vineri, 28 iulie 2023

Acestea sunt Cheile și Secretul Adevărat la Toate

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem atât de îndrăgostiți de voi toți și în mod constant presărăm acea iubire în câmpurile voastre energetice. Noi suntem ambasadorii iubirii din sistemul nostru pentru toți cei care căutați să experimentați o mai mare conectare cu familia voastră galactică și extindem această iubire către toți oamenii, indiferent că sunt interesați să se conecteze cu noi sau cu orice alte ființe e.t. Știm că iubirea ne va ajuta întotdeauna să ne conectăm cu voi toți. Știm că iubirea este răspunsul. Este cheia și este cu adevărat tot ceea ce există. 

Totul este iubire, fie cu comutatorul de intensitate complet deschis, fie aproape închis astfel încât abia să o puteți percepe. Dar întotdeauna este acolo, este chiar și în cel mai întunecat dintre locuri, chiar și în aparent cea mai diabolică ființă. Scânteia Divinității, a iubirii necondiționate, încă sălășluiește în interior, și răspândind iubirea în jurul vostru, o puteți activa în alții, o puteți lumina în alții și, cu siguranță, îi încurajați pe alții să o găsească în ei înșiși făcând asta. Fiți cine sunteți cu adevărat și nu vă faceți atât de multe griji în legătură cu cei care nu sunt și veți trăi fericiți pentru totdeauna. 

Acesta este secretul, nu este un mare secret. Nu este un secret bine păstrat, nu este un secret care să necesite multă gimnastică mentală ca să fie descoperit, dar aveți nevoie să vă fie reamintit pentru că lumea poate deveni foarte complexă, și chiar complicată dacă-i permiteți, și puteți crede că iubirea este ceva ce primiți doar de la alții sau ceva ce oferiți doar câtorva care au câștigat-o, care s-au dovedit demni de ea. Dar oferiți-vă oportunitatea să fiți iubirea, să o simțiți fără motiv, să o răspândiți fără ezitare și veți înțelege că asta sunteți acolo să fiți. 

Acum, desigur, este de ajutor să aveți toate nevoile împlinite la nivel fizic. Este mult mai ușor când sunteți liberi, când aveți mâncare în stomac, un acoperiș deasupra capului, electricitatea pornită și așa mai departe. Iar când vă sunt asigurate toate acele aspecte ale vieții de care trebuie să aveți grijă, vă este mai ușor să iubiți. În căutarea să aveți toate aceste condiții îndeplinite, asigurați-vă că această căutare este plină de iubire, bunătate, compasiune și înțelegerea faptului că și alții încearcă să-și aibă nevoile satisfăcute. 

Asta este o altă cheie să trăiți fericiți pentru totdeauna, pentru că este ușor să fii prins în acea cursă de șobolani, mai ales când credeți că există doar o cantitate limitată de brânză. Dar când înțelegeți că există o ofertă infinită din tot ceea ce aveți nevoie, pentru că voi sunteți cei care vă creați experimentarea propriei realități, atunci vă puteți relaxa mai mult, puteți fi mai în largul vostru și devine mai ușor să stați în inima voastră și să radiați iubire în toate direcțiile. 

Vom spune din nou: asta este cheia și acesta este secretul, iar acum că le aveți, s-ar putea să vă întrebați cum să o faceți? Gândiți-vă la iubire ca la o flacără eternă care arde în centrul inimii voastre și știți că atunci când vă plasați conștiința acolo, întotdeauna o găsiți. Chiar dacă este nevoie de ceva timp și de o oarecare concentrare să o faceți, o veți găsi și o veți răspândi concentrându-vă asupra ei și respirând în ea. Și, da, este chiar atât de simplu.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.