duminică, 9 iulie 2023

Faceți asta și schimbați totul

Consiliul Arcturian prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem atât de dispuși să ajungem la fiecare om care dorește să intre în contact cu noi. Nu facem discriminări și nici nu avem rețineri, tot ceea ce vă cerem este să vă acordați câteva momente să vă relaxați, să vă deschideți și să vă ridicați vibrația astfel încât frecvența voastră să fie suficient de înaltă încât să ne puteți recepționa și să primiți ceea ce noi avem de oferit. Acum, acest lucru este valabil pentru orice doriți să experimentați acolo pe Pământ. Sunteți foarte buni să cereți ceea ce vreți și să definiți ce este și apoi la reglarea fină în continuare, dar observăm că nu aveți aceiași dedicare să primiți ceea ce ați cerut și am mai observat că nu aveți prea multă răbdare. 

Acesta este motivul pentru care să fiți prezenți în moment și să căutați ceea ce vă aduce bucurie, vă va pune întotdeauna într-o poziție mai bună pentru manifestare. Dacă, în schimb, vă uitați în jur la lumea exterioară și vă gândiți la ceea ce nu aveți, la ce nu ați manifestat încă și de ce asta înseamnă că viața voastră este atât de lipsită de bucurie, atunci tindeți să experimentați mai mult din asta, pentru că vă închideți, ca un pumn, la tot ceea ce vine înspre voi. Trebuie să fiți mai mult ca o mână deschisă, care poate primi, iar când mâna voastră este deschisă, asta, în general, înseamnă că sunteți relaxați. Sunteți în largul vostru. Puteți fi și în aprecierea posibilității pentru ceea ce vreți să manifestați. Cu alte cuvinte, simplul fapt că posibilitatea există vă poate pune într-o stare de entuziasm, bucurie, nerăbdare și anticipare pozitivă. 

Dacă puteți avea încredere și să aveți convingerea că tot ceea ce creați vine la voi, atunci o puteți manifesta cu o mult mai mare ușurință decât dacă vă concentrați asupra motivului pentru care nu s-a întâmplat încă, unde ați putea fi blocați și așa mai departe. Este a voastră pentru că voi ați creat-o, dar trebuie să vă simțiți în aliniere cu ea ca să apară în realitatea voastră. Spus altfel, trebuie să aveți aceiași vibrație cu ceea ce ați creat ca să ajungeți în realitatea în care se află, pentru că voi călătoriți tot timpul cu conștiința prin diferite realități și vă aflați, de asemenea, tot timpul în acea stare de creație. Așadar, ar putea părea că stați perfect liniștiți și așteptați ca ceva să vină la voi, când, de fapt, voi călătoriți dintr-o realitate în alta și fiecare dintre ele se potrivește cu vibrația pe care voi o oferiți. 

Când vă spunem să intrați în voi, vorbim despre acordarea la vibrația voastră, ceea ce înseamnă să fiți atenți la felul în care vă simțiți știind că ceea ce se întâmplă și ceea ce nu se întâmplă în viața voastră este determinat de vibrația voastră, iar asta ar trebui să fie suficient ca să vă facă să vă pese suficient de mult să faceți ceva în privința asta. Acum, când spunem să faceți ceva în privința asta, la ce ne referim? Primul lucru pe care să-l faceți este să o recunoașteți. Iată, asta am simțit. Următorul lucru pe să-l faceți este să fiți dispuși să stați cu ea și să o simțiți. Al treilea lucru, să vreți să respirați în ea. Acordați-i toată atenția și lăsați-o să fie ceea ce este, în timp ce căutați să simțiți mai mult din ea, nu mai puțin. 

Acest lucru îndepărtează încărcătura pe care o are. Elimină puterea pe care acest sentiment negativ a avut-o asupra voastră. Astfel încât să-i puteți da drumul pentru că relația voastră cu ea s-a schimbat. Nu mai este ceea de ce să vă rușinați, negați sau de care să vă fie teamă. Pur și simplu este, iar atunci când lăsați ca ceea ce este doar să fie, atunci schimbarea poate apărea. Acesta este momentul în care are loc avansarea. 

Sunteți acolo ca mai întâi să vă schimbați pe voi înșivă, iar apoi să puteți schimba lumea. Atunci îi puteți ajuta pe alții și apoi veți vedea lumea din afara voastră ca pe o reflectare a schimbării pe care ați făcut-o în voi înșivă. Veți ajunge să decideți cum vreți să vă simțiți, odată ce permiteți și eliberați ceea ce ați simțit și care nu v-a servit. Când înțelegeți că aveți această putere, nici nu mai trebuie să aveți răbdare pentru ceea ce ați creat, pentru că sunteți fericiți. Sunteți mulțumiți. Sunteți în pace. Chiar acum, trăind în lumea în care trăiți, acele stări ale ființei sunt suficiente.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.