marți, 11 iulie 2023

Misiunea voastră să deveniți Ambasadori Umani/ET

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Căutăm mereu ambasadori noi, oameni care sunt dispuși să servească ca intermediari între extratereștri și restul societății omenești de pe Pământ. Știm că mulți dintre voi căutați un scop, că mulți dintre voi sunteți confuzi cu privire la ceea ce faceți acolo și ceea ce se presupune că ar trebui să faceți și că sunt mulți care se întreabă care va fi rolul lor în viitor pe măsură ce omenirea devine parte a comunității galactice împreună cu multe alte ființe din alte sisteme stelare și chiar galaxii. 

Rolul de ambasador va fi nevoie să fie asumat de mulți, iar aceia dintre voi care sunteți extrem de încântați să vă întâlniți cu e.t.s. în carne și oase, sunteți candidații ideali pentru acele posturi. Veți fi în măsură să explicați e.t.s. pe care-i întâlniți pe nave și în alte lumi, și chiar pe Pământ, ce s-a întâmplat, cum a ajuns omenirea acolo unde se află astăzi. În acest moment, mai mult observați și mai puțin participați. Sunteți acolo ca să observați ce este ceea ce motivează omul obișnuit și cum au apărut diferitele disfuncționalități în societatea voastră. Voi puteți face asta fără să judecați oamenii și întreaga omenire. Acest lucru va fi important pentru că va fi nevoie, de asemenea, să pledați pentru oamenii voștri.    

Va exista, desigur, o înțelegere, dar și unele concepții greșite pe care e.t.s. le au despre ceea ce s-a întâmplat cu exactitate pe Pământ ca să ajungeți în locul în care vă aflați acum și, de asemenea, veți evolua continuu de acum până în momentul în care aceste întâlniri se petrec în starea voastră de veghe. Vă întâlniți deja cu e.t.s. în planul astral noaptea când dormiți și aveți acest gen de conversații și multe dintre acestea sunt practica pentru când o veți face în carne și oase. Chiar dacă nu vă amintiți aceste interacțiuni, ele vă influențează. Sunteți din ce în ce mai buni în practicarea diplomației, înțelegeți cum să comunicați și cum să vă conectați cu ființele e.t. într-un mod respectuos și într-un mod care să aducă beneficii tuturor. 

Așa că, vezi tu, dacă ai dorința să te conectezi cu e.t.s. cuplată cu acea intenție ca toată lumea să prospere, atunci deții în interiorul tău ingredientele potrivite ca să devii ambasador, iar noi vom continua să lucrăm cu tine și pe tine, astfel încât să poți fi cel mai bun ambasador care este posibil să fii și să reprezinți întreaga omenire cu grație și demnitate, cu înțelegerea a ceea de ce oamenii au nevoie ca să se vindece și ca să devină adevăratele lor sine. 

Contactul deplin și deschis cu e.t. va deține un rol important în evoluția voastră spirituală care vă împuternicește apoi să fiți pregătiți să finalizați schimbarea. Aveți încredere în noi când vă spunem că nu vreți să săriți peste toată distracția și să treceți direct în dimensiunea a cincea unde contactul deschis cu e.t. este, desigur, un dat. Această fază următoare în care pășiți va fi atât de distractivă, atât de veselă și atât de iluminatoare și așa ar trebui să fie existența voastră.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.