miercuri, 26 iulie 2023

Vă luați zborul din cuib

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate vă simțiți ca în cușcă pentru că nimic nu pare să se schimbe în viața voastră. Nu ați simți acea consternare dacă nimic nu s-ar fi schimbat în ființa voastră. Ceea ce simțiți seamănă oarecum cu ceea ce simt bebelușii înainte să înceapă să se târască. Pătuțul sau țarcul lor începe să se simtă limitator, îndemnându-i din interior să exploreze dincolo de cuibul lor confortabil. Așa este și pentru voi, chiar dacă probabil nu sunteți limitați verbal, de mobilitate sau alți factori. Sunteți liberi să vă schimbați viața sau gândurile. Nimic nu vă oprește și nici nu aveți nevoie de mai multe sfaturi, măguliri sau frică. 

Noua voastră lume așteaptă ca voi să înțelegeți sau să schimbați orice de ce vă este frică. Desigur, credeți că nu vă este frică, dar nu puteți face sau spune ceva pentru că ... limitându-vă acțiunile și gândurile. ”Și dacă greșesc?”, ”Și dacă supăr pe cineva?”, ”Dacă îmi imaginez o nouă viață falsă, iar cea pe care o am este mai bună?”, ”Dacă pierd totul?” lăsându-vă fricile să vă afecteze și slăbească gândurile, visele și acțiunile. 

Chiar dacă nu cunoașteți încă funcționarea interioară a sugarilor, frica sau îndoiala nu fac parte din gândurile sau acțiunile lor. Este mai mult despre ”Cum ajung de aici acolo fără să pot spune cuiva care se mișcă cu ușurință că și eu vreau să fac la fel?” 

Căderea voastră în frică de-a lungul vieților voastre pământești anterioare este geneza fricilor voastre actuale, nu acțiunea în sine. 

Cel mai probabil că cei de care vă pasă se schimbă și ei, dar nu în același mod sau în același ritm. Dar ei vor spune sau vor face și lucruri care vă surprind, așa că, nu este nevoie să vă stăpâniți în speranța că făcând acest lucru veți menține o relație. Un sugar nu refuză să se târască pentru că se teme că părintele lui nu-l va mai ține în brațe. Și la fel este și cu voi. Se așteaptă să progresați. 

Deoarece copiii mici nu s-au adaptat încă la frica 3D, impulsul lor vine din interior, așa cum se întâmplă acum cu nevoia voastră actuală să mergeți înainte. Diferența este că voi ați fost antrenați să vorbiți, acționați și să vă schimbați trăind în frică. Așa că, noua voastră viață pare înfricoșătoare, chiar dacă convingătoare. Viața voastră anterioară este cunoscută. 

Noi, cei din Universuri, am vorbit recent despre efectul de domino. Cel mai probabil, răspunsul vostru este că nu sunteți încă pregătiți să cădeți. Și s-ar putea să fie așa. În ciuda acestui fapt, vi se permite disconfort sau furie în legătură cu situația voastră actuală.   

Vă luptați cu ființa voastră interioară sperând că vă puteți schimba cu ușurință fără să renunțați la ceea ce aveți sau credeți că aveți. Ceea ce este puțin diferit de confortul pe care-l lasă în urmă nou-născuții când ies din pântece. De fiecare dată când copiii progresează, ei lasă în urmă trecutul cu remușcări puține sau deloc, având încredere în îndemnurile lor interioare. Cei mai mulți dintre voi vă limitați îndemnurile interioare din cauza fricilor pe care le-ați acumulat de-a lungul eonilor pământești. 

Alții dintre voi sunteți plictisiți, așteptând cu nerăbdare să se aprindă orice scânteie de interes. Sunteți furioși, atacându-i pe alții în ființa voastră sau în moduri mai deschise. Toate acestea sunt strigăte de ajutor, cereri de răspunsuri. Nu sunteți singuri, vă veți schimba atunci când este momentul potrivit pentru voi. Poate cunoașteți un copilaș care a dorit să conducă o mașină. Îndemnul era acolo, dar nu și mâna/ochiul/statura necesară ca să ducă la îndeplinire acea sarcină. Așa este și acum. S-ar putea să începeți să vă schimbați în noua voastră lume sau în experimentarea căderii dominoului care va avea loc în curând. Chiar dacă poate nu chiar încă, o veți face. 

Nu contează, pentru că vă veți schimba. Poate nu așa cum credeați că vreți, ci așa cum aveți nevoie în interior. Nu mai există greșeli. În 3D ați testat parteneriate, locuri de muncă, case, comunități și familii. Trecând de la una la alta până când v-ați găsit cel mai confortabil mediu sau unul de care ați simțit că aveați nevoie. Pe parcurs, ați adăugat la biblioteca fricii voastre ”Asta nu-i corect.”, ”Asta este dureros.”, ”Asta nu-mi place.” Și așa mai departe. 

Noua voastră lume este ceea ce aveți nevoie. 

În 3D ați încercat să găsiți mediul cel mai confortabil sau inconfortabil ca să vă asigurați încheierea Karmei – sau un anumit confort în ciuda temerilor voastre. Frica nu mai este necesară. Căderea dominoului vostru nu este un pas către locul potrivit vouă; va fi locul potrivit, poate nu pentru ceea ce a mai rămas din viața voastră actuală pe Pământ, ci pentru viitorul apropiat. Pentru că dominoul vostru care cade are legătură cu iubirea de sine. Nu este o treaptă mică către ceva ce s-ar putea întâmpla sau doar un alt pas dureros care vă încurajează să vă faceți griji pentru ceea ce s-ar putea întâmpla. 

Căderea dominoului vostru nu are de-a face cu morcovul și bățul așa cum a fost adevărat în viețile voastre 3D. Acest pas îndreptat spre interior vă permite să acceptați tot ceea ce ființa voastră are de oferit în această viață. Nu este neapărat o schimbare permanentă, ci una importantă, astfel încât iubirea de sine devine tema voastră dominantă. 

Acceptați-vă plictiseala sau furia ca pe o rachetă lansată înainte. Nu vă temeți de voi. Toate acțiunile interioare vă împing să părăsiți cuibul călduț care nu vă mai folosește. Sunteți nou-nouți cu nevoi noi, inclusiv nevoia să vă exprimați iubirea de sine. 

Dați-vă voie să vă mișcați în orice direcție simțiți că trebuie, știind că ceilalți cu care interacționați se schimbă la fel de rapid ca voi. Așa să fie. Amin.  

 


Traducere Monica Poka 

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.