luni, 10 iulie 2023

Cum veți experimenta finalizarea schimbării

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte interesați în dezvoltarea noului sine care are loc în fiecare și în toate ființele umane în acest moment. În esență, vă schimbați din interior conștiința observând că sunteți mai mult decât identitatea de care v-ați agățat înainte ca fiind eu-l vostru real. Acum, pe măsură ce treceți de la a fi o ființă egotică la a fi sinele vostru mai înalt, acest punct în care vă aflați acum este cel mai interesant și mai fascinant pentru cei ca noi care observăm acest proces de evoluție. 

Pe zi ce trece vă vedem devenind tot mai mult cine sunteți voi, pentru că vă percepem mai degrabă ca pe o energie care vibrează, decât ca pe un corp uman care vorbește, gândește și acționează. Ridicarea nivelului vibrației voastre este inevitabilă pentru că planeta voastră se schimbă, la fel ca întregul sistem solar pe măsură ce se deplasează prin galaxie către pășuni mai verzi, ca să zicem așa. Este momentul să vă priviți pe voi înșivă în moduri noi, văzând eterna expansiune a conștiinței voastre incluzând mai mult din sentimentul de sine pe care l-ați avut înainte. 

Sunteți meniți să creșteți și să deveniți, iar procesul evoluției voastre are loc prin înțelegerea faptului că nimic altceva nu contează cu adevărat. Din această cauză experimentați pierderea, din această cauză experimentați despărțirea, pierderea banilor, a casei, a bunurilor, chiar și a tinereții. Cu cât mai mult vă deplasați prin timp și spațiu, acolo pe Pământ, cu atât mai mult continuați să pierdeți, ceea ce, în cele din urmă, vă ajută să vă împăcați cu faptul că nu ați fost niciodată meniți să vă agățați de aceste iluzii în fizic, în primul rând. A fost ceva ce ați fost învățați să faceți. Ați fost învățați să vă identificați ca rasă, religie, naționalitate, sex și așa mai departe. Pe măsură ce aceste lucruri devin mai puțin importante pentru Colectivul Trezit, apare o împingere înapoi. 

Oamenii care încă se agață vor să vă agățați și voi. Ei vor ca voi să aveți o mândrie națională, o religie, un gen (sex) ușor de identificat și așa mai departe. Calea ego-ului este să se agațe, să se atașeze, să atribuie sens lipsei de sens, iar calea sinelui mai înalt este să fii prezent, să nu-ți pese de formă, de structuri, de idei inventate cum ar fi țară și să fii, în schimb, mai mult iubire necondiționată, să arăți mai multă compasiune și să creezi din frumusețea care este peste tot în jurul sinelui mai înalt. Asta este, în esență, ceea ce vă așteptați să faceți după ce ascensionați, dar acum vă aflați în această fază de tranziție în care vă îndepărtați identitățile ego-ului ca să deveniți sinele vostru mai înalt, iar aceia dintre voi care ați făcut o mare parte din munca asta puteți începe să vă identificați ca sinele vostru mai înalt chiar acum. 

Nu trebuie să așteptați o explozie solară, un eveniment, trei sau oricâte zile de întuneric despre care se vorbește și așa mai departe. Nu trebuie să așteptați ca nimic de acest fel să se petreacă în afara voastră ca să decideți că vreți să vă identificați ca ființă infinită, eternă, fără formă, de lumină și iubire. Și pe măsură ce vă faceți expresiile în legătură cu acel sentiment pe care l-ați cultivat în voi înșivă, luminați pentru alții, iar apoi alții vor fi interesați de ceea ce voi aveți în loc de noua mașină strălucitoare, de casa mare, de îmbrăcămintea luxoasă și alte lucruri pe care ei le au și vor dori să-i învățați cum să găsească acel loc interior unde și ei pot avea pace interioară și un sentiment de satisfacție doar prin faptul că există. 

Acesta este motivul pentru care încontinuu spunem că, în calitate de Colectiv Trezit, voi conduceți omenirea, pentru că noi putem vedea cum va continua, de fapt, schimbarea să se desfășoare. Va fi o mișcare de bază în care toți aceia dintre voi care acordați atenție la ceea ce se petrece în interiorul vostru, îi veți conduce pe cei proaspăt treziți înapoi în ei înșiși, acolo unde există deja tot ceea de ce au ei nevoie. Și, pe măsură ce o faceți, ajutați colectivul omenirii să treacă de la egoticul unu la unul care există ca un colectiv, ca mai înalt, iar apoi veți experimenta finalizarea schimbării.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.