miercuri, 19 iulie 2023

Când alte grupuri de ET ne abordează cu privire la: Oameni

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte mândri de oameni și ne exprimăm această mândrie de fiecare dată când ne conectăm cu un alt grup, un alt colectiv de ființe care vă observă și care vor să poarte o conversație cu privire la progresul vostru. Uneori aceste grupuri vor să înțeleagă de ce sunt lucrurile așa cum sunt pe Pământ, iar uneori sunt pur și simplu curioși de această civilizație. Vor să afle mai multe și vă pot observa pe toți mai degrabă cu iubire și compasiune decât cu judecată și frică. 

Și când le explicăm altor ființe cât de frumos vă descurcați în aceste circumstanțe, unii dintre ei cred că vă privim prin ochelari cu lentile de culoare trandafirie sau că suntem pur și simplu deliranți. Dar noi nu vedem doar acțiunile oamenilor; noi vedem și energiile, vibrația, inima omenirii. Și pe asta ne concentrăm; asta este ceea ce vă tot spunem și este important. Vă tot spunem cât de mult mai importantă este vibrația voastră decât ceea ce faceți și ne susținem această evaluare. Ne susținem perspectiva, pentru că știm că ceea ce contează în cele din urmă este evoluția conștiinței acolo pe Pământ și asta nu este întotdeauna reflectată în momentul în care observăm fiecare acțiune întreprinsă, fiecare cuvânt rostit. 

Știm că este nevoie de timp ca evoluția conștiinței voastre să se reflecte în lumea din jurul vostru și vă invităm să vă alăturați nouă în această cunoaștere. Să știți că lucrurile se îmbunătățesc și puteți avea încredere în noi pentru că noi putem simți ceea ce nu voi nu puteți simți, noi putem vedea ceea ce voi nu puteți vedea și noi știm ceea ce voi nu puteți ști încă. Totul vă va deveni clar în cele din urmă, cum acest timp în care trăiți a creat atât de multă creștere și expansiune, chiar dacă nu puteți vedea dincolo de lucrurile care nu vă plac la ea chiar acum. 

Dacă este vreodată ceva ce nu vă place în legătură cu lumea exterioară, atunci dezactivați-l. Conectați-vă la vibrația care se află în interiorul vostru. Conectați-vă la propriile voastre gânduri, convingeri, sentimente și chakre și știți că în interiorul vostru există un Univers la fel de mare pe cât a existat vreodată în afara voastră. Și mai recunoașteți că există șanse ca dacă există ceva în afara voastră care nu vă place, ce respingeți și îi opuneți rezistență, atunci există ceva în interiorul vostru care primește aceiași atenție, aceiași reacție negativă. 

De asemenea, vă invităm să simțiți ceea despre ce am vorbit în această transmisie, adică despre expansiunea și evoluția voastră, pentru că este chiar acolo, chiar dedesubtul sau sub stratul de rezistență pe care îl aveți față de ceea ce este în lumea voastră chiar acum. Și dacă puteți ajunge la asta, vă promitem că veți simți ceva ce n-ați mai simțit niciodată până acum. Veți simți mai mult din adevăratul vostru sine care-și face apariția și nu există nimic mai important decât asta. Când vă vedem, vă vedem adevăratele voastre sine apărând tot timpul câte puțin și de-asta suntem atât de mândri de voi toți chiar aici și chiar acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

                                                                                                                                        

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.