marți, 25 iulie 2023

Schimbări enorme și masive pe care toți le doriți pe Pământ

Consiliul Arcturian prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem conectați cu voi toți și cu toate celelalte ființe și colective din univers într-un mod care ne permite să înțelegem mai bine toate aspectele Sursei. Suntem foarte încântați să ne întâlnim conștient cu mai mulți dintre voi, în timp ce sunteți în starea voastră de trezie, pentru că știm cât de multe aveți cu toții de oferit, cât de multe aveți să ne oferiți în cunoașterea noastră despre noi înșine. Este atât de multă putere în diversitatea care există printre toate ființele din univers. Toți aveți capacitatea să vedeți asta, să vedeți diferențele dintre voi ca pe ceva ce vă face puternici la nivel de colectiv și acesta este cu adevărat scopul vostru al tuturor chiar aici și chiar acum. 

Vreți să vă adunați laolaltă și să experimentați puterea conștiinței unității; vreți ca fiecăruia și tuturor să le fie oferită șansa să fie exact cine sunt ei și să se potrivească în spațiul pe care au fost întotdeauna meniți să-l umple. Să fii o persoană iubitoare și care acceptă are un impact atât de mare asupra colectivului din care faceți parte și asupra întregului univers. De fiecare dată când lăsați pe cineva să fie exact așa cum este, faceți mai posibilă această adunare laolaltă. Vă faceți mai puternici la nivel de colectiv, iar ca un colectiv puternic puteți experimenta schimbări enorme, masive, tipurile de schimbări pe care le-ați așteptat cu toții. 

Problema pe care cei mai mulți oameni o au în legătură cu perspectiva asupra acestor schimbări este că presupun că din afara lor va fi ceva care inițiază toată schimbarea. Dar când vă dați seama că puterea a fost în voi tot timpul și rămâne în voi, asta ar trebui să fie suficient ca să vă aștearnă un zâmbet pe buze, să vă încălzească inima și să vă facă să vă întrebați cum puteți să-i acceptați mai mult pe ceilalți, chiar și în diferențele lor radicale față de modul în care voi vă trăiți viața.    

Desigur, nu este întotdeauna ușor ca pur și simplu să accepți acțiunile care fac rău altora sau convingerile rasiste, misogine sau homofobe ale unei persoane, dar este primul pas ca să-i ajutați să se vindece și să devină cine sunt ei cu adevărat. Ați încercat să-i condamnați la închisoare sau chiar la moarte, ca societate, pe toți cei care nu fac ceea ce este cel mai bine pentru toată lumea. Ați încercat acel nivel de conștiință, în abordarea voastră de-a trăi într-o lume mai perfectă, și n-a funcționat. De fapt, acea strategie se întoarce împotriva voastră pentru că închisorile voastre devin zone de reproducere (înmulțire) pentru mai multe crime și mai multă violență, iar modul vostru de abordare a terorismului prin lansarea de bombe, crează doar mai mulți teroriști. 

Așa că, trebuie să admiteți că abordarea pe care ați adoptat-o în ceea ce privește lumea voastră, n-a funcționat, iar apoi ați putea încerca să vedeți cum i-ați putea accepta, ierta și îmbrățișa pe toți așa cum sunt. Când veți putea face asta, veți vedea acele schimbări enorme, masive pe care vreți să le vedeți acolo pe Pământ și veți începe să le vedeți imediat pentru că veți vedea lumea prin acea lentilă nouă pe care v-ați pus-o. Veți vibra diferit și veți atrage știri și alte povești despre oameni care se adună laolaltă datorită deciziei pe care ați luat-o în voi înșivă să începeți să-i acceptați pe ceilalți indiferent de ceea ce fac, ceea ce gândesc, ceea ce spun și ceea ce cred. În asta stă adevărata voastră putere.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi. 

                                                                                     

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.