duminică, 23 iulie 2023

Ce face Colectivul Trezit pe Pământ

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să fim din nou aici cu voi și să vă oferim energia și învățăturile noastre. Ne place să-i vedem pe atât de mulți dintre voi întinzându-vă dincolo de voi înșivă, întinzându-vă dincolo de ego-urile voastre, căutând ceea ce vine dintr-un plan mai înalt dimensional, dintr-o conștiință mai largă. Ne place mai ales atunci când vă îndreptați acea căutare către noi, pentru că atunci ajungem să fim în serviciu. Ajungem să ne îndeplinim misiunea. Vrem să știți cu toții că vă îndepliniți misiunea fiind pur și simplu acolo pe planeta Pământ și fiind treziți. Acum, asta nu înseamnă că veți fi lipsiți de oportunități să ajutați și să serviți prin acțiuni, prin cuvinte, cu un fel de mângâiere pe care le puteți oferi unuia dintre semenii voștri. 

Întotdeauna vi se vor oferi acele oportunități și vi se vor oferi oportunități să-i ajutați și să fiți în serviciul celor care este cel mai probabil să răspundă bine la ceea ce aveți voi de oferit. Prin urmare, îi faceți omenirii un alt mare serviciu fiind voi înșivă. Fiind chiar acolo unde sunteți pe drumul vostru vă oferă oportunitatea să-i ajutați pe cei care au rămas puțin în urma voastră pe drumul lor. Prin urmare, nu trebuie să fiți perfecți. Nu trebuie să fiți ca Yeshua sau Buddha sau oricine altcineva, ca să fiți în serviciu să-i ajutați pe cei care este cel mai probabil să răspundă bine la energia voastră, la cuvintele voastre, la asistența voastră. De asemenea, este nevoie să priviți totul așa cum este în viața voastră chiar acum ca fiind perfect, pentru că viața voastră, așa cum este ea în prezent, vă oferă toate oportunitățile să creșteți pe care le-ați putea dori vreodată. 

În înfruntarea acestor provocări, aveți și mai mult cu ce să-l ajutați pe altul pentru că vă veți fi confruntat propriile provocări. Faceți asta trăindu-vă viața și vrem să recunoașteți că trăindu-vă viața și fiind voi înșivă este suficient.

Este o contribuție suficientă. Cu toate acestea, după cum am spus înainte, vor fi oportunități și știm că aceia dintre voi care primiți acest mesaj, la care cu drag ne referim ca fiind ”Colectivul Trezit”, veți răspunde apelului. Știm că o veți face. Avem încredere în nivelul vostru de conștiință în acea măsură în care știm că sunteți pregătiți și știm că mulți dintre voi ați căutat acele oportunități. 

Când nu sunt pe moment oportunități să fiți în serviciu, atunci uitați-vă la viața voastră și întrebați-vă dacă este ceva în legătură cu viața voastră în care ați putea pune mai multă energie, mai multă atenție și faceți-o. Pentru că, din nou, odată ce vă confruntați cu o provocare care este chiar în fața voastră în propria viață, atunci aveți mai mult de oferit celor care fie se confruntă cu acea provocare, sau se vor confrunta, fie au refuzat să o înfrunte în propriile vieți. Prin urmare, oriunde vă aflați în călătoria voastră chiar acum, vă rugăm să știți că vă aflați în locul perfect și că aveți tot ceea ce aveți nevoie ca să fiți în serviciul altora și să fiți voi înșivă mai deplin și complet și tot ceea ce trebuie să faceți este să spuneți ”Da!” vieții voastre așa cum este în acest moment.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.  

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.