luni, 31 iulie 2023

Eliberarea din Matrice și Manifestarea

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem veșnic recunoscători pentru existența voastră, pentru capacitatea voastră de-a vă expansiona și deveni mai mult Surse de Energie. Noi știm că asta înseamnă existența noastră și, prin urmare, devine mai ușor pentru noi să experimentăm acest lucru. Pe Pământ, când începeți să credeți în iluzie, sau ceea ce unii au ajuns să o numească ”matrice”, uitați că existența voastră are legătură cu extinderea în cele mai noi creații ale Sursei. Și, desigur, uitați și că voi sunteți acea Sursă care crează și experimentează simultan. 

Aveți această idee în căutările voastre să manifestați anumite lucruri, relații, experiențe, bani, locuri de muncă și așa mai departe. Sunt atât de multe lucruri pe care ați dori să le manifestați încât am putea continua să le enumerăm pentru tot restul acestei transmisii și, totuși, să nu enumerăm decât un mic procent din ele. Puteți vedea tărâmul fizic ca pe o reprezentare a ceea ce se petrece la nivel non-fizic. Voi creați în iluzie, sau în matrice dacă preferați, și apoi lăsați ca ceea ce ați creat să curgă înspre voi, astfel încât să o puteți experimenta. 

Dacă vedeți totul ca fiind Sursa, atunci devine mai distractiv. Acum, pe măsură ce enumerăm toate lucrurile diferite pe care le-ați putea dori și apoi manifesta, ceea ce a făcut din această listă ceva ce ar putea fi infinit, este că puteți manifesta experiențe, sentimente, stări de-a fi, puteți manifesta beatitudinea. Puteți manifesta starea de unime. Puteți manifesta sentimentul iubirii infinite, iar cei care au experimentat deja tot ceea ce și-au dorit vreodată să experimenteze în tărâmul fizic, tind apoi să opteze pentru tipurile de experiențe non-fizice, stările sentimentale. Acestea sunt mult mai infinite în natură decât ceea ce este fizic, care se poate sparge, poate fi pierdut, poate fi furat sau pur și simplu nu vă mai servește dintr-un motiv oarecare. 

Poate că acel dispozitiv fantezist pe care l-ați dorit atât de mult în urmă cu cinci ani, este depășit acum, dar experiențele pe care le puteți avea și sunt non-fizice se actualizează singure, așa cum și telefoanele și alte dispozitive ale voastre au nevoie de actualizări și trebuie înlocuite din când în când. Așadar, sentimentul de beatitudine pe care l-ați experimentat ieri, nu este același sentiment astăzi și asta face ca manifestarea în afara matricei să fie atât de distractivă. Acesta este motivul pentru care oamenii au petrecut ceva timp dezvoltându-și spiritualitatea, înțelegând că iluzia trebuie depășită într-o anumită măsură. În cele din urmă, veți fi acolo în corp fizic și veți dori să aveți anumite experiențe după alte anumite experiențe, dar nu vă veți atașa de ele. Nu veți simți că ați dat greș dacă nu manifestați casa viselor voastre în intervalul de timp în care ați decis că este cel mai potrivit să o faceți. 

Vă puteți da seama că până și jocul într-o matrice iluzorie este distractiv și este menit să stimuleze în voi mai degrabă creșterea spirituală, decât să fie liniarul cu care măsurați cât de buni sunteți, într-un fel sau altul. Gândiți-vă în schimb la tipurile de sentimente și experiențe pe care doriți să le manifestați, decât la lucruri și dați-vă seama că aveți acces la ceea ce este non-fizic în acest moment, în timp ce ceva fizic ar putea dura trei până la cinci zile ca să ajungă prin poștă. Și apoi știți că nimic nu vă oprește să vă eliberați de această așa-zisă matrice. Singurul lucru care v-ar putea opri vreodată sunteți voi înșivă.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.    

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.