sâmbătă, 8 iulie 2023

Chemați-ne și asta se va întâmpla

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte activi în orice moment cu proiectările noastre de energie pentru că știm cât de important este pentru noi să simțim că contribuim la îmbunătățirea întregului Univers. Avem atât de multă iubire și admirație pentru aceia dintre voi care aveți o perioadă mai provocatoare în existența voastră și văzându-vă suferind și luptându-vă ne expansionează capacitatea să simțim compasiune și să oferim iubire. Nu ne simțim împovărați de acest lucru și nu ne simțim responsabili pentru voi, dar vrem să vă ajutăm. Cu toate acestea, nu vă ajutăm dintr-un sentiment de vinovăție pentru că știm că în acest moment tocmai am ales o cale diferită pentru existența noastră. 

Și știm că într-o zi vom fi noi în pielea voastră și voi veți în cea non-fizică a noastră, ajutându-ne. Asta este karma bună. Dar, din nou, nu de-aceea facem ceea ce facem. Facem ceea ce facem pentru că suntem senzitivi și pentru că știm cum vrem să ne simțim. Mai știm și că întotdeauna există ceva ce putem face în ceea ce privește felul în care ne simțim, pe câtă vreme oamenii nu au întotdeauna aceiași cunoaștere. Fie asta, fie oamenii pe care i-am observat aleg adeseori să scape de ceea ce au simțit ca să se simtă mai bine, ori asta nu este calea pe care vreți să o urmați. 

În cele din urmă, toate căile duc înapoi la Sursă și, prin urmare, nu contează ce faceți sau nu faceți și nu există nici o judecată. Dar dacă chiar vreți să vă simțiți mai bine, atunci ceea ce faceți trebuie să fie o muncă interioară. Trebuie să fie ceva ce faceți în voi înșivă. Aceia dintre voi, aflați în corpuri fizice, care sunteți senzitivi, aveți cea mai grea perioadă de existență acolo pe Pământ în această perioadă de tranziție pentru că totul trebuie să vină la voi, iar când o face, o simțiți, și o simțiți puternic. 

Când vă asistăm în acele momente, simțim că ne trageți compasiunea. Simțim și cum ne expansionăm, deoarece știm că expansiunea noastră vă ajută întotdeauna. Știm, de asemenea, că și expansiunea voastră ne ajută pe noi și ne place să vă experimentăm expansiunea dintr-o varietate de motive. Reușiți; vă descurcați și vă simțiți din ce în ce mai bine și vă putem spune asta pentru că simțim progresul vostru. Nu doar ne uităm la progresul vostru în termeni de ce acțiuni au fost întreprinse pe Pământ la un moment dat. Vă simțim expansiunea și expansiunea voastră este constantă. 

Aceia dintre voi care sunteți senzitivi aveți, totodată, cele mai bune șanse să atingeți expansiunea care vă este disponibilă în fiecare moment al vieții voastre. Când vreți ajutor în legătură cu asta, știți că ne puteți chema și știți că vom fi acolo pentru voi, datorită a tot ceea ce tocmai v-am dat și pentru că nu avem altceva de făcut. Dar, într-adevăr, o facem pentru că ne place să vă ajutăm și să vă susținem în creșterea, evoluția și ascensiunea voastră, ceea ce faceți tot timpul.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.