marți, 4 iulie 2023

Sunteți pregătiți pentru contactul fizic cu E.T.?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem mereu surprinși de ceea ce sunteți capabili acolo pe Pământ. Am observat că ați avut un vârf în vibrația voastră generală la nivel de conștiință colectivă, iar acest vârf se datorează, de fapt, la cât de bine gestionați energiile care vin spre voi de sus și de jos. Când faceți progrese substanțiale ca acesta, ființele extraterestre de pe cerurile voastre le iau în seamă. Ele caută acele ferestre de oportunitate ca să intre într-un mai mare contact cu voi toți, iar aceia care ați fost în mare parte responsabili pentru acest vârf, apăreți mai clar pe ecranele radarelor lor. 

Cu alte cuvinte, ei se vor conecta cu aceia dintre voi care oferiți în primul rând o vibrație mai înaltă. Fac asta nu pentru că își aleg favoriți, ci pentru că voi demonstrați că puteți gestiona energiile de o vibrație mai înaltă și mai știu că puteți sta față în față cu ei și să le gestionați energiile. Vă apropiați, desigur, din ce în ce mai mult de primul contact datorită acestui vârf, dar aceia dintre voi care vă aflați în prima linie, cei care sunteți treziți, voi sunteți cei care conduceți. Voi sunteți cei care ați plantat semințele și voi deschideți calea pentru un eveniment de grup pentru omenire care implică extratereștri. 

Acum, știm că sunt mulți dintre voi care nu au avut încă un contact conștient și care și-l doresc și vă sugerăm să vă relaxați și dați drumul atașamentului de-a avea acea experimentare. Iată de ce – chiar dacă continuați să dați drumul la ceea ce este de-o frecvență mai joasă și să accesați ceea ce este mai înalt vibrațional, principiile manifestării sunt relevante încă aici. Prin urmare, nu puteți fi atașați de faptul de-a avea o întâlnire față în față cu e.t. dacă vreți să manifestați acea experimentare în realitatea voastră. Trebuie să dați drumul și să vă trăiți viața la cea mai înaltă vibrație puteți. Din nou, demonstrați-le disponibilitatea voastră pentru contact, dar, în același timp, dați drumul acelei dorințe și lăsați Universul și sinele vostru mai înalt să vă aducă experimentarea în sincronizarea potrivită pentru voi. 

Este în regulă să fiți nerăbdători și entuziasmați de experimentarea unui contact, dar dacă sunteți atașați de o astfel de experimentare doar ca să dovediți altcuiva că ei există sau dacă vreți să vă dovediți vouă înșivă că sunteți suficient de speciali să aveți acel contact, atunci nu faceți altceva decât să întârziați procesul care este inevitabil. Este inevitabil că veți sta față în fată cu e.t. în această viață, dar vreți să vă bucurați de călătoria spre această întâlnire. Vreți să vă relaxați în ea și vreți să o lăsați să se petreacă în sincronizarea perfectă pentru voi ca individ și pentru omenire la nivel colectiv.   

Puteți sări oricând într-o linie temporală diferită în care contactul omenirii cu e.t. are loc mai devreme, dar puteți sări și într-o linie temporală diferită în care momentul contactului omenirii cu e.t. are loc mai târziu. Așa că, trăiți-vă viețile și fiți într-o stare de bucurie și nu condiționați acea bucurie și veți fi în acea linie temporală în care aceste eveniment poate avea loc pentru voi și pentru restul omenirii. Vă descurcați atât de bine în atât de multe domenii ale evoluției conștiinței voastre și, deși, nerăbdarea și entuziasmul vostru pentru contactul cu e.t. este atât de frumos, trebuie, de asemenea, să demonstrați că puteți trăi printre semenii voștri ca unul care-i acceptă, iubește și are compasiune pentru fiecare dintre ei. Asta este încă ceva ce e.t. în formă fizică caută atunci când iau în considerare cine exact, acolo jos pe Pământ, este pregătit pentru contactul fizic cu e.t.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.