sâmbătă, 15 iulie 2023

Ce trebuie să înfruntați ca să deveniți Sinele vostru Mai Înalt?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne bucurăm enorm de evoluția noastră spirituală și asta pentru că avem mai puține cu care trebuie să ne confruntăm și să le clarificăm, mai puține cu care trebuie să facem pace decât aveți voi toți. Ajungem să existăm într-un tărâm ceresc în care înțelegem că doar ne extindem într-un tărâm și mai ceresc decât cel în care ne aflăm. Omenirea se confruntă cu o provocare cu mult mai mare, iar provocarea cu care voi vă confruntați apare într-o varietate de feluri în viața voastră de zi cu zi. Aveți, desigur, posibilitatea să fugiți de provocări. Aveți întotdeauna această opțiune. 

Aceia dintre voi care înțelegeți că vă aflați acolo ca să creșteți spiritual, aveți încă o perioadă grea cu provocările pentru că par să vină una după alta, fără nici o ușurare în perspectivă. Și, prin urmare, vă recomandăm să vă oferiți voi înșivă ușurarea de care aveți nevoie atât fiind dispuși să vă înfruntați provocările cât și oferindu-vă libertatea să alegeți să nu vă focalizați pe provocarea care este la îndemână. Nu trebuie să lucrați în mod constant ca să deveniți sinele vostru mai înalt cinci dimensional. Nu trebuie să deconstruiți fiecare problemă, fiecare situație din viața voastră până când nu o dezbrăcați la pielea goală, astfel încât să o puteți aborda la momentul potrivit. Ceea ce este mult mai important este că vă dați voie să simțiți ce declanșează aceste provocări în voi. 

Nu vă veți rezolva toate problemele într-o singură zi sau chiar într-o singură săptămână. Nu veți putea trece peste toate aceste probleme enorme dintr-o singură lovitură. Așa că, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să faceți pace cu faptul că aveți aceste provocări în viața voastră, iar asta înseamnă să stați cu emoțiile pe care le simțiți, să respirați în ele, să le lămuriți prin atenția pe care le-o acordați și apoi să vă găsiți o oarecare pace interioară ca să puteți merge mai departe. Cu siguranță nu doriți să vă confruntați cu una dintre aceste provocări atunci când vă aflați într-o emoție negativă. 

Atunci când simțiți ceva care vă scoate din alinierea cu Sursa, cu supra-sufletul vostru, cu sinele vostru mai înalt și cu tot ajutorul pe care-l primiți de sus, nu este momentul să abordați direct provocarea. Este momentul să vă retrageți, să închideți ochii, să vă concentrați și să respirați. Din starea de pace, în care sunteți echilibrați, puteți apoi aborda provocarea cu toată verva cuiva care știe că o poate depăși. 

De asemenea, nu vreți să vă gândiți la toate provocările voastre și să vă întrebați cum veți trece vreodată de ele, pentru că acest lucru este copleșitor și mai mult decât probabil vă va face să vreți să scăpați, să vreți să fugiți sau să vă anesteziați în fața problemelor pe care le aveți în viața voastră. Acesta este și motivul pentru care vreți să dați drumul gândurilor despre provocări. Fie le înfruntați atunci când vă aflați în acea stare de bine, fie vă retrageți și intrați într-o stare cu senzații mai bune. Dați-vă voie să vă concentrați pe ceva ce vă va aduce un zâmbet pe buze, care vă menține în inimă, deocamdată, și știți că provocarea va fi tot acolo până când sunteți pregătiți să o înfruntați. Și, mai important, atunci când este potrivit pentru voi să-i faceți față. 

Aveți încredere în noi când vă spunem că este atât important să vă simțiți emoțiile în acest proces de vindecare și evoluție. Și, de asemenea, aveți încredere în noi atunci când vă spunem că, pe termen lung, merită tot efortul.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!  




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.