vineri, 21 iulie 2023

Deveniți un Maestru Iluminat

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte interesați să urmărim toate căile care duc la un mai mare sentiment de conectare cu celelalte conștiințe din acest univers. Ne place să ne conectăm cu conștiința furnicii de-acolo de pe Pământ și, deși conștiința furnicii s-ar putea să nu fie la fel de fascinantă precum conștiința umană, este totuși un aspect al Sursei și un aspect al nostru înșine. Totul în jurul vostru este impregnat cu conștiință și depinde de voi să vă conectați cu acea conștiință, pentru că, cu excepția cazului în care aveți o persoană, un animal sau inteligență artificială, aceste alte părți de conștiință nu ajung neapărat la voi. 

Simțirea conștiinței a tot ceea ce vă înconjoară vă va ajuta să vă acordați la propria conștiință și la tot ceea ce este conștiință altceva decât conștientizarea. Aveți nevoie de conștientizare ca să puteți trăi pe deplin în lumea și în societatea voastră. Persoana care nu este conștientă este foarte reacționară și ușor programabilă, în timp ce persoana conștientă ia viața încet, respiră conștient, ia totul în considerare cu privire la o situație înainte să ajungă la o concluzie pre-ambalată în legătură cu acea situație. Trăirea unei vieți mai conștiente vă va duce în cele din urmă la mai multă pace interioară, iar pacea interioară duce la mai multă fericire și când aveți pace interioară și fericire, sunteți mult mai buni în a vă trăi viața și să creați realitatea pe care vreți să o experimentați. 

Poate că ați observat că să opuneți rezistență realității pe care nu vreți să o experimentați nu prea funcționează. Și, de asemenea, să vă definiți prin ceea la ce opuneți rezistență, sau detestați să spunem altfel, ei bine, nici asta nu funcționează. S-ar putea să funcționeze pe termen scurt; veți face ca alți oameni să se adune în jurul vostru și să spună ”Da! Și noi urâm asta!” Puteți câștiga o oarecare popularitate prin rezistența voastră, dar nu veți fi fericiți, nu veți crea pace interioară și veți crea altceva la care să opuneți rezistență pentru că asta este ceea ce transmiteți universului: ”Opun rezistență, deci exist.” 

Ființarea voastră este cu mult mai importantă decât vă dați seama și când vă acordați la ființarea tuturor și a tot ceea ce vă înconjoară, ați început bine. Când recunoașteți că orice vi se arată este ceva ce există și în voi înșivă, atunci sunteți atât de aproape de iluminare pe cât puteți fi. Când faceți pace cu totul așa cum este și cu toți așa cum sunt și apoi îi acceptați, îi iertați și îi iubiți, sunteți un adevărat maestru. Dacă primiți această transmisie, atunci ați venit pe Pământ pentru că știați că sunteți un maestru. Să știi că ești un maestru și să te experimentezi ca maestru, sunt două lucruri complet diferite. 

Odată ce vă experimentați ca maestru, nu veți mai dori niciodată să reveniți la cine ați fost înainte. Revenirea se va simți groaznic și veți avea suficientă senzitivitate să știți când faceți, gândiți sau spuneți ceva ce se simte groaznic. Vă va păsa suficient de mult de felul în care simțiți ca să vă opriți înainte să mergeți prea departe pe această cale. Acum este un moment în care Pământul are nevoie de mai mulți maeștri care nu doar știu că sunt maeștri, ci s-au experimentat pe ei înșiși/ele însele ca maeștri. Odată ce-ați făcut-o, niciodată nu vă veți mai întreba de ce sunteți acolo sau ce ar trebui să faceți pentru că vă veți da seama că faptul de a fi maestru va atrage elevi, elevi care sunt pregătiți să devină ei înșiși maeștri și apoi veți trăi într-o lume care trăiește în pace și armonie, iubire și creativitate. 

Asta este lumea pe care o co-creați și lumea în care veți ajunge prin acești pași pe care i-am schițat aici, nu pentru că ați lăsat în urmă tot haosul pe vechiul Pământ și nu pentru că v-ați îmbarcat într-o navă spațială și ați plecat pe o altă planetă. Veți ajunge pe acea planetă pe care o co-creați datorită la ceea ce faceți în pacea propriului vostru corp, în liniștea minții voastre și în confortul propriei case.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.