vineri, 7 iulie 2023

Ființa umană versiunea 2.0

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne uităm după aceia dintre voi care sunt dispuși și dornici să se schimbe ca să facă următorul salt uriaș înainte pentru omenire în evoluția voastră spirituală. După cum am mai spus-o de multe ori înainte, voi, ca Colectivul Trezit, sunteți liderii omenirii și nu trebuie să aveți o mulțime de urmăritori pe rețelele de socializare sau oriunde altundeva ca să conduceți, pentru că ceea ce face fiecare dintre voi în intimitatea casei voastre cu ochii închiși, contează și totul se adună. Voi co-creați noua rasă de oameni. Voi sunteți responsabili de co-crearea ființei umane 2.0. 

După cum am spus, faceți această treabă în liniște, cu smerenie și cei mai mulți dintre voi o faceți doar pentru că vreți să vă simțiți mai bine. Deveniți din ce în ce mai mult în virtutea faptului că existați și acesta este momentul ascensiunii pentru omenire, dar aceia dintre voi care știți asta și doriți să o faceți în mod conștient, faceți cei mai mari pași înainte și, prin urmare, voi sunteți capabili să-i conduceți pe ceilalți prin exemplul personal, prin vibrația pe care o emiteți și prin modelele pe care le creați. Creați modele noi pentru semenii voștri și, din nou, acest lucru se întâmplă indiferent dacă vreunul dintre ei știe că voi sunteți cei care faceți asta. 

Veți duce omenirea la următorul nivel. Este un privilegiu. Este o onoare și o veți face fiecare în felul vostru. Cu alte cuvinte, nu trebuie să urmați manualul cu instrucțiuni pentru noul om al altcuiva. Îl veți inventa pe al vostru propriu pe măsură ce mergeți înainte. Voi veți decide ce este important în ceea ce privește evoluția spirituală, dar asta va fi întotdeauna o treabă interioară. Întotdeauna va fi ceva ce faceți privind în voi înșivă, simțind ceea ce este acolo și activând mai mult din ceea ce doriți să experimentați. Creșteți în capacitatea voastră de-a ierta, iubi și de-a simți compasiune atunci când conștientizați că există ceva ce nu este chiar în regulă și nu este chiar în interiorul vostru. 

Nu veți ajunge acolo doar spunând că acel cineva de acolo este cel greșit, cel rău și cel care trebuie oprit. Priviți, căutați întotdeauna în voi înșivă următorul pas înainte pe care-l veți face ca să creați acel impuls pentru colectivul uman și veți continua să adăugați mai mult la conștiința omenirii, o conștiință care este pregătită să avanseze, chiar dacă mulți indivizi nu-și dau seama încă de asta. Se va întâmpla, și dacă sunteți treziți deja, atunci sunteți deja unul/una dintre cei care conduc calea. Vă sugerăm să faceți acest lucru având grijă mai întâi de treburile voastre interioare și apoi să ieșiți din coconul vostru ca să ridicați ștacheta pentru noua versiune a ființei umane pe care voi o co-creați cu toții împreună.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.