vineri, 14 iulie 2023

Cele mai puternice abilități ale voastre

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Continuăm să ne bazăm pe capacitatea noastră de-a percepe și simți ca să știm de ce ați beneficia cel mai bine acolo pe Pământ. Aveți capacitatea să faceți acest lucru atât cu voi înșivă cât și cu ceilalți din viața voastră. Aveți capacitatea să ajutați atât de mulți oameni și atât de mult prin această dorință de-a percepe și simți ceea de ce este, de fapt, nevoie într-o situație. Trebuie să fiți atenți și la propriile sentimente, la senzațiile care apar în interiorul vostru ca să vă oferiți ceea de ce aveți nevoie, ca să fiți versiunea care vreți să fiți a sinelui vostru și, în cele din urmă, să ascensionați cu cea mai mare ușurință și bucurie posibile. 

Dacă vă ignorați sentimentele, senzațiile pe care le simțiți, atunci ignorați mesajele care vă vin de la ghizii voștri, sinele vostru mai înalt, supra-sufletul vostru, Univers, Sursă și nenumărați alții. Dacă există o modalitate foarte precisă de-a rezuma ce este schimbarea în conștiință, acel rezumat ar fi că treceți de la a fi orientați spre minte la a fi centrați pe inimă. Inima voastră are în totalitate legătură cu simțirea; totul are legătură cu simțirea, în timp ce mintea voastră este în totalitate preocupată să-și dea seama cum stau lucrurile, gândindu-se la trecut, la viitor. Poate fi folosită în mod corespunzător ca să vă concentrați. O minte bine antrenată vă va focaliza în direcția care este cea mai bună pentru voi să vă concentrați și, prin urmare, este o practică bună pentru voi să fiți atenți la gândurile voastre, dar apoi să recunoașteți că gândurile voastre sunt în același timp și indicatoare și vă îndreaptă în direcția sentimentelor voastre, a vibrației voastre. 

Pe măsură ce acordați mai multă atenție la ceea ce se petrece în interiorul vostru, la ceea ce simțiți, la ceea ce simțiți în corpul vostru, decât la ceea ce gândiți despre o situație în sine, veți beneficia foarte mult. Veți putea, de asemenea, să intrați în contact mult mai profund cu alți oameni. Nu numai că veți fi în măsură să-i ajutați, dar veți putea să vă conectați cu ei, să simțiți compasiune pentru ei și să-i lăsați să fie reflectările voastre care cu siguranță sunt. Întotdeauna este ceva ce o persoană vă aduce și este nevoie ca voi să recunoașteți că acel ceva există și în voi înșivă. Nu există interacțiune fără rost în tot Universul. Totul vă îndrumă înapoi spre voi, către acea realitate interioară pe care o aveți, unde simțiți și unde percepeți ce se întâmplă cu adevărat. 

Noi nu mai avem corpuri, dar încă putem percepe și putem simți. Este mai ușor acum pentru noi decât a fost atunci când aveam corpuri fizice, așa că, înțelegem prin ce treceți pe măsură ce vă schimbați și dați drumul gândurilor, ideilor, convingerilor și tendinței voastre să vă concentrați asupra trecutului și viitorului. Sunteți din ce în ce mai bine; asta este ceva ce vrem să vă oferim și vouă. Sunteți din ce în ce mai buni la percepere și simțire. Sunteți din ce în ce mai senzitivi atât la nivel individual cât și colectiv, iar acest lucru vă servește foarte mult tuturor, indiferent de ceea ce simțiți acum. Îmbrățișați-le.

 

Noi suntem Colectivul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.