luni, 24 iulie 2023

Activați-vă Sinele Galactic Multidimensional

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton
 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem aici ca să vă prezentăm mai multe despre voi înșivă. Acesta este scopul nostru în conectarea noastră cu voi în acest fel. Vă oferim prin canalizatorul de aici o vibrație care poate stimula și activa ceea ce este Arcturian în voi, dacă permiteți acest lucru. Când sunteți în procesul recunoașterii cine sunteți cu adevărat, trebuie să treceți prin anumite experimentări ca să vă convingeți că ceea ce ați ajuns să credeți este, de fapt, adevărat. 

Asta este una dintre acele experimentări. Prin primirea acestei canalizări, voi primiți o activare și, acceptând acea activare, ajungeți să vă recunoașteți mai mult ca o ființă galactică multidimensională de lumină și iubire. Și acesta este, desigur, doar începutul, pentru că voi sunteți ființe universale și sunteți Ființe Sursă de Energie și sunteți mult mai mult decât v-ați dat vreodată voie să vă imaginați înainte să vă treziți în această viață. V-ați trezit, de asemenea, să vă aduceți aminte că sunteți maeștri. Sunteți acolo nu doar să vă amintiți măiestria, ci și să o demonstrați. 

Sunteți acolo să le arătați altora cine și ce sunt ei cu adevărat prin exemplul pe care îl dați. Asta a făcut și Yeshua. Yeshua a fost întotdeauna menit să fie un exemplu de cine puteți fi și, de fapt, ce deveniți. Unii dintre voi vă dați seama de acest lucru și știți că munca voastră este să deveniți maestrul care sunteți cu adevărat, să-i inspirați și să-i conduceți pe alții și mai știți că o parte a călătoriei voastre este să vă conectați cu conștiința extraterestră și să uniți galaxia. Știm că este o comandă foarte înaltă, dar vom face să vă fie mai ușor amintindu-vă că faceți toate astea trăindu-vă pur și simplu viața. 

Înfruntând provocările care vă stau în față în viața voastră unică, obțineți măiestria, unitatea și începeți să explorați galaxia. Le îmbinați cu alte ființe galactice multidimensionale de acolo de pe Pământ care sunt în formă umană și își joacă perfect rolurile pentru voi, așa cum le cereți. Lucrând împreună, lucrând lucrurile acolo în fizic, inițiați un efect de undă care aduce întreaga galaxie laolaltă într-un întreg armonios. Astfel, noi vă dăm piesa Arcturiană, iar Pleiadeenii cu care vorbiți și pe care-i auziți vă oferă piesa Pleiadeană, și așa mai departe, și înainte să vă dați seama, începeți să vă simțiți mai mult așa cum sunteți cu adevărat. 

Începeți să conștientizați că ați fost în toate aceste sisteme stelare, în toate aceste dimensiuni și că, de fapt, ca suflet încă sunteți acolo. Când vă dați seama că sunteți meniți să aduceți toate acestea laolaltă în acest moment acum, în acest corp fizic, începeți să vă faceți o idee de cât de importantă și puternică este această viață pentru voi și pentru toți ceilalți. Suntem atât de fericiți să facem parte din această călătorie alături de voi și vom continua să facem tot ce putem să vă ajutăm în toate modurile în care putem, dar voi faceți munca grea și voi duceți greul acolo pe planeta Pământ și vă apreciem imens și doar pentru că sunteți acolo.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!    

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.