miercuri, 5 iulie 2023

Atunci când ceea ce vreți nu se manifestă

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne actualizăm diferitele filozofii cu privire la existență de la un moment la altul pentru că știm că de fiecare dată când simțim că le-am deslușit pe toate, într-o zi vom descoperi că n-am făcut-o. Așa că, nu ne vom agăța niciodată de nimic pentru că ni s-a dovedit că atât de multe presupuneri pe care le-am făcut în trecut nu s-au împlinit, iar acum suntem pregătiți să ne lansăm în mai multe misiuni împreună cu voi toți pe măsură ce descoperiți ceea ce aveți nevoie să știți în legătură cu existența, uneori prin noi. Dar noi vom căuta întotdeauna să vă oferim mai multe dintre filozofiile noastre actuale pentru că putem vedea imaginea mai mare din poziția noastră mai avansată din a noua dimensiune, iar acea imagine mai mare vă poate ajuta în atât de multe feluri. 

De exemplu, atunci când ceva ce vreți cu adevărat să se întâmple nu se întâmplă, și vreți să se întâmple chiar acum, opriți-vă și puneți-vă întrebarea ”Cum ar putea să-mi servească asta?”, ”Ce altceva aș putea adăuga la această creație în timp ce aștept?” și ”Cum pot crește din asta?” Au fost, de fapt, trei întrebări, dar ați prins ideea. Întoarceți-l pe toate părțile în loc să vă gândiți la ce faceți greșit, unde v-ați blocat, cine împiedică acest lucru să se întâmple; căutați aspectele pozitive pentru că sunt acolo. Creșteți exponențial acolo cu fiecare zi care trece pentru că sunteți treziți și pentru că sunteți dispuși să faceți munca grea de auto-examinare, căutând ce puteți îmbunătăți și la altceva puteți da drumul ca să vă ușurați sarcina. 

Vi se dă voie să aveți dorințe și să trăiți vieți pline de bucurie, dar trebuie și să recunoașteți că totul are legătură în cele din urmă cu expansiunea și evoluția voastră. Așadar, atunci când nu primiți ceva ce vreți în sincronizarea în care vreți să apară, asta va fi întotdeauna o oportunitate de creștere pentru voi. Renunțarea la atașamente vă dă voie să fiți mai prezenți în moment, iar când sunteți mai prezenți în moment, vă puteți bucura de momentul în care sunteți. Atunci când nu vă gândiți la timp, deveniți atemporali. Atunci când deveniți atemporali, nici măcar nu vă dați seama cât de mult durează ca ceea ce vreți să vină la voi. 

Și, de asemenea, recunoașteți că odată de ați creat ceva, veți experimenta acel ceva. Trăiți știind asta și puteți înlătura anxietatea și frica, pentru că ele există doar atunci când nu sunteți siguri că creația voastră va veni vreodată la voi, se va materializa vreodată. Așa că, amintiți-vă că voi sunteți ființe creatoare care sunt acolo ca să experimenteze și toate acestea favorizează expansiunea Sursei de Energie și de aceea nu vi se refuză niciodată nimic. Faptul că știți acest lucru ar trebui să vă aducă o oarecare pace, mângâiere și entuziasm pentru ceea ce urmează.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.