sâmbătă, 1 iulie 2023

Voi sunteți lipiciul

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Țesătură. 

Însăși țesătura vieții voastre se destramă, în timp ce voi vă așteptați ca ea să țină lucrurile împreună. Nu poate. Este în proces de destrămare. Ceea ce puteți face între timp este să imprimați o țesătură nouă. Asta vă poate ține în timp ce cealaltă se destramă. 

Ca fire, veți avea nevoie de lucruri pe care vă puteți baza, lucruri în care să credeți cu fermitate. Acestea vor trebui să fie atât personale, cât și esențiale. Cu alte cuvinte, fără ele nu vă puteți imagina noua voastră lume fără ele. 

Lumea nu se va opri. Ea continuă. 

Continuă cu voi la bord. Numai nou. Numai schimbat. 

Voi veți fi lipiciul. Voi sunteți lipiciul, ținând totul laolaltă. 

Asta este noua voastră lume. Va fi așa cum v-o imaginați să fie. Modul în care a fost imaginată cândva este în destrămare. Acum aveți alte imaginări. Depinde de voi să le faceți reale. Voi trebuie să vă construiți noua voastră lume. 

Începe cu țesătura. Asta este ceea ce împletiți cu așteptările și credințele voastre. Ceea ce știți că este adevărat va forma fundația pentru ceea ce urmează. Cunoașterea voastră interioară a fost înăbușită și oprită datorită mecanismelor de control anterioare. Acestea se dizolva acum. Matricea nu mai funcționează. 

Ați mutat munții din loc ca să-i faceți loc Noului Pământ. Tu ești cel care ai făcut acest lucru dragul meu om drag. Ați fost și sunteți în procesul de Trezire a Rasei la sistemul de sclavie care a fost acceptat ca fiind valabil. Este acum în discuție. 

Totul este în discuție. Voi trebuie să veniți cu răspunsurile. 

Ce pânză va fi pregătită? 

Ce sunteți în proces să țeseți? Ce fire veți folosi? 

Noua voastră pânză va fi ținută laolaltă de convingerile și așteptările voastre. Petreceți timp țesând o pânză din Adevărul vostru; bucurie, abundență, iubire, entuziasm. Acestea sunt fibrele sugerate. Petreceți timp făcând acest lucru, pentru că ceea pe ce vă concentrați atenția vă va dezvălui Noul vostru Pământ. 

Nu va apărea neanunțat. 

Voi îl veți construi. 

Voi îl construiți. 

Amintiți-vă cine sunt Constructorii. 

Voi sunteți. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Jaime Garcés - Fotografía de Paisajes


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!   



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.