joi, 20 iulie 2023

Trezirea celor adormiți

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Lucrăm atât de îndeaproape cu soarele vostru ca să producem un tip diferit de energie și de transmitere a luminii care va fi detectabilă de aceia dintre voi care sunteți treziți și sunteți atenți la ceea ce puteți simți. Puteți simți deja atât de multe care vin de la soarele vostru, de la pământul, de la oceanele voastre și de la Mama Natură. Puteți simți atât de multe venind de la stele, de la lumina stelelor și chiar de la lumina lunii dacă vă acordați la ele, dacă sunteți atenți. 

Ceea ce lucrăm împreună cu soarele vostru îi va afecta pe toți, indiferent de cât de senzitivi sunt și indiferent dacă acordă atenție sau nu diferitelor moduri în care energiile și lumina de la diferite corpuri cerești vă atinge. Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l faceți ca să beneficiați cât mai mult de pe urma tuturor acestor lucruri va fi să vă împământați în corpul vostru fizic. În continuare, doriți să vă asigurați că vă simțiți împământați în Mama Pământ și, în al treilea rând, vreți să vă deschideți energiilor care vin din aceste ființe și corpuri foarte reale, foarte detectabile, foarte fizice. 

Lumina pe care o primiți este un aspect al realității fizice care este cu adevărat spirituală. Totul poate fi spiritual, dacă luați această atitudine față de el, dar ceva care este de natură fundamental spirituală, ceva care reprezintă atât de bine Sursa și Iubirea Sursei, poate primi o atenție suplimentară din partea acelora dintre voi care sunteți treziți și îi poate afecta și pe cei care sunt încă adormiți. Noi, împreună cu soarele vostru, sperăm să-i trezim cu lumină pe mai mulți dintre cei care sunt adormiți, care este cel mai bun mod în care să fii trezit. Oamenii trebuie, desigur, să se lase atinși de acea lumină și este mai bine dacă lasă lumina să intre mai degrabă direct decât printr-o fereastră, dar chiar și lumina care vă atinge printr-o fereastră are, totuși, un anumit efect asupra voastră.   

Vrem ca voi să simțiți diferența pe care o puteți detecta între momentul în care sunteți conștienți de lumina soarelui care vă atinge și momentul în care sunteți conștienți de lumina stelelor și a lunii care vă atinge. Treziți-vă la adevărul că întotdeauna sunteți ajutați și că ajutorul este peste tot în jurul vostru. Nu trebuie să-l căutați și nu trebuie să-l cereți. Cu toate acestea, ajutorul are mai mult impact atunci când îl lăsați să intre conștient și deliberat. Asta este ceea ce vă încurajăm să faceți în acest moment, știind că mulți dintre voi o faceți deja, dar unii au pur și simplu nevoie de reamintirea din când în când de câtă energie puternică vine de pretutindeni. 

Acesta este un moment în care să vă relaxați și să primiți ceea ce întotdeauna este acolo pentru voi, căutând mereu să ajute, iar ajutorul este pur și simplu amplificat în acest moment.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.