luni, 24 iulie 2023

Este timpul ca Omenirea să știe asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem o enormă compasiune pentru cei aflați în formă umană pentru că știm cât de multe moduri diferite în care să puteți experimenta durerea și suferința există în timp ce vă aflați în acele corpuri fizice. Aveți capacitatea să vă asumați atât de multe într-o singură viață datorită la cât de puternici sunteți cu adevărat și, prin urmare, dacă vreți să știți cât de puternici sunteți cu adevărat, uitați-vă doar la toate provocările pe care le-ați sculptat pentru voi înșivă în această viață și veți începe să vă faceți o idee. 

Ca să vă cunoașteți puterea, trebuie să aveți mai întâi ceva ce să depășiți. Și de aceea, deși sunteți deja maeștri, nu vă întrupați să trăiți o viață perfectă și frumoasă. Vă întrupați să dați peste obstacole, să cădeți în capcane și să faceți față gardurilor peste care trebuie să săriți. Toate acestea sunt menite să vă arate cu exactitate cât de puternici sunteți cu adevărat. Acum, în vremurile în care nu vă simțeați atât de puternici și v-ați trezit grămadă pe podea, plângând și fără să vă descurcați bine deloc, atunci ați avut nevoie de cea mai mare compasiune. Și când noi simțim asta, ne îndeplinim misiunile. 

Când vă oferim iubire și susținere, ajungem să înțelegem la nivel experiențial, cât de iubitori și susținători putem fi. Prin urmare, fiecare își joacă perfect rolul în acest moment, indiferent ce se întâmplă. Ne simțim pregătiți acum să trecem de la a fi agenții compasiunii, care suntem cu adevărat, să devenim cei care vă ajută să câștigați un acces mai mare la puterea voastră. Vă invităm pe toți să vă simțiți chakra plexului solar și să respirați în acea chakră, astfel încât să vă puteți simți puterea și să vă cunoașteți puterea. Atunci când vă veți simți inspirați să întreprindeți vreo acțiune, o veți face din locul vostru de putere. 

Sunteți pregătiți acum să mergeți înainte în viața voastră de măiestrie. Ați experimentat toate emoțiile care ați fost meniți să le experimentați și v-ați înfruntat toate provocările pe care vi le-ați setat. Acum este timpul pentru putere și măiestrie și știm că sunteți pregătiți. Singura întrebare este, voi știți? Știți cât de pregătiți sunteți? Știți cât de puternici sunteți? Știți că voi sunteți maeștrii care au venit în trup să-și experimenteze măiestria în mijlocul tuturor provocărilor. Vom continua să vă arătăm și să vă îndreptăm în direcția puterii voastre, pentru că acesta este un alt mod în care ne îndeplinim scopul și ne încheiem misiunea aici, în dimensiunea a noua.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.