joi, 13 iulie 2023

Ce vă va aduce cea mai mare creștere spirituală

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Acordăm atenție acelor aspecte ale conștiinței umane care au evoluat și au crescut cel mai repede acolo pe Pământ și am descoperit că prin examinarea sinelui obțineți cel mai mare profit (cel mai mare câștig din efortul investit n.t.), ca să zicem așa. Cel mai mult evoluați spiritual atunci când vă uitați la voi înșivă și la cum vă puteți schimba în mai bine, cum puteți deveni mai prezenți, mai buni și mai plini de compasiune, cum vă puteți iubi mai mult pe voi înșivă și pe cei din jurul vostru. 

Puteți face lucruri care vă vor ajuta în evoluția voastră spirituală, cum ar fi meditația, yoga, petrecerea timpului în natură și participarea la alte practici spirituale, dar tot ceea ce faceți sperăm că vă va conduce înapoi la voi înșivă, la relația voastră cu voi înșivă, relația voastră cu Sursa și cu acest Univers pe care-l împărțim cu toții. Voi sunteți cei care faceți treaba pentru că sunteți treziți și pentru că vă dați seama de acest lucru. Și, prin urmare, în viața voastră sunt multe momente în care trebuie să fiți persoana mai mare, în care trebuie să pretindeți că voi ați fost de vină, chiar și-atunci când în ochii voștri nu erați. 

Vor fi momente în care va trebui să vă cereți scuze, chiar dacă simțiți că n-ați făcut nimic rău. Vor fi momente în care va trebui să-l ajutați pe un altul dând drumul nevoii să aveți dreptate sau nevoii să subliniați că ceea ce acea persoană a făcut sau a spus este problematic pentru voi, pentru ei și pentru relația voastră. Când vă schimbați voi, totul în jurul vostru se schimbă, iar când duceți o viață în care vă examinați pe voi înșivă în mod regulat, vă veți schimba și vă veți schimba în bine. Și-atunci când o faceți, și alții din jurul vostru vă vor arăta că și ei se pot schimba, că și ei evoluează împreună cu voi. 

Dar atâta timp cât rămâneți în luptă, în arătatul cu degetul, în resentimentele față de alții din cauza a ceea ce au spus sau au făcut, cu atât mai puțin creșteți pentru că focalizarea voastră este pe cineva sau ceva din afara voastră în loc să fie asupra voastră înșivă. Când trăiți în momentul prezent și când sunteți în stare să fiți sinceri cu voi înșivă cu privire la cum vă simțiți în momentul prezent, este momentul în care totul se poate schimba și este singurul moment în care totul se poate schimba în jurul vostru. Puteți țipa foarte tare încercând să faceți pe cineva să fie altfel, să încercați să-l faceți să privească în el însuși sau puteți face câteva respirații profunde, să vă procesați emoțiile și să lucrați ce aveți de lucrat asupra voastră înșivă. Apoi, când veți aborda o altă persoană cu care să conversați, nu veți înrăutăți lucrurile. Nu veți duce lucrurile la extrem din cauza rănii pe care o simțiți, din cauza furiei pe care o purtați în voi. 

Priviți fiecare situație din viața voastră ca pe o oportunitate de explorare mai profundă a propriului sine. Puteți oricând descoperi mai multe despre voi înșivă intrând în interiorul vostru și puteți oricând descoperi mai multe despre voi înșivă privind în afara voastră. Aruncați o privire la ceea ce vă provoacă și apoi întrebați-vă de ce. Aruncați o privire la modul în care vă tratează alții și apoi întrebați-vă de ce. Este foarte ușor să treceți prin viață învinuindu-i pe alții sau instituțiile cum ar fi ”guvernul” sau ”societatea”, dar acelea sunt entități care sunt menite să vă reflecte ceea ce mai trebuie să vedeți, să vindecați și să iertați în interiorul vostru. 

Dacă vă uitați la viața celor care sunt dispuși să se uite la ei înșiși și să-și examineze gândurile, sentimentele și comportamentele, veți vedea că aceștia sunt mult mai fericiți decât oamenii care caută pentru ce altceva pot protesta, pe ce altceva pot fi furioși. Știm că mulți dintre voi știți deja acest lucru, și voi sunteți cei pe care-i vedem crescând exponențial, dar vrem doar să explicăm cât de puternică este această practică pentru fiecare dintre voi și vrem să le fim recunoscători acelora dintre voi care faceți munca pentru că voi sunteți responsabili pentru atât de mult din creșterea și evoluția întregii conștiințe colective umane. Și mai vrem ca voi să deveniți conștienți de adevărul că tot mai mulți oameni vor începe să caute în interior pentru că ceea ce au făcut atât de multă vreme în viața lor, pur și simplu nu funcționează și n-a funcționat niciodată. 

Într-o zi, veți fi plini de atât de multă iubire și bucurie în inimile voastre pentru că ați făcut această muncă, nu pentru că ceva sau cineva din afara voastră s-a trezit sau s-a schimbat. Țineți-o tot așa, pentru că manifestați cu adevărat acea realitate cu fiecare moment pe care-l petreceți în examinarea de sine.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.



Traducere Monica Poka 

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.