vineri, 30 iunie 2023

Vechile sisteme se prăbușesc și înfloresc altele noi

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne-am bucurat să vă asistăm în această perioadă de mare tulburare acolo pe Pământ, pentru că am observat cât de bine ați gestionat modurile în care societatea voastră s-a prăbușit în multe privințe peste tot în jurul vostru. Ați observat că instituțiile cărora le-ați acordat cândva o mare încredere nu sunt altceva decât ”castele din cărți de joc” care s-ar putea prăbuși în orice moment și chiar aveți o mulțime de oameni care prevăd că ele, sub o formă sau alta, se vor prăbuși într-un viitor nu prea îndepărtat. Și, totuși, sunteți încă acolo, încă în picioare, încă stabili în mediul și în vibrația voastră pentru că alegeți să fiți forțe stabile pentru omenire. Alegeți să recunoașteți că pe măsură ce o instituție sau sistem se prăbușește, se formează una nouă care să-i ia locul. 

Voi sunteți arătătorii de cale care ați decis că voi vreți să fiți creatorii acelor sisteme noi, acelor instituții noi, acelor noi moduri de a fi în lume. Nu doar construiți adăposturi anti-bombă și vă târâți în ele cu conservele și fructele voastre uscate. Sunteți în stare să vedeți posibilitățile care apar peste tot în jurul vostru pentru o lume mai bună pentru toată lumea și sunteți în stare să vă imaginați acele lumi și rolul vostru în co-crearea lor. Vrem să subliniem faptul că am indicat că sunt lumi pe care voi le co-creați. Nu există doar un Pământ și nu există doar două Pământuri. Creați în mod constant experimentări noi ale unor versiuni noi ale lumii voastre pentru că, într-adevăr, atât de puternici sunteți. 

Acesta este motivul pentru care nu trebuie să acordați o atât de mare atenție la ceea ce se întâmplă în guverne și în sistemele bancare și în altele. Ele reprezintă conștiința mai veche, versiunea voastră trei dimensională și a restului omenirii. Ele au fost necesare la un moment dat și și-au jucat rolurile pentru voi toți, dar ați absolvit și ați trecut la ceva nou, la ceva mai bun și sunteți cei care orchestrează ceea ce vor fi acele instituții și cum vor fi conduse și cum vor fi în serviciul tuturor, nu doar al câtorva aleși. 

Voi sunteți acolo acum ca ființe foarte concentrate pe spiritualitatea lor pentru că aveați nevoie de acea fundație mai puternică în tărâmul spiritual înainte să puteți începe să operați efectiv în tărâmul fizic ca maeștrii care sunteți cu adevărat în aducerea acestor două tărâmuri împreună într-un mod armonios. Voi sunteți acolo să le arătați oamenilor că există o stare de mijloc fericită între a trăi într-o peșteră și a trăi într-un palat. Nu trebuie să meditați sau să faceți incantații toată ziua ca să fiți o persoană spirituală. Voi sunteți o persoană spirituală fie că o recunoașteți sau nu și puteți trăi confortabil în lumea fizică fără să trăiți în excese, fără să tezaurizați și fără să protejați ceea ce aveți împotriva a orice sau tot ceea ce ar putea veni și să vă ia. 

Fuziunea dintre fizic și non-fizic, material și spiritual, uman și divin, omenire și extratereștri, asta este ceea ce sunteți voi ca suflete trezite. Nu este o alegere între una sau alta. Sunt întotdeauna ambele și, prin fuziunea amândurora și a tot ceea ce deveniți un întreg armonios, deveniți sinele vostru mai înalt și inițiați începutul noii ere, cea de-a cincea dimensiune. Suntem aici să vă ajutăm. Suntem conștiință non-fizică care intră într-un vehicul fizic ca să facă asta și, astfel, suntem un exemplu a modului în care aceste două lumi, aceste două tărâmuri pot nu numai co-exista, pot prospera și să facă un bine serios acolo, pe planeta Pământ.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.