luni, 16 septembrie 2024

Semințe ale Recunoașterii

Arhanghelul Rafael prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Rafael. Vin cu iubirea, adevărul și vibrațiile vindecătoare angelice. Sunt aici să trezesc aducerea aminte. Sunt aici să activez adevărul și să reconectez aspecte ale ființei voastre. 

În ființa voastră sunt acum întrebări. Dați-vă voie să recunoașteți aceste întrebări. Pot fi întrebări despre evoluția voastră spirituală. Pot fi întrebări despre viitorul vostru, întrebări despre lucruri pe care vreți să le manifestați sau chiar despre corpul vostru fizic. 

Știm că sunt multe întrebări în ființa voastră când vă întrebați cum să faceți lucrurile, sau poate doriți să dobândiți înțelepciune sau îndemânări și abilități care v-ar fi de folos în realitatea voastră actuală. Când vă dați voie să recunoașteți toate întrebările pe care le dețineți în ființa voastră în fiecare zi, începeți să recunoașteți direcția în care ființa voastră... trupul, mintea, emoțiile și sufletul... tânjesc să călătorească.

Începeți să recunoașteți teme, teme în care există răni care este nevoie să fie vindecate. Ar putea exista și alte teme, cum ar fi o mai mare încredere sau nevoia de a experimenta un sentiment mai mare de libertate. 

Pe măsură ce recunoașteți întrebările/temele pe care vi le aduc sau conștientizarea/direcția pe care vi le împărtășesc, este important să vă dați seama că răspunsurile pe care le căutați sunt de fapt reconectări, prin urmare, întrebările voastre sunt deconectări. Experimentați o deconectare într-o parte a ființei voastre. Asta necesită o reconectare pentru a îndeplini și completa întrebarea; ca să obțineți răspunsul necesar și dorit. 

Este o reconectare pentru că răspunsurile pe care le căutați sunt păstrate în ființa voastră și nu numai în ființa voastră, ci și în celelalte vieți; viețile pe care le-ați experimentat pe Pământ, în planurile interioare și pe alte planete. Fiecare dintre aceste vieți este ca o carte sau manual de înțelepciune și cunoaștere, înțelegere și conectare. 

Așadar, întrebările pe care le aveți în acest moment sunt legate de încercarea voastră să vă reconectați cu ceva dintr-o altă viață. Când acea reconectare are loc, experimentați o mai mare împlinire în realitatea voastră actuală; permiteți și experimentați totul curgând cu o mai mare ușurință, manifestându-se cu o mai mare ușurință și perfecțiune. 

Aceste reconectări sunt necesare. Aduceți mai mult din sinele vostru în întruparea voastră actuală și mai mult din întregul vostru sine în această viață. Când intrați în corpul vostru fizic, aveți o listă de aspectele voastre pe care vreți să le întrupați în această viață și adeseori întrebările pe care le aveți, în orice etapă a vieții voastre, vă ajută să creați acea întrupare. Îl trageți din alte vieți pentru că în acele vieți ați câștigat întruparea acelui aspect al ființei voastre. 

De exemplu, poate în această viață este nevoie de iubire de sine și, într-o altă viață, ați obținut întruparea iubirii de sine, astfel încât, acum doriți să aduceți acea întruparea în realitatea voastră actuală. Acum, s-ar putea să vă întrebați de ce ar fi nevoie să o aduceți în această viață dacă ați întrupat-o deja într-o altă realitate? 

Fiecare realitate, fiecare experiență și viață pe care o aveți, crează o combinație diferită și un tipar diferit al plenitudinii/completitudinii voastre; caracteristici și calități diferite. Atunci când aceste caracteristici și calități diferite fuzionează, ele crează o nouă scânteie de lumină. 

Prin întruparea acestor calități pe care le-ați întrupat deja și, în multe feluri, le-ați stăpânit în alte vieți, vă creați o nouă energie în această viață; o nouă energie, scânteie, vibrație și integrarea calităților pe care nu le-ați experimentat niciodată până acum. 

Asta înseamnă că înțelepciunea pe care ați dobândit-o este diferită de cea de dinainte. Este o nouă înțelegere, o nouă recunoaștere, o nouă aducere aminte a Creatorului, o nouă recunoaștere a voastră/adevărului vostru/sufletului vostru în esență și de aceea fiecare viață este atât de interesantă pentru sufletul vostru, pentru că este o căutare a descoperirii de sine. 

Fiecare întrebare pe care o aveți în ființa voastră... oricât de fizică s-ar simți, sau banală, sau oricât de spirituală s-ar simți... este sămânța recunoașterii voastre înșivă; recunoașterea unei noi combinații, a unei noi sinteze a voastre/adevărului vostru, care aduce cu sine o mai mare înțelepciune/cunoaștere/înțelegere a voastră înșivă și, de asemenea, a Creatorului și a Universului Creatorului. 

Recunoașterea și parcurgerea acestui proces aduce o mulțime de beneficii. Nu numai că găsiți rezolvări la întrebările pe care le aveți, dar accesați răspunsuri care vă aduc împlinire și ușurință realității voastre și, totodată, vă împliniți în această viață; o nouă fuziune și sinteză a esenței voastre care aduce noi descoperiri. Este o călătorie de descoperiri pentru voi înșivă și pentru sufletul vostru. 

Acest lucru vă crește vibrația. Totodată, crește vibrația Mamei Pământ și a întregului Univers al Creatorului. Când descoperiți mai multe despre voi înșivă, fiecare suflet din Univers și fiecare suflet de pe Pământ beneficiază de asta. 

Deci, cum reușiți să obțineți această practică? 

Recunoașteți că fiecare întrebare pe care o aveți este ca o sămânță care promovează o sămânță a recunoașterii. Dați-vă voie să experimentați întrebarea, să o absorbiți și, prin acceptare, puteți recunoaște că în ființa voastră răspunsul este prezent și puteți chema acel răspuns ca să vă reconectați. 

Acum este momentul să cereți acea reconectare și să o experimentați și întrupați în ființa voastră.

 

Eu sunt Arhanghelul Rafael și vă mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Kilian Schoenberger Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Fă-ți puțin timp

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Ești un suflet avansat? Aruncă o privire rapidă la experiențele tale din trecut; unele s-ar fi putut să-ți fi sfâșiat sufletul, altele mai provocatoare decât te-ai gândit că le vei supraviețui. Te-ai simțit vreodată singur, nu tocmai în regulă sau de parcă nu ai aparține? Ai ieșit prin cealaltă parte din acele experiențe mai ușor și strălucitor decât ai crezut vreodată că ar fi posibil? Să înțelegi de unde vii te ajută să te ghidezi încotro vei merge. În loc să te plângi de un trecut dificil, fă-ți puțin timp să fii recunoscător. Fără el, nu ai fi unde ești acum! ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


duminică, 15 septembrie 2024

Mesaj de la Federația Luminii 14 Septembrie


Prin Blossom Goodchild
 

Bună din nou! Măi, măi! Cum zboară zilele. Au fost câteva comentarii "neplăcute" săptămâna trecută. Unul spunea că ne tratați de parcă am fi într-o grădiniță spirituală. Altul, cât de plictisiți sunt să vă audă spunând mereu același lucru. Nu resping minunatele comentarii încurajatoare... doar mă întrebam ce simțiți VOI în legătură cu cele de mai sus? 

Dragă Blossom și toți ceilalți... ca să-i includem și pe cei care se plictisesc de aceste conversații. Ceea ce alegem să spunem este ceea ce simțim că vă va încuraja și ridica. Într-adevăr, este repetitiv. Trebuie doar să privești înapoi la toți acești ani de conversații și totuși... pentru noi... scopul să facem acest lucru este să vă ajutăm să înțelegeți... în cât mai multe feluri posibile putem... CINE SUNTEȚI VOI. 

Nu avem intenția să vă vorbim ”de sus” sau să vă tratăm ca pe niște novici în ceea ce privește amintirea ADEVĂRATULUI vostru SINE SUFLET. Suntem aici pur și simplu să vă încurajăm să rămâneți pe drumul vostru. Pentru că cineva poate fi cu ușurință condus pe căi care nu-i servesc.

ÎN ACEST PUNCT NU MAI ESTE NIMIC NOU DE SPUS. 

Deci, dacă găsiți aceste conversații plictisitoare, așa cum am spus întotdeauna... vă rugăm să treceți la conversații care sunt mai potrivite nevoilor voastre cu alții. Cei care găsesc ridicare aici... atunci ne bucurăm atât de mult să continuăm... ȘTIIND că, cu cât mai mult vorbim despre "același lucru"... cu atât mai mult îl primiți pe un Nivel Mai Înalt de înțelegere... pe care mulți dintre voi îl înțelegeți! 

Nu ne simțim ofensați. 

Nici eu. Pentru că și eu pot înțelege ambele puncte de vedere. Totuși, atât de mulți, la fel ca mine, găsesc în aceste conversații puterea să meargă mai departe. Niciunul dintre noi nu cunoaștem detaliile rezultatului tuturor acestor lucruri. SIMȚIM doar că suntem pe drumul cel bun când ne SIMȚIM ÎN ALINIERE cu ceea ce aveți de spus. 

De-asta continuăm, Blossom. De-asta continuați și VOI, pentru că știți că acest Serviciu pe care noi îl oferim face o mare diferență pentru atât de mulți. 

Corect. Uneori mă întreb de ce continuăm, spunând mereu același lucru, iar apoi s-ar putea să primesc cel mai emoționant e-mail care spune că cuvintele voastre i-au ținut pe Planetă și, așa cum spune Nor Alb... dacă poți întoarce și un singur cap înspre Lumină, atunci ți-ai făcut treaba. Așadar... mergem înainte. 

Nu lăsați vocile ego-ului să vă aducă într-un loc de înțelegere greșită a Sinelui. Sunteți atât de înțelepți. Fiecare dintre voi. Aveți în voi TOATĂ CUNOAȘTEREA... TOATĂ ÎNȚELEPCIUNEA. Programarea este cea care v-a bombardat necontenit mintea cu tot ceea ce nu vă servește, pentru că așa vor cei care doresc să vă manipuleze și să vă tragă la nivelul nevredniciei. 

ÎN ACEST FEL... MINTEA RĂMÂNE ÎNTR-O STARE DE SUBESTIMARE A PUTERII ADEVĂRATEI IUBIRI. 

De aceea repetăm iar și iar... 

GĂSIȚI-VĂ PUTEREA. 

RECUNOAȘTEȚI-O. 

Cei care cred că suntem condescendenți ne-au înțeles greșit mesajul. Pentru că suntem conștienți că, chiar dacă atât de mulți dintre voi sunt treziți și de fapt s-au trezit de mulți ani... nu aveți încă CUNOAȘTEREA exactă a CÂT DE PUTERNICI SUNTEȚI. 

A FOST ÎNLĂTURATĂ DIN CONȘTIENTIZAREA VOASTRĂ DE SINE. 

Acesta este un moment în care vă dați seama de necesitatea să vă conectați la acea Putere și să o lăsați să apară din interiorul vostru. 

Este atât de ușor pentru noi să vă spunem ”Continuați să vă străluciți Lumina”. Totuși acestea sunt simple cuvinte. S-ar putea să credeți că o faceți... și o faceți... atât de bine pe cât vă simțiți în stare să o faceți. 

TOTUȘI, DORIM SĂ ÎNȚELEGEȚI ȘI SĂ ACCEPTAȚI CĂ ACEASTĂ LUMINĂ CARE VOI SUNTEȚI ESTE CU MULT MAI PUTERNICĂ ȘI MAI EFICIENTĂ DECÂT CONSIDERAȚI VOI CĂ ESTE. 

De-asta continuăm să vă reamintim. În încredințarea că, cu fiecare aducere aminte, un alt strat de ”ecranare” este înlăturat ca să dezvăluie un alt strat al PUTERNICEI VOASTRE LUMINI. 

Înțeleg ce spui. Sunt sigură că toți înțelegem. Cu toate acestea, putem face doar tot ce putem din nivelul în care ne știm că suntem. ȘTIM că putem săvârși miracole. ȘTIM că suntem capabili de atât de multe, însă singurul mod de a exprima acest lucru este... nu încă! Pentru că am face-o chiar acum dacă am fi ”la acel nivel și Putere de înțelegere”. Așadar, evident, nu suntem încă acolo. Sunt conștientă că nu exprim asta foarte bine și că am mai spus toate astea înainte. Doar că așa decurg aceste conversații. 

La fel ca noi, Blossom. Faci tot ce poți! Momentan vă aflați într-o Vibrație care ține Lumina la distanță, am spune noi. 

PRINTR-O STARE CONSTANTĂ DE A FI... O CUNOAȘTERE CONSTANTĂ CARE NU EZITĂ, CARE PERMITE LUMINII CARE SUNTEȚI... SĂ FACĂ CEEA CE TREBUIE SĂ FACĂ. 

Când spunem ”Nu vă subestimați Puterea”... ne referim la asta în diferite moduri. 

Să nu credeți că atunci când vă trimiteți conștient Iubirea lumii sau unei persoane sau unei împrejurări are un efect mic sau deloc. Știți că nu este așa. Poate de ceea ce nu sunteți conștienți este UIMITOAREA SCHIMBARE care are loc când faceți asta. 

Asta vrem să spunem. Fiți conștienți de PUTEREA voastră și de diferența pe care această PUTERE interioară o poate face atunci când vă concentrați asupra ei. 

Trebuie să lăsați în urmă subestimarea Sufletului Viu care sunteți. Țineți cont, de exemplu, de Miracolul care este trupul uman și de lumea pe care o conține în interiorul lui. Măiestria acestei proiectări este indescriptibilă. Apoi...luați în considerare faptul că VOI... SUFLETUL... esența VOASTRĂ... LUMINA MAGNIFICĂ CARE SUNTEȚI... a fost capabilă să intre în această lume miraculoasă a trupului fizic și să-l aducă în Ființare astfel încât să vă poată servi... ÎNTR-UN MILION ȘI MAI MULTE FELURI. 

VĂ SERVIȚI UNUL ALTUIA. 

Cu toate acestea, să știți că cu cât deveniți mai UNA cu acest ”adăpost ales”... cu atât mai mult ”acesta” recunoaște modul în care ÎL PUTEȚI FOLOSI CA SĂ SERVIȚI ÎNTREGULUI. 

Pe măsură ce vă aliniați unul cu celălalt... trupul și sufletul... îmbinarea acestora... aduce o muncă în echipă ca nici una alta. 

Pe măsură ce vă IUBIȚI trupul și extraordinara lui funcționare, trupul vă iubește și el la rândul său. El conștientizează marile lucrări ale Luminii care pot fi aduse la iveală prin fuziunea cu sufletul în scopul manifestării... 

INTRÂND O PUTERE MAI MARE DIN PERSPECTIVA MAI ÎNALTĂ A SUFLETULUI. 

Mm! Lasă-mă să recitesc asta. În regulă! Continuă! 

L-am asemăna cu un ștecher care intră într-o priză. Toate sunt la locul lor. Trebuie doar întrerupătorul apăsat... și, iată... Lumina... care a fost acolo tot timpul... poate fi văzută. 

Deci, ce vreți să subliniați aici? 

LUMINA! 

DEPLINĂTATEA LUMINII CARE SUNTEȚI... DEPLINA ȘI COMPLETA VOASTRĂ LUMINĂ. ESTE ÎNTOTDEAUNA ACOLO ÎN VOI. NU POATE SĂ NU FIE. PENTRU CĂ VOI SUNTEȚI ACEA LUMINĂ. 

Cu toate acestea, atunci când vă fuzionați în mod CONȘTIENT SINELE VOSTRU SUFLET cu lumea miraculoasă a trupului vostru într-o unitate completă... trupul este capabil să scoată la lumină Lumina voastră prin el însuși, lăsând acea Energie a Luminii care sunteți... să radieze din voi. 

Știu că acest lucru are sens, dar este greu de exprimat în cuvinte. Deci, practic, ceea ce spui este că, atunci când suntem conștienți de această integrare, ea are un efect mai mare decât dacă nu am fi conștienți? 

Da. Lumina voastră strălucește oricum. Pentru că Lumina voastră vine din Inima voastră spirituală. Totuși, să vă lăsați trupul și sufletul să lucreze împreună ca fiind una... poate aduce o PUTERE MAI MARE. 

Vrei să spui ”din vârful degetelor”? 

Da. 

Adică vrei să spui că doar vorbim cu funcționarea interioară... îi spunem care este planul? 

Te-ai fi așteptat să spunem altceva, Blossom. Totuși, ai dreptate. Cu toate acestea, discuția nu vine prin cuvinte. Vine prin SIMȚIREA CUNOAȘTERII ACESTUI ADEVĂR. 

Când această SIMȚIRE simte ADEVĂRUL cuvintelor pe care le-am spus încercând să explicăm... și pur și simplu permite acceptarea de către ambele părți (suflet și trup n.t.) ca să se producă... va apărea o diferență notabilă în felul în care cineva (care a acceptat fuziunea dintre suflet și trup n.t.) se simte. Atât în Trup cât și în Suflet. 

Trebuie să mă retrag acum, deoarece se pare că durează mai mult decât ora obișnuită. Sper să continuăm mâine. Mulțumesc, băieți. O conversație interesantă.

 

Bună dimineața, din nou. Tocmai ce-am recitit discuția de ieri. Trebuie să lucrăm la această ”Fuziune dintre trup și suflet” sau, pur și simplu, O ȘTIM? 

Bună dimineața, din nou, Blossom. Ai dreptate într-un fel. Am spune că trebuie să lucrați la CUNOAȘTERE! 

Cum facem asta? 

V-am sugera ca atunci când spuneți Mantra 

EU SUNT LUMINA. 

EU SUNT IUBIREA. 

EU SUNT ADEVĂRUL. 

 EU SUNT. 

... să încorporați SENTIMENTUL ADEVĂRULUI CUNOAȘTERII. 

Și cum facem asta? 

PRIN ÎNCREDEREA DEPLINĂ, TOTALĂ CĂ CINE SUNTEȚI PROVINE DE ALTUNDEVA. 

Nu sunteți ”de” pe această Planetă. Sunteți în vizită. Sunteți aici într-o misiune. 

Ceea ce SUNTEȚI atunci când nu sunteți în formă umană este LUMINĂ PURĂ. 

ÎN ACEA LUMINĂ SE AFLĂ DARUL PUTERII NELIMITATE... CARE, ATUNCI CÂND ESTE FOLOSITĂ PENTRU BINELE CEL MAI INALT AL TUTUROR... PRODUCE MIRACOLELE DESPRE CARE AM VORBIT. 

Când veți înțelege pe deplin acest lucru și îl veți lăsa să lucreze în favoarea voastră... vă veți regăsi... Ființa voastră... Adevărul vostru... pe Voi înșivă... SIMȚIND CUNOAȘTEREA despre care am vorbit. 

Această înțelegere vă va duce viața la un alt nivel. O Frecvență diferită. Veți putea să vă simțiți Vibrând... de parcă cineva ar putea aproape să vadă câmpul de Energie care emană din interior. 

Este o chestiune de comunicare cu funcționarea voastră interioară, care crează întreaga existență a fiecărei celule care vă permite să FIȚI. 

Ca și cum poate... recunoașteți acordul pe care l-ați făcut să fuzionați într-una și aceiași Lumină, ca să schimbați profund modul în care vă comportați în fiecare moment. 

Pot să întreb, de ce acest lucru nu a fost menționat niciodată înainte? 

Poți întreba, Blossom, și îți vom răspunde. 

După cum am spus și după cum și voi sunteți conștienți... schimbarea în înțelegerea voastră despre VOI a atins înălțimi care, mai devreme în călătoria voastră, nu erau pe deplin înțelese. Pe măsură ce cineva integrează înțelepciunea în CUNOAȘTERE și ADEVĂR... Sufletul recunoaște fiecare ”fază” în care intră... pe măsură ce progresează într-o Versiune Mai Înaltă a ceea ce știe deja că este, și totuși, a trebuit să permită cu răbdare acceptarea fiecărei faze ca să se cunoască deplin pe sine. 

Dacă v-ați trezi brusc într-o dimineață și toată ”creșterea” voastră ar fi avut loc peste noapte... trupul, mintea și Sufletul vostru nu ar putea funcționa normal. Pentru că totul ar fi o masă de ”Tot ceea ce este” și nu ați ști cum să funcționați în normalitatea pe care o știați înainte. 

Când spunem ”creștere”... înțelegeți că folosim acest termen ca să explicăm ”intrarea în Ființarea plenitudinii CUNOAȘTERII A CINE SUNTEȚI CU ADEVĂRAT.” 

O sămânță când este plantată... ȘTIE că va da rădăcini din esența ei. Aceste rădăcini, la rândul lor, permit tulpinilor să crească. De acolo, se formează un boboc, iar de acolo, când este pregătit... ”Înflorește” în floarea care știa dintotdeauna că va Fi. 

La fel este și pentru voi. Un proces... ca să vă aveți rădăcinile bine înfipte. De acolo, deși întotdeauna știți cine urmați să deveniți... pentru că sunteți deja asta... este pur și simplu o chestiune să lăsați ”creșterea în sine” să aibă loc. 

Frumoasă analogie. Mintea mea poate înțelege în totalitate ceea ce vrei să spui prin fuzionarea Sufletului și Corpului într-o singură Lumină. Mie mi se pare că trupul, atunci când lucrează cu Lumina Sufletului, acționează ca un pachet de Amplificare! 

Într-adevăr, Blossom. Prin urmare, vă încurajăm... așa cum mulți o fac... să vă tratați corpul cu respectul pe care îl merită. Oferiți-i recunoștință pentru toate realizările sale. Aveți grijă de el. Hrăniți-l bine... și aici am spune că... cea mai grozavă mâncare pe care i-o puteți oferi... este IUBIREA voastră. 

Cât de des... imediat ce cineva are o durere sau un disconfort sau un neajuns... se plânge și ”dă vina”! 

AMINTIȚI-VĂ MĂREȚIA acestei creații care este trupul uman. Nu trebuie să vă spunem noi asta. Vorbește de la sine. 

Așadar, serviți-l cât puteți mai bine. Cu cât mai mult îl îngrijiți în toate privințele... cu atât mai mult veți putea simți Energia mai Luminoasă curgând prin voi. Nu ați fost creați să îmbătrâniți și ca toate părțile voastre să se destrame! Asta este programare. Deteriorarea corpului fizic nu are loc pentru că așa a fost conceput! În adâncul sufletului știți asta. 

Așadar... cu Iubire... încheiem această transmisie de astăzi. 

Fiți conștienți de ceea ce v-am spus. Asta este tot ce trebuie să faceți. Fiți conștienți și lăsați ca înțelegerea acestui lucru să vă transforme energiile la următorul nivel al Ființei voastre. 

Bine. Ce frumos. Mulțumesc atât de mult. Voi face așa cum sugerezi. Sunt sigură că toți vom face. Atât de multă Iubire vă transmit. Cu Recunoștință. În Serviciu Plin de Iubire. EU SUNT. 

Într-adevăr. EȘTI!


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Momentele scurte...

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Universul îți poate vorbi despre transformările și schimbările care urmează să aibă loc în lumea ta, dar ce se întâmplă în momentele dintre ele? S-ar putea să-ți petreci timpul așteptând și să uiți că există o viață de trăit, oameni de iubit și creștere care trebuie finalizată. Existența ta și modul în care treci prin ea este o transformare/schimbare în desfășurare! Momentele scurte, aparent banale sunt cele în care au loc cele mai mari creșteri. Sărbătorește-le pe toate așa cum te sărbătorește Universul pe tine! ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

sâmbătă, 14 septembrie 2024

Primiți mai mult ajutor de la Creatorul acestui joc

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Observăm că aveți momentele voastre de luptă, momentele voastre de nemulțumire și când vă vedem în acele momente de disperare ne întrebăm cum am putea ajunge la voi când aveți acele momente. Acesta este tipul de provocare cu care te confrunți în dimensiunea a douăsprezecea. Cum să ajuți? Cum să atragi atenția cuiva când este atât de concentrat pe luptă, concentrat pe problemă? 

Încercăm să vă distragem atenția. S-ar putea să vă trimitem o adiere blândă, dar iubitoare, sunete de ciripit de păsărele. S-ar putea să vă trimitem o idee care va rămâne în câmpul vostru energetic până când sunteți pregătiți pentru ea, până când vă puteți deschide ei. Încă mai găsim moduri în care să vă ajutăm și să ajungem la voi în cele din urmă, dar iată încurajarea noastră pentru voi în această transmisie. Data viitoare când vă aflați într-o situație aparent imposibilă, dați-i drumul. Dați drumul nevoii să aflați atunci și acolo care este soluția. Dați drumul fricii pe care o aveți față de acea situație, fricii că lucrurile ar putea să se înrăutățească. 

Dați drumul și lăsați să intre ceea ce va veni spre voi atunci când vă acordați un moment de relaxare să fiți într-o stare de non-rezistență sau, și mai bine, într-o stare de bucurie, o stare de împlinire. Veți avea din nou acele experiențe indiferent de ceea ce credeți că este adevărat în momentul luptei voastre, al disperării voastre. Trebuie să vă amintiți cumva că cererile voastre primesc răspuns și că nu trebuie să faceți totul singuri cu mâinile voastre omenești și cu gândurile care pot fi percepute de creierul vostru fizic. 

Începeți să lucrați cu toate resursele acestui univers și acest lucru este adevărat indiferent care este problema. Întotdeauna există o soluție. Întotdeauna există mai mult potențial de creștere în fiecare situație problematică pe care o întâlniți, dar trebuie să vă amintiți acest lucru. Trebuie să vă amintiți că nu depinde totul de voi și, cu siguranță, nu depinde de voi în acel moment să veniți cu cea mai bună abordare posibilă a ei. 

Trebuie să aveți încredere în imaginea de ansamblu și în acel eu mai mare al vostru ca să puteți naviga prin experiențele voastre de viață cu toată puterea pe care o dețineți cu adevărat. Nu vă puteți baza doar pe acțiune și pe intelect, nu mai și mai ales nu în acest moment în care elementele se schimbă rapid în lumea voastră, în societatea voastră. Ați fi mult mai bine serviți dacă ați da drumul nevoii să vă dovediți vouă și altora că sunteți suficient de buni făcând totul de unul singur. În schimb, amintiți-vă că jucați doar un joc și că acesta este personajul vostru din acest joc. 

Când dați drumul limitărilor cu care se confruntă personajul care pretindeți că ați fi, atunci creatorul jocului poate interveni și vă poate arăta că există o cale de ieșire din situația în care vă aflați și este o modalitate frumoasă. Este o cale mai bună și va face ca crearea problemei în sine să pară o idee foarte bună atunci când ajungeți la ea. Asta este altceva ce să luați în considerare. Totul duce la ceva mai bun, indiferent cum pare în primul moment. Scopul existenței este să conducă la ceva mai bun, dar, totuși, trebuie să vă predați uneori lăsând lucrurile să fie așa cum sunt pentru momentele pe care le experimentați. Și când o faceți, atunci sunteți inundați cu soluții.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Un pic mai aproape

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Poate fi descurajant să vezi oamenii prinzând curaj și acționând doar pentru că și alții o fac. Te rog să îți amintești, acest lucru nu este făcut ca să te rănească sau jignească în vreun fel. Adeseori, acele cuvinte le-au fost spuse lor sau cuiva drag lor, acele acțiuni au fost văzute și considerate acceptabile de către altcineva din viața lor. Îți poți imagina cum este să fii într-o asemenea durere emoțională și într-un stadiu de negare atât de profund încât să nu poți înfrunta ceea ce este chiar în fața ta? Dacă nu știi ce să spui sau să faci, trimite iubirea necondiționată a Universului. S-ar putea să nu vindece răul pe care îl poartă, dar vei ști că ți-ai făcut partea, îndrumându-i un pic mai aproape de rezolvarea de care au nevoie. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

vineri, 13 septembrie 2024

Îmbrățișați Pozitivul

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Fiecare dintre voi ați trăit experiențe care v-au modelat realitatea în moduri de neimaginat... mai ales de curând. Este posibil să tânjiți după un moment care s-a petrecut într-un alt loc/timp sau să tânjiți după ceva ce n-ați experimentat niciodată. Universul ar dori să vă reamintească că sunteți în mod continuu în procesul creației și puteți manifesta orice situație alegeți. Gândurile voastre, cuvintele și acțiunile voastre afectează modul în care aceasta vi se prezintă. Da, vă veți avea momentele voastre ca oameni, dar există și o mare bucurie în a avea o viață pe Pământ! Îmbrățișați ceea ce este pozitiv și știți că sunteți susținuți la fiecare pas pe cale. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Ce va trezi Saint Germain în omenire

Saint Germain prin Daniel Scranton 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet 

Intenția mea este să trezesc în voi acea parte din Flacăra Violet care este în voi, esența cel mai înalt vibrațională. Sarcina mea este să vă ridic pe toți la un nivel mai înalt de conștiință astfel încât să vă puteți cunoaște pe voi înșivă așa cum sunteți cu adevărat, în timp ce încă operați în acele corpuri fizice ale voastre. Vă invităm să recunoașteți că unirea dintre fizic și non-fizic este ceea ce realitatea planului terestru presupune în acest moment și acesta este motivul pentru care tot mai mulți oameni canalizează acum. Este pentru că acea esență non-fizică, acea energie care vine de sus, este necesară și tot mai mulți oameni se deschid către ea. 

Noi, cei care ființăm în tărâmurile mai înalte, dorim să vă ajutăm să știți că non-fizicul a operat în voi dintotdeauna și că, acordându-i atenție, accesați mai mult din el. Aveți un izvor nesfârșit în voi din ceea ce este mai înalt dimensional, mai înalt vibrațional. Puteți cu toții accesa Flacăra Violet din voi, iar când o faceți, vă simțiți inspirați să faceți ceva sau să spuneți ceva, să împărtășiți ceva sau să creați ceva. Sunteți aici să permiteți ca ceea ce este mai înalt vibrațional să curgă prin voi și să-l împărtășiți cu alții, astfel încât și ei să fie activați. 

Acesta este efectul de undă, efectul de domino din care vreți să faceți parte. Vreți să fiți în serviciu și vreți să ajutați. Vreți să-i vedeți pe alții trezindu-se și să-i ajutați odată ce se trezesc, pentru că știți cât de frumoasă poate fi viața pe Pământ. Întrezăriți sclipiri ale ei, ale frumuseții, ale măreției ei și doriți să vedeți mai mult din ea. Vreți să faceți parte din acel proces de manifestare al ei. Vreți să ancorați energiile Noului Pământ și să experimentați cea de-a cincea dimensiune. 

Cu toții aveți capacitatea să faceți acest lucru, iar noi, cei care suntem în a douăsprezecea dimensiune, vrem să vă ajutăm. Ajutăm în atât de multe moduri, iar unul dintre cele mai eficiente moduri în care ajutăm este să vă reamintim că totul este în voi și că nu trebuie să mergeți nicăieri sau să faceți ceva ca să atingeți iluminarea, să deveniți una cu totul, să vă cunoașteți ca fiind Ființele Sursă de Energie care sunteți. 

Trebuie doar să fiți suficient de curioși în legătură cu ceea ce se află în voi ca să intrați în interiorul vostru, să simți ce se află în jur și să lăsați activările să scoată din voi ceea ce este cel mai bine pentru voi să împărtășiți și să creați în acest moment și timp al întrupării voastre. Veți continua să faceți lucruri uimitoare și să creați proiecte minunate, artistice și de altă natură, și o veți face pentru că sunt atât de multe în voi care de-abia așteaptă să iasă, așteaptă să fie exprimate, așteaptă să vă simțiți suficient de încrezători în cine sunteți ca să-i dați o voce adevărului care este în voi, luminii și iubirii care există și a existat dintotdeauna în centrul ființei voastre. 

Intrați și voi și descoperiți că cine sunteți cu adevărat este ascuns sub tot restul și așteaptă să fie trezit. Acceptați ajutorul care vine de la aceia dintre noi care dorim să ajutăm pentru că împreună putem face lucruri minunate acolo, pe Pământ.

 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

joi, 12 septembrie 2024

Cu o concentrare pe libertate

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sophia, sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Încotro ai vrea să o iei astăzi? 

Aș dori informații cu privire la rezultatul viitoarelor alegeri din Statele Unite. Sunt văzători care prezic violență pe scară largă în toată țara, indiferent de rezultatul alegerilor, indiferent de cine este declarat ”învingător”. Există rapoarte despre ”fără alegeri”, despre controlul militar și multe altele. Mâine este 11 septembrie, 9/11, și sunt multe  preziceri pentru violență, precum și atacuri cibernetice; în Statele Unite. Mulțumesc. 

Sophia, am vorbit atât de mulți ani despre faptul că asta este o bătălie pentru supremația mondială. Acum intră mai direct în câmpul vostru vizual. Datorită schimbărilor în frecvență o simțiți și o și ”vedeți”. Ceea ce se înțelege prin aceste cuvinte este că violența, care este omniprezentă și o carte de vizită a acestor ființe care se văd pe ei înșiși drept ”proprietari”, intră acum mai direct în câmpul vostru senzorial. 

Asta s-a întâmplat cu mult înainte să sosiți voi. Ceea ce este acum vizibil este o rebeliune clară pe măsură ce populația se trezește la luptă, indiferent de măsura în care o experimentează. Pentru că asta este o realitate fizică, îndepărtarea finală va fi în foarte mare măsură tot fizică. Toți cei care locuiesc pe Pământ, precum și Gaia însăși, vor participa. 

Asta este o schimbare puternică și violentă, o schimbare a gărzii, o înlăturare. Vă apropiați de Sfârșitul Jocului. 

Se întâmplă mai multe dincolo de câmpul vostru vizual. Pentru că, într-adevăr, pe măsură ce Oamenii Pământului se stabilesc ca suverani și liberi, există repercusiuni care merg dincolo de planetă și în Creația însăși. 

Ceea ce desfaceți acum se simte peste tot. Urmează panica. Este vibrația acelei energii pe care o simțiți și voi. Vă treziți tot mai mult la cine și ce sunteți. Este o experiență cel puțin plină de senzații; seamănă mai degrabă cu o explozie senzorială. 

Ce am simțit chiar acum? A trecut prin mine și rămâne acolo. 

Te-ai deschis un pic mai mult. Asta face parte din călătoria voastră personală. Sunteți meniți să vă adânciți senzitivitatea în această lucrare; în această viață. Pentru voi se întâmplă acum și va deveni ceva constant. Veți vedea și veți cunoaște lucruri la care nu aveați acces înainte de acest moment acum. 

Evoluați în timp real. Acesta este motivul pentru care atât de mulți dintre voi ați venit acum. Este un câmp bogat în senzații și sunteți cufundați în el. În timp ce Pământul este scăldat în aceste frecvențe, nu vă temeți și nu căutați asistență medicală. Pentru că este un proces natural. Pe măsură ce schimbarea avansează, veți observa răspunsuri fizice treptate și bruște. 

În regulă. Mulțumesc pentru explicație. Ai vrea să continui cu răspunsul la întrebare? 

Da, Sophia. Ai întrebat în mod specific despre "țara" ta, așa că ne vom concentra acolo. 

Înainte să facem asta, hai să re-vedem ce știm. Jocul s-a încheiat. 

Omenirea își ia înapoi dreptul de proprietate asupra societății Pământului. Omenirea o face chiar acum. Luptele și violența la care sunteți martori vor deveni mai puternice. În cele din urmă vor înceta sau se vor calma și vor deveni mai izolate, dar nu imediat. Energia din spatele acestor revolte tumultoase este rezultatul unei frustrări acumulate și al furiei. Energia nu poate dispărea. Ea trebuie să se exprime și se va exprima, chiar acum. 

Sunt demonstrații și răspunsuri violente peste tot pe planetă. Pământul își lucrează traumele. Ceea ce era ascuns este expus acum și provoacă durere și oroare și orice altă reacție posibilă. Acesta este modul în care se va manifesta. "Singura cale de ieșire este prin" este o descriere exactă la ceea ce se întâmplă acum. 

Concret, sunt locuri din Statele Unite care sunt vizate. Armata Statelor Unite este la curent cu aceste locuri și va interveni. Prezența lor nu va fi permanentă și nu este motiv de alarmare. 

Ceea ce puteți face de oriunde vă aflați este să vă concentrați în mod intenționat Lumina. În timp ce faceți acest lucru, amintiți-vă că ea luminează întunericul și de aceea ies atât de multe la vedere acum. Luminați lucrurile într-o măsură în care nu au mai fost niciodată. Nimic nu-i va scăpa Luminii voastre. De aceea sunteți aici. 

Datele specifice menționate sunt vă sunt cunoscute datorită faptului că cei care controlează acum tulburările și violența sunt oameni. Acești oameni sunt mai jos în ierarhia de control și acționează lipsiți de geniul operatorilor inițiali de a-i dirija. 

Drept rezultat, operația pare a fi haotică și în dificultate. Fără un punct central de control, se zbate. Se prăbușește. Sunteți martori la prăbușirea sa în "timp real". 

Așadar, răspunsul este da, sunt "atacuri" și "evenimente" planificate. Acestea vor fi înăbușite rapid. Puteți ajuta în efortul de a fi așa oferind mai degrabă Iubire și Lumină în loc de panică și frică. 

Înțelege că acum aveți un punct central și acesta crește în putere și efect în fiecare moment. Punctul vostru central este Iubirea. Această Iubire este cea care vă alimentează Lumina și susține această expansiune. Vă puteți vizualiza fasciculul central de Iubire crescând, în contrast cu concentrarea pe frică a controlorilor și care se dizolvă într-un ritm rapid. 

Oricare ar fi rezultatul acestor alegeri sau ne-alegeri, rezultatul final este o schimbare a ”stăpânilor”. Nu vom presupune aici cu exactitate evenimente umane. Vom spune că, cu o privire fermă pe libertate – este rezultatul garantat. 

Istoria se scrie acum, în acest an. Va fi, pentru prima dată, adevărată într-o măsură mai mare decât a fost. Acest lucru se datorează faptului că adevăratul întuneric va fi dezvăluit, precum și cei care au insistat asupra Luminii. Nu poate fi altfel. 

Aveți încredere și stăruiți cu îndârjire și veți vedea ceea ce arată ca miracole. Asta este răsărirea Luminii voastre la care sunt martori Adevărul și Iubirea. 

Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Visează!

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Pe parcursul acestui moment din timp au avut loc schimbări extraordinare, majoritatea dintre ele neașteptate. Au fost momente provocatoare, dar au fost și momente importante de înțelegere, perspective și bucurie! Dar, cel mai important, au fost momente de învățare! Universul îți cere să iei tot ceea ce ai învățat până acum și să începi să le manifești pentru că, în următoarele câteva săptămâni, ți se va oferi oportunitatea să-ți schimbi întreaga existență în mai bine. Cât de încet sau de repede, asta depinde numai de tine. Este momentul tău să strălucești și să le arăți și altora cum se face! ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


miercuri, 11 septembrie 2024

Se apropie trezirile în masă

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Asistăm evoluția omenirii de ceva timp deja și vrem să vă spunem că înțelegem că vă este greu tuturor să o observați din poziția în care vă aflați, dar ne-am dori să acceptați faptul că noi putem recunoaște creșterea și evoluția voastră ca rasă umană. Putem măsura aceste lucruri. Putem simți tonul vibrației voastre și știm când ați trecut la un nivel mai înalt. Veți continua să o faceți, iar lucruri precum războiul vor deveni ceva din trecutul vostru, o amintire dintr-un trecut îndepărtat. Dar, deocamdată, sunteți unde sunteți, iar primul pas ca să ajungeți acolo unde vreți să ajungeți este să recunoașteți și să acceptați locul și poziția în care vă aflați.   

Trebuie să acceptați că războiul și sărăcia și foamea și violența și ura și rasismul sunt create de voi. Acesta este un prim pas greu de făcut pe care o persoană trezită să-l facă, pentru că sunt foarte mulți care spun că altcineva le face. Ori este de vină guvernul, ori este cabala. Este vina mass-mediei. Dar atunci când vă asumați că sunt creația voastră și conștientizați că ceea ce creați astăzi este cu mult mai bun decât a fost cu cinci sute de ani în urmă, atunci puteți experimenta catapultarea înainte a conștiinței voastre. 

Când le-ați făcut pe amândouă, vedeți clar. Priviți prin ochii cuiva care conștientizează că este o Ființă Sursă de Energie care își crează propria realitate. Este bine să vă asumați meritul pentru asta și este bine să vă asumați responsabilitatea. Acum, ceea în ce vă mutați nu va fi o surpriză pentru majoritatea dintre voi, cei care sunteți treziți. Ați pășit deja în era galactică și vă veți cunoaște destul de curând ca parte a unei comunități galactice. 

Asta se va întâmpla, nu din cauza dezvăluirii, nu pentru că ”ei” nu vă mai pot ascunde acest lucru. Se va întâmpla datorită pașilor pozitivi pe care i-ați făcut cu toții. Acum, fără să vă crească ego-ul spiritual prea mult, vă puteți asuma responsabilitatea de a fi în prima linie a acestei evoluții în conștiință. Vă puteți asuma meritul pentru asta. Puteți ști că ați făcut parte din această forță motrice care are drept rezultat pregătirea omenirii pentru acest tip de eveniment. 

Ne-ar plăcea să vă recunoașteți pe voi înșivă drept cine sunteți pentru că știm că asta vă aduce într-o stare mai înalt vibrațională și această stare mai înalt vibrațională vă servește în atât de multe feluri. Puteți să vă relaxați și să știți că nu trebuie să faceți voi totul și, în același timp, să recunoașteți că voi creați totul pentru că creați nu doar cu mâinile și instrumentele voastre, ci și cu timpul, energia și efortul vostru. 

Este momentul ca voi toți, cei capabili să primiți acest mesaj, să recunoașteți că alții se vor uita la voi și vor merge pe urmele voastre. Urmează mai multe treziri în masă, iar voi veți fi liderii, călăuzele, învățătorii celor care sunt nou treziți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!    

Treci la treabă

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

După cum Universul a afirmat înainte, orice notificare a modificărilor sau schimbărilor în planul vostru Pământesc ar putea părea mai puțin decât te-ai fi așteptat, dar ți se cere să faci din nou un pas înainte. Universul știe că ai lucrat cu sârguință să-ți menții spațiul luminos și ai continuat să fii conștient de gândurile, cuvintele și acțiunile tale. Acest val care urmează va aduce și mai multe treziri. Unii oameni pot fi dezorientați de informațiile care urmează să apară și vor căuta îndrumare. Lumina și iubirea ta le va oferi direcția de care au nevoie. Este momentul să respiri adânc, să te împământezi bine și să treci la treabă. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!