vineri, 27 septembrie 2024

Năuciți

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Treceți prin vremuri periculoase*. Istoria va consemna aceste zile care urmează ca fiind unele dintre cele mai provocatoare pentru întreaga voastră lume. Nu contează cine sunteți sau unde vă faceți casa, simțiți asta. Astăzi, haideți să discutăm despre așteptările umane versus viața umană. Pe măsură ce avansați în această nouă etapă a călătoriei voastre, veți fi provocați și îndemnați să vă ajustați. 

Ați ajuns să vă așteptați să vi se poarte de grijă în relații de tot felul. Deși așteptările voastre pot fi rezonabile în relațiile personale, de familie și intime, ele nu se aplică atunci când sunt extinse și asupra restului lumii cu care  interacționați. 

Această perioadă de dezvăluiri vă arată, din nou și din nou, motivațiile din spatele corporațiilor, sistemelor și jucătorilor globali cu care interacționați. Acestea ar fi guvernele, instituțiile comerciale, organizațiile medicale și majoritatea industriilor dedicate îngrijirii omenirii. Devine necesar să aveți discernământ în fiecare domeniu. 

Rasa umană a fost, mai mult sau mai puțin, ”năucită” de frumusețe, bogăție și putere. Aceste atribute au ajuns să fie în fruntea obiectivelor dorite și au monopolizat scopurile interacțiunilor umane. Totul a fost intenționat. Va trebui anulat. Acest lucru nu va fi popular (la început) și nici ușor de realizat. Sunt încă mulți cei care cresc poftind aceste lucruri. 

Pe parcursul călătoriei Trezirii voastre veți descoperi că vorbele și aparențele sunt superficiale în comparație cu acțiunile. Acțiunile sunt cele care dau semnificație. Multe fapte hidoase sunt săvârșite cu un zâmbet. 

Ați venit în acest moment să ajutați, precum și să experimentați, o dez-pământare și o Trezire globală. Voi, cei care ați fost aici** de multe ori, recunoașteți Adevărul. Sunteți profund activați de Iubirea Pură. O parte din motivul pentru care sunteți acum aici este să ridicați și să sporiți Adevărul. Lumina voastră este cea care îl luminează odată ce este ridicat. Apoi devine vizibil și accesibil maselor. 

Este o responsabilitate imensă. Vă ”luptați împotriva” unor structuri masive de media și control. Sunteți înarmați cu Adevăr și întăriți cu Iubire. Asta înseamnă, om drag, că nu veți fi niciodată epuizați. Înseamnă că Sursa voastră este Eternă. 

S-ar putea ca în unele zile să găsiți provocarea mai dificilă decât în altele. Totuși, nu veți fi înfrânți. Iubirea voastră este solidă și, cumva, veți simți cum reapare. Întotdeauna așteaptă să vă arate calea. 

Dragul meu om drag, ce se întâmplă acum este o întoarcere a paginii. Vă treziți că sunteți dispuși să lăsați ceea ce a fost scris în urma voastră. Asta, în timp ce luați stiloul în mână și scrieți următorul capitol. 

Această parte poate fi instabilă la început. Va fi un pic ca și cum ați merge pentru prima dată pe o bicicletă cu două roți. Va fi nesigur și poate veți cădea de câteva ori. Lucrul pe care trebuie să-l țineți minte este scopul. Lucrul de care trebuie să vă agățați mereu este obiectivul. Veți face asta cu intenție. 

Fiecare interacțiune, în fiecare zi, urmărește să răspândească puțină Lumină. Nu există loc în care Iubirea să nu fie emoția preferată. Nu există eveniment care să nu poată fi îmbunătățit cu compasiune. Aceste lucruri sunt cărțile voastre de vizită. Ați sosit cu cutii pline de ele și le-ați păstrat pentru momentul potrivit. 

Vă spun că momentul este acum. 

Vă spun că de fiecare ”dată” când lăsați în urmă o carte de vizită a Iubirii, cineva o ridică și o dă mai departe. Nu există eforturi zadarnice. 

Am început astăzi discuția vorbind despre așteptări. O vom încheia cerându-vă să le dați drumul. Pentru că așteptările depind de un ”altul” din exterior care să le îndeplinească. Sunteți pregătiți să acționați. 

Este responsabilitatea voastră să scrieți povestea. Drama acestor ultime pagini nu are putere asupra a ceea ce urmează. Voi sunteți scriitorii, arhitecții, artiștii, creatorii. Într-adevăr, voi sunteți Constructorii. 

Acesta este motivul pentru care ați venit și lumea în care trăiți este pregătită pentru ceea ce aveți de oferit. Răspândiți-vă liber cărțile de vizită cu Iubire, Lumină și Adevăr. Acționați ”ca și cum” resursele sunt eterne. Pentru că, într-adevăr, sunt. 

Ați sosit acum ca să vă asigurați că fiecare colț al Pământului este iluminat. Este momentul să strălucești, dragul meu om drag. Pe măsură ce faceți asta, întunericul se repezește și se agită să găsească locuri unde să continue. Ați făgăduit solemn să vă răspândiți Lumina atât de departe încât să nu mai rămână niciun loc întunecat. Acesta este motivul pentru care vă aflați în fiecare țară, continent, oraș și cartier. Este nevoie de voi peste tot. 

Amintiți-vă Lumina voastră. Sunteți un far pentru Adevăr. Aceste pagini următoare vor fi scrise cu Iubire Pură. Acea iubire emană din miezul vostru. 

Pe măsură ce avansați, tot ce veți vedea pe acest Nou Pământ va fi o reflectare a ceea ce voi sunteți. Este timpul să ieși din ascunzătoare, dragul meu om drag. 

Este timpul. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 

 

*Definiția acestui cuvânt include sinonimele ”serios, nesănătos, amenințător”, precum și riscant sau periculos. Am fost curioasă de folosirea lui aici și aproape l-am schimbat. Totuși, când am luat în considerare folosirea lui aici, se simte ca o referire la gravitatea momentului de timp pe care îl traversăm împreună; un memento să nu luăm nimic cu ușurință și că gândurile, cuvintele și acțiunile noastre au consecințe de amploare. Partea ”periculoasă” aici este ceea ce s-ar putea întâmpla dacă ignorăm semnele din jurul nostru, amintindu-ne să ”prindem ziua”, în fiecare zi în loc să gândim, să vorbim sau să acționăm cu nepăsare.

 

**Aici nu se face referire la o locație, ca și cum ar fi pe Pământ. Se referă la locul în care ne aflăm spiritual; suntem în pragul Trezirii.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Ramiro Torrents Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.