joi, 12 septembrie 2024

Cu o concentrare pe libertate

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sophia, sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Încotro ai vrea să o iei astăzi? 

Aș dori informații cu privire la rezultatul viitoarelor alegeri din Statele Unite. Sunt văzători care prezic violență pe scară largă în toată țara, indiferent de rezultatul alegerilor, indiferent de cine este declarat ”învingător”. Există rapoarte despre ”fără alegeri”, despre controlul militar și multe altele. Mâine este 11 septembrie, 9/11, și sunt multe  preziceri pentru violență, precum și atacuri cibernetice; în Statele Unite. Mulțumesc. 

Sophia, am vorbit atât de mulți ani despre faptul că asta este o bătălie pentru supremația mondială. Acum intră mai direct în câmpul vostru vizual. Datorită schimbărilor în frecvență o simțiți și o și ”vedeți”. Ceea ce se înțelege prin aceste cuvinte este că violența, care este omniprezentă și o carte de vizită a acestor ființe care se văd pe ei înșiși drept ”proprietari”, intră acum mai direct în câmpul vostru senzorial. 

Asta s-a întâmplat cu mult înainte să sosiți voi. Ceea ce este acum vizibil este o rebeliune clară pe măsură ce populația se trezește la luptă, indiferent de măsura în care o experimentează. Pentru că asta este o realitate fizică, îndepărtarea finală va fi în foarte mare măsură tot fizică. Toți cei care locuiesc pe Pământ, precum și Gaia însăși, vor participa. 

Asta este o schimbare puternică și violentă, o schimbare a gărzii, o înlăturare. Vă apropiați de Sfârșitul Jocului. 

Se întâmplă mai multe dincolo de câmpul vostru vizual. Pentru că, într-adevăr, pe măsură ce Oamenii Pământului se stabilesc ca suverani și liberi, există repercusiuni care merg dincolo de planetă și în Creația însăși. 

Ceea ce desfaceți acum se simte peste tot. Urmează panica. Este vibrația acelei energii pe care o simțiți și voi. Vă treziți tot mai mult la cine și ce sunteți. Este o experiență cel puțin plină de senzații; seamănă mai degrabă cu o explozie senzorială. 

Ce am simțit chiar acum? A trecut prin mine și rămâne acolo. 

Te-ai deschis un pic mai mult. Asta face parte din călătoria voastră personală. Sunteți meniți să vă adânciți senzitivitatea în această lucrare; în această viață. Pentru voi se întâmplă acum și va deveni ceva constant. Veți vedea și veți cunoaște lucruri la care nu aveați acces înainte de acest moment acum. 

Evoluați în timp real. Acesta este motivul pentru care atât de mulți dintre voi ați venit acum. Este un câmp bogat în senzații și sunteți cufundați în el. În timp ce Pământul este scăldat în aceste frecvențe, nu vă temeți și nu căutați asistență medicală. Pentru că este un proces natural. Pe măsură ce schimbarea avansează, veți observa răspunsuri fizice treptate și bruște. 

În regulă. Mulțumesc pentru explicație. Ai vrea să continui cu răspunsul la întrebare? 

Da, Sophia. Ai întrebat în mod specific despre "țara" ta, așa că ne vom concentra acolo. 

Înainte să facem asta, hai să re-vedem ce știm. Jocul s-a încheiat. 

Omenirea își ia înapoi dreptul de proprietate asupra societății Pământului. Omenirea o face chiar acum. Luptele și violența la care sunteți martori vor deveni mai puternice. În cele din urmă vor înceta sau se vor calma și vor deveni mai izolate, dar nu imediat. Energia din spatele acestor revolte tumultoase este rezultatul unei frustrări acumulate și al furiei. Energia nu poate dispărea. Ea trebuie să se exprime și se va exprima, chiar acum. 

Sunt demonstrații și răspunsuri violente peste tot pe planetă. Pământul își lucrează traumele. Ceea ce era ascuns este expus acum și provoacă durere și oroare și orice altă reacție posibilă. Acesta este modul în care se va manifesta. "Singura cale de ieșire este prin" este o descriere exactă la ceea ce se întâmplă acum. 

Concret, sunt locuri din Statele Unite care sunt vizate. Armata Statelor Unite este la curent cu aceste locuri și va interveni. Prezența lor nu va fi permanentă și nu este motiv de alarmare. 

Ceea ce puteți face de oriunde vă aflați este să vă concentrați în mod intenționat Lumina. În timp ce faceți acest lucru, amintiți-vă că ea luminează întunericul și de aceea ies atât de multe la vedere acum. Luminați lucrurile într-o măsură în care nu au mai fost niciodată. Nimic nu-i va scăpa Luminii voastre. De aceea sunteți aici. 

Datele specifice menționate sunt vă sunt cunoscute datorită faptului că cei care controlează acum tulburările și violența sunt oameni. Acești oameni sunt mai jos în ierarhia de control și acționează lipsiți de geniul operatorilor inițiali de a-i dirija. 

Drept rezultat, operația pare a fi haotică și în dificultate. Fără un punct central de control, se zbate. Se prăbușește. Sunteți martori la prăbușirea sa în "timp real". 

Așadar, răspunsul este da, sunt "atacuri" și "evenimente" planificate. Acestea vor fi înăbușite rapid. Puteți ajuta în efortul de a fi așa oferind mai degrabă Iubire și Lumină în loc de panică și frică. 

Înțelege că acum aveți un punct central și acesta crește în putere și efect în fiecare moment. Punctul vostru central este Iubirea. Această Iubire este cea care vă alimentează Lumina și susține această expansiune. Vă puteți vizualiza fasciculul central de Iubire crescând, în contrast cu concentrarea pe frică a controlorilor și care se dizolvă într-un ritm rapid. 

Oricare ar fi rezultatul acestor alegeri sau ne-alegeri, rezultatul final este o schimbare a ”stăpânilor”. Nu vom presupune aici cu exactitate evenimente umane. Vom spune că, cu o privire fermă pe libertate – este rezultatul garantat. 

Istoria se scrie acum, în acest an. Va fi, pentru prima dată, adevărată într-o măsură mai mare decât a fost. Acest lucru se datorează faptului că adevăratul întuneric va fi dezvăluit, precum și cei care au insistat asupra Luminii. Nu poate fi altfel. 

Aveți încredere și stăruiți cu îndârjire și veți vedea ceea ce arată ca miracole. Asta este răsărirea Luminii voastre la care sunt martori Adevărul și Iubirea. 

Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.