duminică, 22 septembrie 2024

Curățarea/Vindecarea traumei

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson 

Salutări, iubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Metatron. Ce bucurie este să fiu astăzi în prezența voastră. Doresc să vă aduc o energie care seamănă foarte mult cu un cilindru energetic de lumină. Acest cilindru de lumină este un cilindru al adevărului. Este extraordinar de puternic. Susține o curățare și vindecare profundă și absolută și lasă adevărul să iasă la iveală. 

Creatorul împărtășește acest cilindru de lumină pentru vindecarea traumei, iar voi puteți descărca acest cilindru de lumină în ființa voastră. Cilindrul de lumină este special conceput ca să pătrundă prin Chakra voastră Coroană. El cuprinde întreaga voastră coloană de chakre. Vă încapsulează întreaga coloană vertebrală și craniul. 

Adeseori, multe traume sunt ținute în zona coloanei vertebrale. Acest cilindru de lumină, care lasă adevărul să iasă la iveală, susține o curățare profundă și absolută a traumei care a fost adunată și conținută în zona coloanei vertebrale. 

Această traumă poate fi din această viață. Poate fi din alte vieți. Coloana vertebrală simbolizează călătoria voastră ca ființă spirituală și, prin urmare, conține energie din întreaga voastră călătorie, nu numai din călătoria voastră pe Pământ. 

Acest cilindru de lumină pentru curățarea traumei este extrem de puternic, dar este, în același timp, și foarte delicat și blând. Nu va curăța și îndepărta complet toate energiile, dar va începe să desfacă energiile, trezind și eliberând o zonă care este potrivită – o traumă care este potrivită – care vă va face apoi să fiți conștienți de acea traumă, să o acceptați și să deveniți conștienți de ea. Făcând acest lucru veți permite curățarea și eliberarea. 

Cilindrul de lumină pentru curățarea traumei va șterge apoi tot ce este atașat de acea traumă... acea traumă anume... tot ceea ce a fost creat din acea traumă anume. Apoi, când sunteți pregătiți, puteți simți că este potrivit să chemați din nou cilindrul de lumină pentru curățarea traumei. 

S-ar putea să descoperiți că, în mod delicat și blând, vă ajută să deveniți conștienți de o altă traumă. Veți fi în măsură să recunoașteți și să acceptați această traumă și, astfel, va avea loc o curățare a ei. Tot ceea ce este legat de acea traumă anume, tot ceea ce a fost creat sau stocat legat de acea traumă, va fi, de asemenea, eliberat. 

Procesul continuă cu o viteză potrivită pentru voi, astfel încât să nu fie copleșitor, ci pur și simplu să vă servească drept proces și cale de creștere. 

Vă vor veni în conștientizare cele mai potrivite traume care vor crea efecte puternice în ființa și realitatea voastră. 

S-ar putea să descoperiți că atunci când descărcați cilindrul de lumină pentru curățarea traumei, nu deveniți conștienți în mod specific de nici o traumă. Cu toate acestea, mai târziu în cursul zilei sau în altă zi, s-ar putea să deveniți conștienți de un tipar în realitatea voastră – ceva care s-a întâmplat de nenumărate ori de-a lungul vieții voastre – sau s-ar putea să aveți o senzație care este foarte diferită de ceva ce ați experimentat în această viață, prin urmare, poate fi dintr-o altă viață. S-ar putea să fiți în măsură să-i recunoașteți amprenta în viața voastră. 

Pe măsură ce deveniți conștienți de trauma, de rănile sau energia blocată care este pregătită să fie eliberată, aceasta va intra în conștientizarea voastră. 

Nu trebuie să reacționați, să vă judecați sau să aveți o părere proastă despre voi înșivă, ci pur și simplu să vă dați seama că v-ați agățat de asta, că v-a afectat ființa și că acum vă puteți elibera de ea. 

După ce cilindrul de lumină pentru curățarea traumei și-a încheiat procesul de curățare, trimite cea mai frumoasă lumină aurie, sclipitoare, strălucitoare în coloana chakrelor voastre și în coloana voastră vertebrală. Fiecare picătură strălucitoare, fiecare picătură sclipitoare a luminii este ca un univers de lumină. Atât de multă lumină este prezentă și toate acele energii aurii strălucitoare care vor fi ancorate în coloana voastră vertebrală și în coloana chakrelor voastre, fiecare picătură strălucitoare este ca o lume de lumină pe care o puteți accesa, pe care o puteți aduce în corpul vostru, o puteți aduce în întrupare. 

În esență, acest cilindru de lumină vă oferă lumina universului, mai multă lumină decât ați putea avea nevoie. Aveți ocazia să vă scăldați în lumină, în cea mai caldă/tandră/luminoasă lumină aurie care vă susține/hrănește și vă face să vă simțiți în siguranță, împământați, centrați și aliniați. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să vă bucurați cu adevărat de acea lumină aurie, strălucitoare, când vine în ființa voastră, pentru că este extrem de sacră și de specială. Deține vibrația iubirii... o iubire necondiționată... o iubire fără limite sau granițe. Va fi imens de vindecătoare și hrănitoare pentru întreaga voastră ființă. 

Când conștientizăm traume și răni deținute sau adunate în coloana chakrelor și în coloana vertebrală, ceea ce conștientizăm adeseori sunt tipare – lucruri care au fost experimentate în repetate rânduri – și, deși pot provoca dureri și suferințe imense, apare, totodată, o ușurare în recunoașterea tiparului și înțelegerea că tiparul nu va mai continua. Nu numai că se oprește pentru voi, dar pentru că voi îl opriți și îl eliberați, el se oprește și pentru alții, fie că este vorba de generațiile viitoare, fie de cei din jurul vostru cu care sunteți conectați. 

Prin conștientizarea și recunoașterea tiparelor, treceți printr-un proces de eliberare, eliberându-vă de căratul acestor poveri și înțelegeți lecțiile/înțelegerile/creșterea spirituală pe care aceste traume le conțin. 

Acum este momentul să folosiți lumina să vă eliberați; să eliberați traumele, rănile, separarea, respingerea și să recunoașteți lumina din ființa voastră. Făcând acest lucru, veți descoperi o cale înainte care este plină de lumină, îndrumări și adevăr, care vă ajută să navigați prin realitatea voastră cu mai multă ușurință și să experimentați împlinirea, bucuria și beatitudinea. Acestea sunt dreptul vostru divin.

Chemați-mă pe mine, Arhanghelul Metatron. Cereți-mi să descarc cilindrul de lumină pentru curățarea traumei și să începem acest proces. Puteți descărca cilindrul de lumină de câte ori doriți. 

Este întotdeauna important să vă scăldați în lumina aurie, strălucitoare și să experimentați ridicarea pe care v-o oferă această lumină. 

Sunt prezent să fiu în serviciul vostru și să vă susțin. Vă mulțumesc.

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.