luni, 2 septembrie 2024

Flacăra Adevărului

Arhanghelul Zadkiel prin Natalie Glasson 

Salutări, extind binecuvântări angelice către fiecare suflet. Eu sunt Arhanghelul Zadkiel. Este o onoare să fiu în prezența voastră. Vin cu vibrații angelice și, totodată, cu cea de-a Șaptea Rază a Luminii – a Luminii Violet a Transformării și Ascensiunii. Aduc și Flacăra Violet a Transmutării. 

Scopul meu este să vin astăzi la voi să vă vorbesc despre Focul Adevărului. 

Avem două energii care sunt extrem de importante în acest moment; energia Flăcării Violet și vibrația adevărului. 

Flacăra Violet are numeroase dimensiuni care co-există în armonie, așa că putem recunoaște Flacăra Violet chiar și la nivel cosmic. Când recunoaștem Flacăra Violet la nivel cosmic, ne dăm seama că Flacăra emană și radiază adevăr... adevărul Creatorului... esența însăși a Creatorului. 

La nivel cosmic, Flacăra Violet nu este neapărat focalizată pe transmutarea energiilor negative sau a energiilor nealiniate. Este mai mult un far al adevărului – al vibrațiilor Creatorului. La alte nivele, în universul Creatorului, recunoaștem mai mult un amestec. Flacăra curăță/purifică, în timp ce scoate la iveală adevărul Creatorului. 

Acum, pentru voi sau mediul vostru ar putea fi prea dur să chemați Flacăra Violet Cosmică, pentru că ar fi ca și cum ați experimenta inima – esența pură a Creatorului. S-ar putea să se simtă inconfortabil pentru unii. Pentru alții se poate simți extrem de fericit, inspirator și iluminator. 

Eu, Arhanghelul Zadkiel, vă propun să invitați Flacăra Adevărului... Flacăra Violet a Adevărului... a celei mai potrivite vibrații și dimensiuni, ca să susțină esența sufletului vostru, adică cea mai înaltă vibrație a sufletului vostru întrupată în corpul vostru fizic și energetic. 

Când primiți Flacăra Adevărului, s-ar putea să nu fie de culoare violet. Poate avea o altă culoare, dar va deține în continuare vibrațiile purificatoare, de curățare și vibrația adevărului. Este posibil să puteți înțelege cum transformă sau transmută energiile și ce aspect al adevărului răsare din ființa voastră. 

În timp ce stați în această Flacără Violet a Adevărului are loc un proces profund de curățare și trezire. Permite ca multe bagaje să fie aruncate și vă aduce aminte de ce sunteți prezenți, ce vă face să vă simți fericiți și plini de bucurie și vă oferă un sentiment mai mare de împlinire, mulțumire și întregire. 

Este ca și cum vă conectează sau reconectează cu Creatorul și lasă ca tot ceea ce vă derutează sau vă distrage să curgă departe... să fie dizolvat sau eliminat într-un mod pașnic... o inspirație, o conectare să răsară în ființa voastră. Nu trebuie să știți din ce vibrație sau dimensiune se extinde această Flacără a Adevărului. Acest lucru nu contează cu adevărat. Este vorba mai mult despre efectul său asupra voastră; impactul său și transformarea pe care o crează. 

De fiecare dată când faceți această cerere, Flacăra Adevărului pe care o primiți poate fi diferită. Pentru fiecare Flacără a Adevărului pe care o primiți, vibrația voastră crește; vă conectați mai mult cu sufletul vostru și cu Creatorul, eliberați bagaje și energii nedorite și confuzii, astfel încât să fiți capabili să acceptați o vibrație mai înaltă. 

Astfel, puteți continua transformându-vă, trezindu-vă și transmutându-vă energiile, în așa fel încât un procent mai mare de adevăr – esența Creatorului – să rămână în ființa voastră, iar atenția voastră să fie mai concentrată asupra acelui adevăr; sunteți mai ușor dispuși să îl acceptați și să-l vedeți, prin urmare, mai ușor capabili să vă folosiți adevărul – adevărul vostru interior – în realitatea voastră. 

Eu, Arhanghelul Zadkiel, doresc de asemenea să vă încurajez să folosiți Flacăra Adevărului sau Flacăra Violet a Adevărului să susțineți alte persoane/țări/locuri/situații/natura, de fapt, orice ființă sau orice scenariu. Puteți invoca vibrația și dimensiunea cea mai potrivită a Flăcării Violet a Adevărului pentru ceea pe ce vă concentrați. 

Pe măsură ce tot mai mulți oameni descarcă această energie și stau în acest spațiu al Flăcării Adevărului care este potrivită pentru ei, cu atât mai mult se deblochează energiile... energiile blocate sunt deblocate. Energiile adevărate care au fost uitate sunt deblocate, chiar și energiile din pământ sunt deblocate. 

Acest cuvânt, deblocare, este foarte important acum în ascensiune. S-ar putea să simțiți că vă deblocați, ca și cum ați fi fost setați pe calea voastră și acum ați deschide ușa către ceva nou. Pe măsură ce Flacăra Adevărului este ancorată în pământ și în toate aspectele pământului, de către voi și alții, va avea loc o trezire și o deblocare foarte puternică. 

Vă las asta să contemplați asta. Este un val puternic și o energie puternică de experimentat. 

Vă mulțumesc.

 

Eu sunt Arhanghelul Zadkiel

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.