miercuri, 18 septembrie 2024

Perspective de Lună plină și eclipsă parțială de Lună

Aluna Joy Yaxkin 

Trimit binecuvântări de această lună plină și eclipsă parțială de lună... Perspectivele mele pentru această zi puternică. 🙏🏼 

Începem să ne întrupăm Zeul/Zeița divină în lumea fizică nou creată. Acest proces ne poate face să ne simțim temporar nesiguri în timp ce ne ancorăm în frecvențele mai înalte pe care nu le-am mai experimentat niciodată până acum. În meditație, ne-am stăpânit stările mai înalte de Zeu/Zeiță din noi și divinitatea. Am atins aceste înălțimi rafinate în adunări elevate de grup, când suntem singuri în natură și, în alte moduri, cum ar fi un pelerinaj sacru. Dar, când în viața de zi cu zi se instalează acea parte din viață ”taie lemne, cară apă”, așa cum întotdeauna o va face, adevărata lucrare va începe atunci când ancorăm aceste frecvențe mai înalte de Zeu/Zeiță într-un Pământ nou. 

Nu există nici o hartă pe care să o urmăm. Nu există străbuni care să ne spună ce să facem în continuare pentru că niciodată n-a mai fost făcut până acum. Nici străbunii noștri nu au experimentat aceste frecvențe. Aceste vremuri vor începe să creeze o lume nouă într-un nou ciclu, folosind percepții și frecvențe extinse și vor scrie moștenirea pe care le-o lăsăm celor care vin după noi. 

Fie că suntem sau nu conștienți de asta, sufletul nostru simte gravitatea și greutatea acestui pas următor. Putem simți marea responsabilitate a alegerilor noastre, deoarece acestea vor afecta următorul ciclu de 26.000 de ani și nenumăratele ființe umane care vin după noi. Nu este de mirare că mulți se luptă cu o stare de oboseală și de copleșire. Ar fi mult prea mult de dus dacă am înțelege magnitudinea alegerilor noastre de acum. 

Cred că este o binecuvântare că nu am văzut încă imaginea de ansamblu. Odată ce parcurgem un drum suficient de mare din acest ciclu, vom putea privi în urmă și să vedem călătoria magnifică și epică în care ne aflăm chiar acum. Un mesaj consecvent pe care-l primesc este... nu vă subestimați măreția, lumina și, mai ales, potențialul nelimitat să faceți lumea nu doar un loc mai bun, ci mai presus de ceea ce v-ați putea imagina astăzi. Intrăm în acest ciclu nou într-o stare de inocență pură. Tot ceea de ce avem nevoie este o inimă deschisă, plină de compasiune și capacitatea să alegem potrivit acelei inimi. 

Ne putem aduce aminte de momentele în care nu am ascultat acea chemare a inimii și am făcut alegeri contrare. Nu ne-am ascultat intuiția ca să ne asigurăm că nu pierdem pe cineva pe cine iubim din viața noastră. Nu ne-am ascultat inimile să ne oprim din legănatul bărcii cu adevărul nostru. Nu ne-am ascultat înțelepciunea moștenită ca să ne potrivim în, să ne amestecăm cu programul și să păstrăm pacea, crezând că așa este corect să facem. Dar acum știm că faptul că nu ne-am urmat inima ne-a costat incomensurabil. Ne-a costat pacea, ne-a provocat o durere de inimă devastatoare și, în unele cazuri, chiar ne-a ruinat sănătatea. 

Viața a fost confuză și a fost întoarsă pe dos, mai ales din 2012. Cei mai mulți care citesc acum asta înțeleg că venim dintr-un timp și un loc diferit. Am trăit în două lumi cea mai mare parte a vieții noastre... lumea pe care o știm, care este adevărată în interiorul nostru, și lumea fără sens din exterior în care trebuie să navigăm. Acum, avem acest al treilea strat al realității pe care îl experimentăm. Asta este realitatea noastră când ne ancorăm pe deplin în noul ciclu cu toate noile sale coduri, legi și planuri de frecvență mai înaltă. Ca ființe Zeu/Zeiță nu vom ateriza în noul ciclu așa cum l-am avut în vremurile trecute. Vom fi pe un teren de joc mai înalt decât am experimentat vreodată înainte. 

Pentru această scurtă perioadă de tranziție, trebuie să punem sub semnul întrebării fiecare întâlnire și experiență din viață și să o privim printr-o nouă lentilă a percepției pe care am dobândit-o în acest moment al evoluției noastre. Nu știm nimic despre această nouă lentilă sau despre ce ne va învăța și nici nu înțelegem cum să o folosim. 

Pe măsură ce această lentilă ne schimbă percepțiile și crează noi oportunități, rezultate și realități posibile, trebuie să ne confruntăm cu toate întoarcerile ”greșite” pe care le-am făcut. În acele vremuri, spiritul ne-a spus cu exactitate cum să evităm o problemă. Dar acele viziuni din trecut nu aveau sens pentru noi în acel moment. Așa că, i-am ignorat, din nou și din nou, puțin câte puțin, și toți acei mici pași ratați s-au adăugat la o poveste de viață mai amplă cum a devenit, desigur. Acum, este momentul să ne întoarcem pe drumul cel bun. Dar nu vom face noile schimbări în modul în care am făcut-o înainte. Noua lentilă a percepției ne oferă alte opțiuni pe care nu le-am luat niciodată în considerare până acum.

Învățăm să nu ne atașăm de o persoană, un loc, o companie, o organizație, un proiect etc. Trebuie să ne găsim întotdeauna punctul de ancorare central în chemarea, pasiunea și misiunea noastră, să rămânem fideli acestui scop și să lucrăm să manifestăm această chemare în ciuda a orice altceva ne-ar putea oferi lumea exterioară. Așa ne vom menține energia, centrarea, pacea și, mai ales, sănătatea. Cu cât mai mult ne urmăm misiunea și chemarea în viață, cu atât vom fi mai clari și mai sănătoși. Aici începe longevitatea. Ea vine din trăirea adevărului nostru interior, nu a adevărului vechii lumi. 

Acestea sunt mesajele pe care le simt la această lună plină și eclipsă parțială de lună, gravitatea acestui moment și oportunitatea extraordinară pe care o avem în față. Construirea acestei moșteniri pentru viitor nu trebuie să fie copleșitoare sau descurajantă. Înseamnă doar să facem tot posibilul să facem alegerile corecte, urmându-ne inima și sursa cât mai mult posibil. Înseamnă să luăm în considerare opțiuni și perspective noi și unice pe care nu le-am luat în considerare până acum și, mai ales, să avem curajul să facem acești pași. Dacă străbunii noștri ne-au învățat ceva, asta a fost, fără pic de îndoială, statornicia și stăruința în adevărul interior al Zeului – Zeiței și al naturii însăși, care este în noi toți.


Traducere Monica Poka

Sursa 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.