sâmbătă, 7 septembrie 2024

Mici sclipiri

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Unii dintre voi ați experimentat un dor profund ca lucrurile să fie din nou normale. Schimbările care sunt în desfășurare pot face să fie dificil să vă gândiți, să vă concentrați și să vă trăiți viața într-un mod care vă este confortabil. Totuși, prin tot haosul, există un moment de sclipire, sau două, în care totul este bine în lume și puteți vedea care va fi produsul finit. 

Universul îți reamintește că este în regulă să te simți puțin deconectat în acest moment de dezechilibru și să-ți oferi o pauză. Pe măsură ce lucrurile se liniștesc acele mici sclipiri de speranță vor deveni mai mari și mai cuprinzătoare... până când, într-o zi, foarte curând, totul în jurul tău va fi pace și bucurie. Continuă să pui un picior în fața celuilalt, dragul meu copil, aproape c-ai ajuns acolo. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

  

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.