sâmbătă, 7 septembrie 2024

O Re-Naștere...

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus și sunt multe. 

Este subiectul libertății. Este un stat doar imaginat în țara ta (Statele Unite), nu este experimentat cu adevărat. Toate acestea se schimbă acum. Odată cu aceste schimbări vine o responsabilitate suplimentară. Aduce cu sine participarea în mai multe arene decât sunteți voi obișnuiți. 

Nu sunteți cu adevărat participanți la conducerea societății voastre. Sunteți sclavii unui sistem de control. Reacționați și respectați un set de reguli pre-determinate. Oh, credeți că aveți o voce și un vot în determinarea acelor reguli. De fapt, nu aveți. 

Alegerile voastre sunt limitate la ceea ce vi se oferă. Ceea ce vi se oferă este un set de opțiuni structurate să vă țină liniștiți și să vă țină pe loc. Acestea sunt adevăruri șocante și au nevoie de ”timp” să fie digerate. Înainte ca oricare dintre aceste lucruri să poată fi schimbate, ele trebuie să fie toate înțelese. 

Aveți lideri noi printre voi acum. Aceștia sunt semeni de-ai voștri care văd imaginea de ansamblu și, totodată, care schimbări vor fi benefice eliberării oamenilor. În mod obișnuit, acești oameni nu se află în prima linie, prin urmare, nu sunt cunoscuți. Ei urmăresc ce se întâmplă și intuiesc ce ar fi de folos. 

Acești semeni ai voștri vor apărea în mod natural din rândurile voastre. Vor simți să se implice mai mult în guvernare și vor face un pas înainte la nivel local atunci când o vor face. 

Ceea ce-i lipsește lumii voastre sunt bunele intenții. 

Cei aflați la conducerea instituțiilor și guvernelor sunt adeseori deraiați de necesitatea de-a părea într-un anumit fel și de a corecta interpretarea lor greșită făcută de mass-media. 

O renovare completă va dura "timp". Este recomandat să începeți să vă hrăniți preocuparea personală pentru sănătatea și bunăstarea omenirii la nivel local. Cunoașteți-vă vecinii, guvernul și forțele de ordine locale. Începeți de unde vă dă inima ghes. Dar începeți. 

Voi re-construiți, iar principiile de guvernare finale ale statului vostru vor lua indicii din cele mai bune și mai reușite eforturi locale. Acesta este un început de la zero și, în timp ce sunteți aici, martori ai prăbușirii unui construct bazat pe frică, voi plantați și semințele pentru unul bazat pe iubire. Aceste semințe voi le aveți plantat, dragii mei. Sunteți aici să puneți bazele unui Nou Pământ. 

Asta este sarcina de acum și sunteți bine pregătiți pentru ea. Negați impulsul să vă retrageți și doar să observați. Acceptați provocarea să participați la re-construcție. Asta este ceea ce fiecare dintre voi a venit să facă într-o anumită măsură și într-o anumită arenă. De-asta vă aflați aici. 

Vor fi mulți jelitori ai ”vechilor căi” și asta este în regulă. Totuși, nu este scopul vostru. Cele mai multe dintre acele vechi căi au fost construite pe premisa invidiei sau lăcomiei sau fricii. De fapt, frica le acoperă pe toate.

Gândiți gânduri noi și primiți cu bucurie schimbarea. Va fi firesc ca cei mai tineri dintre voi să aducă gânduri noi la masă. Totuși, vă spun că ceea ce ați considerat de la sine înțeles ca "natural" în progresia, îmbătrânirea și modelele de gândire ale omului, este pe cale să se schimbe. 

Pe măsură ce vă treziți, se deschid căi noi în însăși ADN-ul vostru. Acestea au fost latente. Acum sunt activate – aduse la viață de această frecvență crescută. Într-adevăr, vă veți descoperi simțind și gândind în locuri larg deschise, la fel cum făceați când lumea era nouă și anii voștri nu erau atât de mulți. 

Îți spun, dragul meu om drag, că lumea este nouă din nou. Ea va înflori și va crește în funcție de ceea cu ce este hrănită. 

Această naștere acum este o re-naștere, iar Iubirea pune bazele pentru toate acestea. 

Această Iubire vine de la voi. 

Bună treabă. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto David Leahy Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.