luni, 30 septembrie 2024

Mesaj de la Federația Luminii 29 Septembrie

Prin Blossom Goodchild 

Bună prieteni. Ieri, am încercat să comunic și să vorbesc cu voi despre Limbajul Luminii. Totuși, pur și simplu nu s-a întâmplat. S-a întâmplat așa din cauza energiilor de ieri sau pentru că Limbajul Luminii nu este ceva despre ce ați dori să discutați? Oh... Bună dimineața, apropo. 

Bun venit, Blossom și fiecărui Suflet care sosește aici să se alăture acestor conversații. Ai dreptate, nu suntem interesați să discutăm despre Limbajul Luminii... în toată diversitatea lui. Am ales să nici nu începem, deoarece știam că te va duce într-o frenezie confuză, din cauza complexității subiectului în cauză. Cu toate acestea, am spune că-și are utilizările și proprietățile sale vindecătoare. Ne-ar plăcea să lăsăm lucrurile așa. 

Interesant. Ce ați fi interesați să discutați? Nu faceți politică și alte lucruri de felul ăsta. Urmează alegeri mari în SUA... care sunt în mare vogă și-i agită pe mulți. Vreun comentariu? 

Nu și da! Nu ne interesează să divulgăm ceea ce urmează să se întâmple. 

Așadar, știți? 

Știm cum se desfășoară lucrurile și, totuși, atât de multe se pot schimba ca să lungească procesul. Nu pentru că sufletele găsesc ”așteptarea” ca ceva mare să se întâmple este suficient de frustrantă așa cum este... ca să nu mai vorbim despre faptul că noi vă oferim mai multe ”indicii” de care trebuie să vă agățați ca de un fir, așteptând să se întâmple? 

Adevărat. În același timp, multe lucruri sunt dezvăluite în legătură cu traficul de copii și abuzurile comise de cei ”de la vârf”. Pare mai mult decât o coincidență faptul că se vorbește atât de mult despre asta acum, în perioada premergătoare alegerilor. 

Am spus întotdeauna că adevărurile trebuie să iasă la iveală, și iată că ies. Totuși, încet. Deoarece să dezvăluim totul dintr-o dată ar fi prea mult ... mult prea mult ca atât cei ne-treziți, cât și cei treziți să le poată face față. 

ȘTIM CĂ LUMINA A CÂȘTIGAT. 

Totuși, ca întunericul să plece, trebuie să fie expus mult, astfel încât energiile acestor atrocități să poată fi aduse la suprafață și dispersate. 

Am vorbit de multe ori despre Faza a Doua ... pe măsură ce toate aceste adevăruri ies la suprafață, va fi nevoie de un control asupra maselor. Nu din partea celor care par să fie acum în control ... ci din partea celor pe care i-ați numi ”Cei Buni”. 

Care sunt? 

Cei care au lucrat vigilent în culise de ani de zile ca să aducă această Mare Transformare. 

Deci, susțineți în continuare că va mai fi o altă carantină ca să ne ducă în Faza a Doua? 

Da, așa spunem. 

Și va fi sub pretextul unui fel de ”virus care se răspândește”? 

Da, așa va fi. 

Simt că dacă continuăm cu acest subiect, vom bate aceleași cărări vechi. Totuși, mulțumesc pentru atenționare. 

Foarte rar vorbim într-un cadru temporal, și totuși, lucrurile, pe măsură ce vorbim cu tine astăzi, se încing cu adevărat. Schimbările vor fi dominante în multe țări. 

Nu în toate? 

Nu. Pentru că nu toate țările vor fi la fel de profund afectate. 

De ce anume? 

De căderea generală. De prăbușirea comunicațiilor. De atât de multe lucruri care se vor ”destrăma” în lunile ce urmează ... fiind nevoie de un sistem nou în locul celui vechi ca să reconstruiască ”calitățile vieții” cu care atât de mulți sunt obișnuiți. 

Vezi tu, Blossom ... este dificil de determinat reacțiile ”persoanei obișnuite, normale”. Prin asta, ne referim la suflete care nu au absolut nicio idee despre ce urmează să se întâmple. Suflete care au fost conduse orbește de cei care controlează mass-media și au avut mințile programate într-o asemenea măsură încât ... tot ceea ce urmează să se întâmple și să fie dezvăluit ... îi va lăsa într-o stare de confuzie atât de mare, încât nu vor ști în ce direcție să o ia. 

DESIGUR, AICI ESTE PUNCTUL ÎN CARE FIECARE DINTRE VOI, CEI CARE ȘTIAȚI CĂ ASTA URMEAZĂ, INTRAȚI ÎN JOC. SĂ-I ÎNCURAJAȚI CU BLÂNDEȚE ÎN SPERANȚA UNUI VIITOR MAI LUMINOS CARE URMEAZĂ. 

Mințile lor au fost atât de deformate de minciunile continue, încât va fi foarte dificil să-i convingeți de tirania care le-a condus viețile încă de la naștere. 

Fiți blânzi cu aceste suflete care nu înțeleg. Ajutați-le cu explicații pline de iubire. Pentru că, să-i bombardați cu toate informațiile pe care voi deja le aveți, și pe care ați avut timp să le absorbiți, nu va fi potrivit. 

Îmi vine în minte metafora lui Nor Alb despre batonul de ciocolată. Dacă cineva mănâncă întregul baton... corpul intră în supraîncărcare și se simte atât de îngreunat. Totuși, să digeri câte un pătrățel și să-i permiți să fie absorbit va da rezultate bune. Apoi, când ești pregătit pentru următorul pătrățel, poți să-l iei și să nu fii afectat de conținut. Încerc să o spun pe scurt. Sper că se poate înțelege esențialul aici.

Așa este, Blossom. Vă rugăm să țineți cont și de cei care, cu respect, ”cred că sunt în cunoștință de cauză”. Chiar nu sunteți. Ceea ce urmează să vină este atât de ”în afara acestei lumi”, încât mulți, chiar și cei care se consideră puternici în aceste chestiuni, vor avea probleme în digerarea revelațiilor care vor avea loc. 

De departe, Varză de Bruxelles. Mintea chiar este năucită. Totuși, nu are rost să ne agităm din această cauză. Trebuie doar să rămânem fermi în Adevărul și Lumina noastră și să mergem odată cu curgerea. 

Așa este, Blossom. Pentru asta v-ați pregătit. Pentru asta ați muncit. Asta ați așteptat.

Ei bine, mulți vor fi fericiți că lucrurile se pun în sfârșit în mișcare. Deși, mă cunoașteți. Vom aștepta să vedem toate astea întâmplându-se, deoarece timpul nu are nicio semnificație pentru voi. 

Draga noastră Blossom și voi toți prietenii noștri de pe Pământ … dacă aceste vremuri ce urmează nu ar fi avut loc … dacă lumea voastră ar continua pur și simplu și ar fi o lume de Mare Iubire, Bucurie și Râs, fără ură, fără război, fără sărăcie și foamete … și, mai presus de toate, o lume care nu ar fi condusă de întuneric … nu ar fi fost nevoie ca noi să venim. Nu ați avea nevoie să vi se amintească faptul că sunteți Ființe pline de Iubire … Puterea pe care o aveți în voi să schimbați lucrurile … pentru că nu ar fi necesar. Am fi de prisos. 

Cu toate acestea, nu asta este situația … și de aceea venim. 

Oricât de îndepărtate și de imposibile par scenariile despre care vorbim … este un fapt că ceea ce se petrece pe Planeta voastră … TREBUIE SĂ SE SCHIMBE. 

A FOST CREAT UN PLAN CA SĂ SE FACĂ ASTA. 

ȘI VOI … FIECARE … SUNTEȚI PARTE DIN ACEST PLAN ȘI SUNTEȚI AICI SĂ-L PUNEȚI ÎN APLICARE. SĂ-L DUCEȚI LA BUN SFÂRȘIT. 

Pare de neimaginat, totuși, sunt conștientă de întuneric și de jocul lor, și este abominabil și GREȘIT! Prin urmare, dacă tot ceea ce urmează să se întâmple este ca să OPRIM ca orice copil să fie rănit … să OPRIM MINCIUNILE … atunci, într-adevăr, este o onoare să fim aici și să ne jucăm rolul. 

SENTIMENTUL DE LIBERTATE VĂ ESTE NECUNOSCUT. 

ADEVĂRATA LIBERTATE. 

SUNTEȚI AICI SĂ VĂ ELIBERAȚI DE SCLAVIA ÎN CARE AȚI FOST ÎNCHIȘI DE EONI DIN TIMPUL VOSTRU. 

Zidurile se prăbușesc acum într-un ritm rapid, pentru că structurile se prăbușesc din miez ... din rădăcina răului. 

VA FI NECESAR MAI MULT DECÂT ORICÂND SĂ VĂ MENȚINEȚI PUTERNIC LUMINA.

SĂ NU UITAȚI NICIODATĂ CINE SUNTEȚI. 

CEI MAI PUTERNICI DINTRE PUTERNICI. 

NU UITAȚI NICIODATĂ PUTEREA MANTREI. 

Considerați lumea voastră nebună pentru că urmează să devină și mai nebună. 

Totuși, să știți … este necesar. 

Nebunia este cauzată de Adevărurile care ies la iveală … din ce în ce mai multe dintre ele și, deși, așa cum am spus, nu toate deodată … ele vă vor fi dezvăluite într-un ritm destul de rapid, iar impactul pe care aceste dezvăluiri îl vor avea va provoca multă neliniște. 

ȚINEȚI-VĂ DE PĂLĂRII! 

Hmm. A trecut ceva vreme! Trebuie să mi-o scot pe a mea din dulap și să o scutur de praf. 

Totuși … amintiți-vă, în toate acestea ... 

ȘTIAȚI CĂ VA AVEA LOC. 

NU EXISTĂ ABSOLUT NIMIC DE CARE SĂ VĂ TEMEȚI. 

CUM AȚI PUTEA SĂ VĂ TEMEȚI CÂND VĂ CUNOAȘTEȚI CA FIIND O ASTFEL DE IUBIRE? 

IUBIREA ÎNVINGE TOTUL. 

Fiți ”sensibili” în ceea ce privește lucrurile insensibile. 

Ce vreți să spuneți cu asta? 

Multe dintre lucrurile care se vor întâmpla vor veni din încercarea întunericului să-și acopere urmele … încercând să-i convingă pe mulți că Lumina este, de fapt, întunericul. Fiți conștienți de asta în orice moment și rămâneți în ADEVĂRUL VOSTRU. Verificați cu ADEVĂRUL VOSTRU.

Acest lucru nu este nou pentru voi. De mult vreme, minciunile au fost amestecate cu Adevăruri ca să provoace confuzie. 

Dacă vor fi momente în care nu știți ce să gândiți sau nu puteți înțelege ceea ce vi se spune … conectați-vă la inima voastră … respirați … spuneți Mantrele mereu și mereu și lăsați gândurile să treacă prin voi. 

EU SUNT LUMINA. 

EU SUNT IUBIREA. 

EU SUNT ADEVĂRUL. 

EU SUNT. 

Nu vă atașați de nimic. 

Rămâneți neclintiți în CREDINȚA că … 

Indiferent ce se petrece … 

Indiferent ce vi se spune … 

Indiferent cât de diferit se comportă sufletele din jurul vostru … 

VOI ... 

VOI ... 

VOI SUNTEȚI LUMINA, IUBIREA ȘI ADEVĂRUL ... ȘI NIMIC NU VĂ POATE LUA ASTA.

NIMIC. 

Este un sentiment ciudat … Să nu știi ce urmează și totuși, să știi că urmează ceva mare. Mult, mult, mult mai mare decât Ben Hur! 

Enormitatea unui astfel de eveniment … este dincolo de capacitatea voastră de înțelegere. 

Totuși, reiterăm … 

STAȚI ÎN LUMINA VOASTRĂ. 

STAȚI ÎN PUTEREA VOASTRĂ. 

V-AȚI PREGĂTIT PENTRU ASTA DE ATÂTA TIMP. 

Faceți să sune ca și cum ”orice” ar fi, este iminent, dar, amintindu-mi de ”factorul fără timp” în cazul vostru. Așa că, ca întotdeauna... vom rămâne vigilenți și vom continua să ne strălucim Lumina și să aducem Râsul oriunde este posibil. Cea mai bună armă dintre toate! Ei bine, o conversație foarte interesantă, într-adevăr! Mulțumesc, băieți. Timpul... deși nu există... ne va spune. 

Suntem cu voi tot timpul. 

Mulțumesc. Cu Recunoștință. În Serviciu Plin de Iubire. EU SUNT.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Max Rive Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.