marți, 24 septembrie 2024

Nu vă limitați în folosirea Flăcării Violet

Saint Germain prin Daniel Scranton 

Eu sunt Saint Germain, Păstrătorul Flăcării Violet. 

Vă invit să lucrați cu Flacăra Violet în orice mod considerați potrivit. Dacă aș fi în formă umană chiar acum, nu aș limita folosirea Flăcării Violet la doar unul sau două lucruri. Vă puteți folosi de relația cu această energie ca să manifestați, să vindecați. O puteți folosi să vă ajute cu probleme, cu provocări cu care vă confruntați în viața voastră. O puteți folosi să curățați energia dintr-o cameră și, desigur, să vă curățați propriul câmp energetic. O puteți folosi să vindecați o parte a lumii care se confruntă cu foametea, războiul sau experimentează alte tipuri de tulburări emoționale. 

Nu vă limitați și nu vă limitați instrumentele. Nu presupuneți nici măcar o clipă că eu cred că Flacăra Violet este cel mai bun instrument pe care îl aveți în cutia voastră cu instrumente. Este unul, și sper că este unul dintre multe altele, și aș prefera să vă văd pe toți folosind-o în mai multe moduri decât o fac eu în prezent. Prin urmare, această transmisie pe care o aduc prin Daniel este una menită să inițieze folosirea Flăcării Violet de fiecare dintre voi, astfel încât să știți că aveți acest instrument la dispoziție tot timpul, și m-aș bucura, de asemenea, să știu că această transmisie v-a oferit o activare care să vă reamintească că aveți oricând acest instrument la dispoziție. 

Așadar, data viitoare când vă luptați cu ceva, când vă luptați împotriva cuiva, vă veți aminti că aveți acest instrument la dispoziție. Este un instrument valoros. Este un instrument care are mai multe întrebuințări decât pot eu enumera acum, dar voi continua să enumăr mai multe ca să vă stimulez imaginația. Folosiți-l să activați apa pe care urmează să o beți sau în care urmează să faceți baie. Folosiți-l să lucrați cu grilele energetice ale Mamei Pământ. Folosiți-l să curățați orice ar putea purta din punct de vedere energetic mâncarea voastră. Folosiți-l în meditație, în vindecare și în manifestare. 

Vizualizați Flacăra Violet când doriți să intrați într-o stare mai mare de pace sau când vreți să vă deschideți canalizării. Folosiți-l să vă împământați imaginându-vă că iese prin tălpile voastre. Folosiți-l să creați o deschidere la nivelul coroanei capului, astfel încât să puteți primi mai mult. Folosiți-l ca pe un instrument multi-funcțional, ca pe o conștiință, o energie pe care întotdeauna vă puteți baza și știți că va fi acolo pentru voi. 

Voi vă creați realitatea, dar vă este mai ușor să folosiți instrumentele de vibrație înaltă pe care le aveți la dispoziție ca să creați o realitate care va fi mai pe placul vostru, decât să folosiți ceva care este de o vibrație mai joasă ca să creați o experiență viitoare de o vibrație mai înaltă pentru voi. Dacă vreți să obțineți culoarea potrivită, vă sugerez să o căutați. Sunt multe reprezentări ale Flăcării Violet pe care le puteți găsi și puteți căuta pur și simplu culoarea violet cu unul dintre minunatele voastre motoare de căutare. 

Simțiți-vă confortabil să o simțiți în jurul vostru și vizualizați-o și numai să vă creșteți vibrația. Ca să creați relații mai bune între voi și alții, vedeți-vă înconjurați de Flacăra Violet în timp ce vorbiți sau chiar în timp ce vă certați. Vreau să folosiți și alte instrumente pe care le aveți și să vă lăsați intuiția să vă ghideze cu privire la care instrument este cel mai bun pentru voi la un moment dat, dar speranța mea este că nu veți mai limita folosirea Flăcării Violet pe măsură ce avansați. Asta este o călătorie frumoasă în care vă aflați și aveți multe alte instrumente și daruri de descoperit pe drumul vostru. Fiți deschiși la toate pentru că toate vă sunt de folos.

 

Eu sunt Saint Germain, Păstrătorul Flăcării Violet.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.