duminică, 29 septembrie 2024

Relația cu emoțiile voastre

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Vă observăm când vă aveți experiențele voastre emoționale acolo pe Pământ și vă invităm să vă observați și voi pe voi înșivă. Vă invităm să vă simțiți sentimentele pe care le aveți și să vă înțelegeți, totodată, sentimentele pe care le aveți. La urma urmei, vreți să fiți capabili să alegeți ce simțiți pentru că, procedând astfel vă veți alege vibrația și ceea ce creați și manifestați în mod activ. Astfel, când simțiți un sentiment, fiți interesați de acel sentiment. Fiți interesați de locul în care-l simțiți, de intensitatea lui, de durata în care îl simțiți. 

Și apoi, dacă este o emoție neplăcută pe care nu doriți să o simțiți, asigurați-vă că nu fugiți de ea. Nu pretindeți că nu există. Dacă vă aflați într-o întâlnire sau interacțiune socială, scuzați-vă. Dacă cineva vă întreabă mai târziu ce s-a întâmplat, îi puteți spune. Nu vă jenați de emoțiile voastre, lăsați-le să fie ceea ce sunt înainte să începeți să vă gândiți la ele sau să încercați să le schimbați sau să le transmutați. Emoția voastră este ceea ce este și a apărut atunci când a apărut pentru că voi ați plănuit-o cu o seară înainte, când ați pus la punct evenimentele și circumstanțele zilei pe care le-ați trăi. Prin urmare, este acolo pentru voi și este acolo să vă servească. Dacă este o emoție pozitivă, atunci veți dori să o amplificați, să fiți recunoscători pentru ea și să experimentați tot ce puteți din ea. 

Dacă este o emoție care nu se simte atât de bine, tot vreți să o îmbrățișați și să apreciați mesajul pe care-l are pentru voi, dar vreți și să o simțiți complet, astfel încât să poată trece de voi. Ea va fi stocată în voi doar dacă o negați, o suprimați, vă lăsați amorțiți de ea și așa mai departe. Odată ce energia a trecut prin voi, puteți începe să vă puneți mai multe întrebări cu privire la acea emoție și ce înseamnă ea cu adevărat. Desigur, puteți simți emoții mai bune după ce ați simțit una nu atât de bună. Este mai ușor să le căutați și să le găsiți și veți dori să vă înveseliți. 

Când ajungeți la cauza principală a emoției care nu a fost atât de plăcut de simțit, puteți face o alegere diferită. Puteți alege să vedeți situația sau persoana într-un mod diferit decât ați făcut-o. Puteți alege să vă vedeți pe voi înșivă sau circumstanțele voastre într-un mod diferit și, făcând acest lucru, veți alege felul în care vă simțiți data viitoare când acea persoană apare primprejur sau vi se va prezenta subiectul sau circumstanța respectivă. Vă schimbați și evoluați în primul rând prin aceste experiențe și, totodată, sunteți meniți să alegeți cum doriți să vă simțiți. 

Unii oameni preferă provocarea în locul păcii, iar unii oameni preferă pacea în locul provocării. Nu este una mai bună decât cealaltă. Unii preferă mai mult bucuria decât iubirea, iar unii preferă mai mult iubirea decât bucuria. Din nou, cine poate spune care experimentare este mai bună? Voi o puteți spune. O puteți alege pe oricare dintre ele o preferați, dar nu trebuie să o judecați pe niciuna dintre ele. Uneori, persoana iubitoare de bucurie s-ar bucura mai degrabă de o oarecare iubire. Chiar dacă în mod obișnuit preferă o emoție alteia, oamenii pot alege conștient pentru că au o relație cu emoțiile lor. Când vă dezvoltați acea relație cu emoțiile voastre, le puteți stăpâni și vă puteți conduce viața și experiențele din acea viață. Foarte bine.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.