marți, 3 septembrie 2024

Sunteți un activator al bucuriei

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Chiar dacă recent ați accesat bucuria în bucățele mici, sunteți mai mult decât pregătiți pentru zile și săptămâni întregi de râs și împlinire. Începând de săptămâna asta, veți începe să vă creșteți gândurile pline de bucurie. 

Nevoia de clarificare, revizuire și lacrimi s-a încheiat. 

Probabil credeți că acest lucru este imposibil pentru că lacrimile interioare par prea adânc înrădăcinate ca să puteți discuta despre bucurie și împlinire. 

Dar pe măsură ce zilele trec, veți observa o diferență în modul în care abordați viața. Chiar dacă poate în această săptămână există doar o mică diferență, cunoașterea că viața voastră este plină și pașnică va continua să crească. 

Desigur, vă întrebați cum este posibil așa ceva în contextul evenimentelor mondiale. Dar, așa cum lumea voastră interioară se așează într-o stare de liniște și/sau bucurie, tot așa vor începe și multe părți din dezordinea de pe Pământ să se așeze într-o soluție pașnică sau ușoară, în loc să persiste impasurile. 

Este ca și cum norii negri s-au risipit, iar soarele strălucește din nou cu putere. 

Această mesaj nu înseamnă că veți scăpa complet de frici, ci că fricile voastre vor fi minimizate. Este similar cu prima zi de școală într-o comunitate nouă, îngrijorați de cum vă veți integra, doar ca să descoperiți multe lucruri în comun cu elevii din acea școală nouă. 

Sunteți răspânditori de bucurie – un titlu care începe această săptămână. Ca antemergători veți experimenta bucuria pe care noi, cei din Universuri, o evidențiem înaintea altora din comunitatea voastră sau din lume. S-ar putea chiar să vă mirați de incapacitatea altora de a râde sau de a ști că viitorul este strălucitor și luminos. 

Sunteți un far în loc de ”persoana ciudată de colo”. Dacă ați fi inventat o pastilă a fericirii în timpul vostru în 3D, care i-ar asigura pe alții să vadă viața cu bucurie și pace, ați împărtăși acea invenție cu cei interesați să simtă același lucru sau v-ați simți prea rușinați să o faceți? Așa este și acum. 

Lumea se simte întunecată și grea pentru majoritatea locuitorilor ei – cu excepția acelora dintre voi care începeți să vă ajustați ființa de la frică la iubire. Un proces care se desfășoară în rafale în loc de sclipiri minime. Învățați să "citiți" voi înșivă folosind fraze complete în loc de cuvinte din trei litere. Nu ați învățat să citiți cărți cu paragrafe timp de luni sau ani după ce v-ați familiarizat cu alfabetul. Așa stau lucrurile și acum. Sunteți pregătiți pentru cărți cu paragrafe ale bucuriei. 

Poate că cei pe care îi iubiți nu sunt încă în același punct emoțional. Ei văd și aproape atrag greutatea care se învârte acum în jurul Pământului, în timp ce cei care doresc să rămână în 3D luptă sârguincios să-și mențină stăpânirea lor 3D. 

Înaintea acestor schimbări recente, ați folosit mocirla 3D să curățați părțile blocate în colțurile ființei voastre. Nu mai aveți nici un folos de 3D sau ceea ce a însemnat 3D cândva pentru voi. Similar cu părăsirea unei comunități sau a unui loc de muncă care nu corespundea nevoilor voastre și cu intrarea într-o nouă lume de explorare și bucurie. 

Întunericul vostru se estompează în neant, iar bucuria voastră interioară începe să erupă. Ce vremuri minunate sunteți pe cale să experimentați. 

Călătorie fericită pe măsură ce vă schimbați procesele de gândire și acțiunile din frică în iubire – și observați cum mulți alții fac același lucru. Faruri pentru cei care vă urmează și bucurie și râs pentru voi înșivă. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.