luni, 9 septembrie 2024

Rescrierea vieții voastre

Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Mihail. 

Este o bucurie să fiu în prezența voastră astăzi și să-mi aduc vibrațiile angelice ale iubirii și păcii să vă îmbrățișeze și să vă servească. Sunt aici să fiu în serviciul vostru, să vă asist în realitatea voastră de pe Pământ. 

În corpul vostru fizic aveți un frumos loc de joacă. Vă puteți influența corpul fizic și ceea ce vă înconjoară prin gândurile voastre, intențiile voastre, emoțiile voastre, prin ceea ce vă place, prin ceea ce nu vă place, prin conectarea cu sufletul vostru și cu Creatorul. 

Aveți o influență puternică asupra acestui loc de joacă al vieții și este un loc de joacă pentru că oricât de blocați v-ați putea simți, oricât de de neclintit se simt lucrurile, voi și realitatea voastră sunteți flexibili – ca un copac care se leagănă în bătaia vântului. 

Aveți capacitatea să vă mișcați în timp cu ritmul interior propriu al Creatorului care curge spre voi și prin voi din Universul Creatorului. Faceți parte dintr-un întreg mai mare. Dansați în timp cu această totalitate și completitudine și totuși aveți capacitatea să dansați... un dans unic... exprimarea voastră unică a Creatorului. 

Acest dans și exprimare unică a Creatorului voi o alegeți, o exprimați și o trăiți în realitatea voastră așa cum doriți, așa cum alegeți. Voi alegeți fiecare parte a ritmului muzicii. Voi alegeți fiecare pas sau mișcare pe care corpul vostru o face și într-un mod controlator. Nu contează dacă ratați un pas sau, de fapt, începeți un dans cu totul nou într-o direcție complet nouă. 

Totul este legat și conectat, așa că, nu este chiar un dans nou sau o direcție nouă, oricât de mult s-ar simți așa. Întotdeauna există un scop pentru fiecare pas pe care-l faceți, indiferent dacă-l faceți conștient sau nu. Aveți capacitatea să vă scrieți voi viața și deja reușiți să faceți acest lucru. Aveți capacitatea să vă rescrieți viața, să vă rescrieți povestea despre ceea ce ați experimentat deja. 

Singurul mod ca să vă rescrieți povestea este să acceptați mai întâi povestea pe care ați creat-o, nu într-un mod plin de rușine sau judecată, ci cu o înțelegere și acceptare a faptului că, la un anumit nivel, voi ați ales povestea pe care o experimentați sau ați experimentat-o. 

Acum, s-ar putea să-mi spuneți, mie, Arhanghelului Mihail, că nu ați alege niciodată povestea pe care o experimentați și nu știți cum aleg alții povestea pe care o experimentează. Prin acceptarea că ați avut un oarecare rol și că sunteți dispuși să vă asumați o oarecare responsabilitate... chiar dacă nu o înțelegeți în totalitate..., atunci, prin acea acceptare, vă oferiți darul de-a vă rescrie propria poveste. 

Gândiți-vă la o parte din realitatea voastră pe care ați experimentat-o în trecut, sau acum, care nu vă place în mod deosebit sau poate este dureroasă sau v-ați dori să nu se fi întâmplat niciodată. Sau poate nu vă place cum se desfășoară lucrurile în acest moment. 

Când vă spuneți că acceptați deplina responsabilitate pentru crearea acestei povești/scenariu/experiențe și simțiți acest lucru pe deplin în ființa și în corpul vostru, vă puteți imagina apoi ce vă doriți. 

Ce vă doriți? Vă puteți gândi la asta – imaginați-vă ceea ce vă doriți atât de colorat și de vibrant pe cât vă doriți, chiar dacă pare imposibil. Poate că este cel mai nebunesc vis al vostru. Vă puteți spune, aleg această poveste, acest scenariu sau această experiență de acum încolo.   

Imaginați-vă că acea poveste/experiență/scenariu are o energie și o culoare și o insuflați în întregul vostru corp și ființă, așa cum existați acum. Este ca și cum ați absorbi întreaga experiență. Deveniți... întrupați. 

Vă puteți cere să scrieți sau să descărcați acum această poveste/experiență/scenariu în ființa voastră pentru o experimentare deplină la nivel fizic. Aveți puterea să rescrieți fiecare aspect al ființei și al realității voastre, dacă doriți. 

Puteți recunoaște că, uneori, sunteți nerecunoscători sau stresați, sau poate altfel. Vă puteți întreba cum ați alege să fiți în schimb? Dacă ați putea rescrie acea experiență, ce ați alege în schimb? 

Amintiți-vă, mai întâi trebuie să acceptați responsabilitatea să creați acel sentiment și să-l acceptați pe deplin, apoi puteți începe să vă imaginați o nouă experiență... să o simțiți, să o trageți adânc în ființa voastră... rescriindu-vă și recablându-vă astfel întreaga ființă. 

Nu numai că veți vindeca răni, că veți elibera energii blocate și vă veți echilibra ființa, dar veți chema energii noi cum ar fi înțelepciunea și susținerea să vă servească și, pentru asta, eu, Arhanghelul Mihail, vă sunt extrem de recunoscător.

 

Vă mulțumesc. 

Eu sunt Arhanghelul Mihail.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Max Rive Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.