sâmbătă, 28 septembrie 2024

De ce va fi nevoie ca toate navele spațiale să aterizeze

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am fost conștienți de atât de multe dintre luptele cu care se confruntă omenirea și am adoptat o abordare fără intervenție, fără interferențe, iar mulți dintre voi v-ați întreba de ce. Mulți dintre voi v-ați întreba: ”De ce e.t. nu intervin în numele nostru? De ce nu suntem protejați de forțele care ne-ar ține jos, ne-ar face să ne simțim sclavi?” Ei bine, adevărul este că voi toți v-ați dorit să fie așa înainte să vă nașteți pe acea planetă în această viață, indiferent că o știți sau nu. 

Acum, ascultați-ne. Din perspectiva umană, oamenii care trăiesc în țări sfâșiate de război, care experimentează sărăcia, foametea, tot felul de tulburări civile, toate acestea sunt lucruri teribile pe care nimeni nu și le-ar dori vreodată. Și este adevărat că sunt lucruri groaznice și este în regulă ca voi toți să decideți că sunt lucruri groaznice și că nu le mai doriți, iar acesta este unul dintre scopurile pentru care vă servesc. Puteți crea ceea ce doriți din acele circumstanțe pe care nu le doriți. 

Ajungeți, de asemenea, să vă experimentați pe voi înșivă ca pe cei care hrănesc omul flămând sau ajungeți să vă experimentați ca fiind cel care dă bani săracului. Ajungeți să vă experimentați pe voi înșivă ca pe cei care-i susțin pe cei care sunt lipsiți de drepturi, de drept ale lor, într-un fel. Oamenii care trăiesc în acele țări sfâșiate de război ajung să se experimenteze pe ei înșiși ca eroi, și mulți au făcut-o. Așadar, ca orice ființă sau grup de ființe să vină în mediul vostru și să spună: ”Vom face ca totul să fie mai bine pentru voi”, n-ar fi altceva decât să vă jefuiască de acele experimentări ale sinelui pe care la urma urmei vreți să le aveți ca suflete, iar unii dintre voi puteți chiar admite că vreți să le aveți ca oameni. 

Acesta este motivul pentru care non-interferența este o politică atât de importantă pentru e.t. Acum, au pus la inimă toți e.t. tot timpul această politică de non-interferență? Desigur, știți că răspunsul la această întrebare este nu. Putem spune că pentru noi este valabilă, dar putem spune și că am fost interesați de alte lucruri, iar ceea ce ne-a interesat nu a implicat planeta Pământ de foarte mult timp. 

Acum suntem interesați de voi și știm că modul în care vă putem ajuta este să vă învățăm, să vă trimitem energie și tot felul de coduri și transmisii. Știm vă veți primi cunoștințele pe care vi le transmitem și energiile pe care le descărcați, vă veți folosi de ele și veți ajunge să experimentați bucuria propriei creșteri. 

Mulți de pe Pământ și-ar dori să vadă mii, dacă nu sute de mii, sau chiar milioane de încercări care au loc ca să scoată la lumină adevărul despre cei care au făcut faptele ticăloase acolo, pe planeta voastră. Și poate credeți că noi am fi cei care vom fi judecători sau jurii în acele cazuri, dar acesta ar fi un drum foarte lung și foarte greu. Este mult mai ușor să ierți și este mult mai rapid să vezi lumina, iubirea, Divinitatea în fiecare ființă umană, indiferent de ceea ce a făcut. 

Este mult mai bine pentru voi decât să-i închideți pe toți și unii dintre voi știți asta, și unii dintre voi o faceți și  voi sunteți cei care faceți acea treabă pe care unii oameni doresc să o facem noi. Nu venim să vă echilibrăm noi balanța, dar puteți face atât de multe prin ceea ce se petrece în interiorul vostru. Puteți face atât de multe când vă dați seama că vă țineți de resentimente, de judecată, că-i condamnați pe cei care par a fi responsabili pentru toate problemele din lumea voastră. 

Când dați drumul la toată acea judecată și la tot acel întuneric care este în voi, atunci nu mai simțiți nevoia să creați ideea de răufăcători în poveștile voastre. Iar acest lucru se va întâmpla doar atunci când destul de mulți dintre voi vă aflați în acel spațiu al iertării, atunci vor ateriza navele. Când suficient de mulți oameni decid că nimeni nu trebuie să fie judecat și nimeni nu trebuie să fie închis, atunci vă veți deschide prietenilor și membrilor familiei voastre care așteaptă cu răbdare în navele lor de pe cerul vostru. Suntem încântați de acea zi și știm că va veni în curând.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.