miercuri, 18 septembrie 2024

Faceți-le semn celor pe care-i iubiți

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate descoperiți că repetați tipare care par corecte până când le finalizați sau vă gândiți la finalizarea lor. Asta era de așteptat. Vă afișați îngrijorarea încercând să reproduceți sentimente și acțiuni care nu se mai simt corecte. Sunteți în impas, întrebându-vă unde vă încadrați în lumea voastră și în viața voastră. Vă treziți agățându-vă de acțiuni, încercând să determinați ce este potrivit acum pentru voi – nu pentru că cineva observă neapărat schimbarea voastră, ci pentru că vă simți inconfortabil în propria piele. Unde este bucuria? 

Este momentul să treceți dincolo de ceea ce a fost în ceea ce este. Chiar dacă ați procesat această schimbare de luni, ani, poate chiar decenii, noua voastră lipsă de interes față de atât de multe din viața voastră este o surpriză. Nu puteți să vă descrieți vouă înșivă, cu atât mai puțin altora, de ce aveți nevoie să vă întoarceți la strălucirea de ieri. 

Această nouă viață se simte confuză și inconfortabilă. 

Dar apoi, ceva ce nu era interesant înainte, a devenit un domeniu de interes – aproape o nevoie. Și dacă asta nu vi s-a întâmplat încă, se va întâmpla în curând. 

Această nouă viață nu este ceea ce v-ați așteptat. 

Visele voastre de dinainte erau 3D. Așadar, chiar dacă această nouă parte este contraintuitivă pentru fosta voastră formă 3D, ea este incitantă pentru cine ați devenit. Nu există reguli. Acel concept de fără reguli pare entuziasmant, dar realitatea crează disonanță în voi pentru că vreți să faceți asta, dar cei pe care îi iubiți se așteaptă ca fostul vostru sine să apară și să le satisfacă nevoile sau relația pe care ați avut-o cândva cu ei. 

Așa că, sunteți irascibili cu unii, dacă nu cu mulți, dintre cei dragi – nu pentru că v-ar greși sau ar fi răi, ci pentru că voi sunteți atât de diferiți. Nu mai aveți răbdarea sau interesul pe care l-ați arătat cândva, ceea ce vă surprinde atât pe voi cât și pe cei cu care interacționați. Ei trăiesc cu încetinitorul, iar voi zburați de colo-colo. 

Vă aflați într-un alt plan de acțiune și interacțiune. Pentru că nu vă puteți explica vouă înșivă ce înseamnă asta pentru voi, habar n-aveți cum să le explicați altora schimbarea voastră. Este ca și cum ați intrat într-un tunel cu o personalitate și ați ieșit cu o alta, în timp ce cei din jurul vostru nu au intrat încă în acel tunel. 

Sunteți la fel de confuzi ca cei din jurul vostru. "De ce nu pot alții să înțeleagă informațiile la fel de repede ca mine?", "De ce sunt blocați în ziua de ieri în loc să meargă înainte?", ”De ce nu sunt motivați să-și actualizeze ființa și acțiunile?” Toate aceste întrebări vă vin în minte – nu neapărat cu voce tare, ci în interiorul vostru – în timp ce repetați a n-a oară informațiile sau îi vedeți că pun la îndoială ceea ce tocmai a spus cineva. Este ca și cum voi zburați de colo-colo, iar cei din jurul vostru se târăsc de la o activitate la alta. 

Nu sunteți o persoană mai bună sau un gânditor mai rapid decât cei care încă nu zboară; asta înseamnă doar că sunteți o ființă nouă care neagă ceea ce era odată. Cei care au dificultăți în înțelegerea nevoii voastre de viteză și claritate sunt într-un loc diferit față de voi – similar cu diferențele de gândire și acțiune dintre un copil de zece ani și un tânăr adult. 

Chiar dacă această confuzie va fi evidentă în următoarele câteva zile, se va rezolva rapid odată ce cei apropiați își vor înțelege noua ființă care devin. Sunteți un antemergător. 

Să fii antemergător nu te face mai bun, mai inteligent sau mai pământean decât ceilalți. Asta înseamnă doar că evoluați mai rapid decât cei cu care interacționați. Dar vă vor ajunge curând din urmă, în moduri pe care încă nu le puteți pătrunde cu mintea voastră. Această schimbare este universală, cu excepția micului număr de ființe Pământene/Universale care au ales să joace roluri 3D pe tot parcursul acestei vieți. 

Aceste ființe care optează pentru un rol 3D pe toată durata vieții nu vă pot răni sau schimba; ele vă oferă doar o iritație minoră acum, iritație care în curând va fi redusă semnificativ pe măsură ce tot mai multe ființe Terestre/Universale încep să accepte gânduri și acțiuni dincolo de 3D. 

Acest lucru nu înseamnă că alții vor gândi și acționa similar cu voi. În schimb, ei își vor revendica ființa fără să fie nevoie să vă obstrucționeze interesele și activitățile, așa cum se întâmplă pentru mulți dintre voi acum. Este ca și cum vă vedeți acțiunile printr-o prismă diferită la care vă adaptați rapid, iar ei încă nu au acceptat acea prismă. 

Veți continua să fiți compatibili cu cei care sunt parte din inima voastră și care vi se par atât de diferiți acum? Desigur. Nu ați fi în sfera lor dacă nu ar fi fost un catalizator pentru acțiunile și gândurile voastre. Sunteți înconjurați de cei care vă văd ca pe un lider intern și un instructor al posibilităților pe măsură ce ei evoluează. 

Mulți dintre voi v-ați redus interacțiunile sociale cu luni sau ani în urmă ca să vă asigurați că cei care au rămas în cercul vostru vă vor prezenta informații noi sau că veți face același lucru pentru ei. Dar pentru că sunteți un antemergător, schimbul de informații încă nu a avut loc. Dar va avea. Probabil nu în următoarele câteva zile, dar cu siguranță până la sfârșitul acestui an calendaristic. Cei din cercul vostru nu ar fi continuat să fie în viața voastră dacă nu ar fi avut o configurație similară cu a voastră. Nu neapărat ca antemergători, ci ca ființe entuziasmate să revendice noul și să elibereze vechiul. Doar că nu în același interval de timp ca al vostru. 

Să fii un antemergător poate fi o experiență solitară, dar mult mai puțin solitară decât teama voastră actuală să fiți singuri în această lume nouă. 

Nu sunteți singuri – sunteți doar un far pentru cei care rămân în viața voastră. Lăsați-i să evolueze în ritmul lor, așa cum au făcut și ei cu voi, fără pedeapsă sau izgonire știind că și ei se pot schimba în noua ființă care voi ați devenit – nu neapărat cu aceleași interese sau nevoi, ci cu dorința de a-și explora noile vieți, așa cum este acum valabil pentru voi. Așa să fie. Amin.

 


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Daniel Kordan


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.