duminică, 8 septembrie 2024

Respirația conștientă



Nasul are o parte dreaptă și una stângă; le folosim pe amândouă ca să inspirăm și să expirăm. Ele sunt de fapt diferite: nara dreaptă reprezintă Soarele și nara stângă Luna. 

În timpul unei dureri de cap încercați să vă închideți nara dreaptă și să respirați doar pe nara stângă. După aproximativ cinci minute, durerea de cap ar trebui să dispară. 

Dacă vă simțiți obosiți, faceți invers: închideți-vă nara stângă și respirați pe nara dreaptă. Într-o clipă, mintea voastră se va simți ușurată. 

Partea dreaptă aparține ”căldurii” (Soarelui), așadar se încălzește repede, partea stângă aparține ”recelui” (Lunii). 

Majoritatea femeilor respiră prin nara stângă. Majoritatea bărbaților respiră prin nara dreaptă. 

Fiți atenți când vă treziți pe care nară respirați mai bine, pe dreapta sau pe stânga? Dacă pe stânga, vă veți simți obosiți. Apoi, închideți nara stângă și folosiți-o pe cea dreaptă să respirați, vă veți simți rapid ușurați. 

Copiii ar trebui învățați acest lucru și este foarte eficient și la adulți. 

RESPIRAȚIA CONȘTIENTĂ. ”Corpul devine puternic și sănătos; excesul de grăsime dispare, fața strălucește, ochii strălucesc și un farmec aparte iese la iveală din întreaga personalitate.

Vocea devine dulce și melodioasă. Apetitul nu mai este prada bolii. Digestia este ușoară. Întregul corp este purificat și întărit.

Practica constantă trezește forțe spirituale latente, aduce beatitudine și fericire ......”

 

~ Bali Bali

Masculinul Divin Sacru 🌹🌬️


Traducere Monica Poka

Sursa


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.