luni, 23 septembrie 2024

Vindecarea fricii de eșec

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Metatron. Vă invit să fiți prezente cu mine în acest moment în timp ce eu vă aduc pacea și iubirea angelică să vă înconjoare. 

Doresc să vă vorbesc despre frica de eșec și de cât de puternică poate fi această frică în ființa voastră. Este normal ca frica să se activeze în interiorul ființei voastre ca răspuns la anumite situații și experiențe. Frica vă ajută să vă conectați cu aspectul vostru interior. Vă susține și să vă recunoașteți și să vă asigurați siguranța. 

Adeseori frica este activată prea puternic sau de prea multe ori și, prin urmare, frica devine, mai degrabă, o existență naturală... un mod de a trăi și un mod de a fi... în loc de un răspuns care să vă asigure siguranța; să vă asigure că vă acordați un moment în care să vă conectați în ființa voastră și să scoateți la iveală energii cum ar fi înțelegerea, înțelepciunea, îndrumarea și gândurile care vă susțin în acel moment. 

În multe privințe, frica este ca o pauză. Vă invită să faceți o pauză, să reflectați în interior și să întrebați de ce este nevoie. 

De ce aveți nevoie ca să vă susțineți în acel moment? 

Este nevoie să vă reevaluați acțiunile, perspectiva sau gândurile? 

Frica poate fi extrem de valoroasă. Cu toate acestea, când frica ajunge să fie blocată în ființa voastră și să fie blocată în mintea voastră sub-conștientă, datorită traumei sau experiențelor negative sau faptului de a nu vă simți în siguranță în lume, atunci începeți să trăiți din acea stare de frică. Prin urmare, nu numai că vă conectați, energizați și experimentați frica în propria ființă, ci o și proiectați în propria realitate. 

Mulți oameni au blocată în ei energia fricii de eșec. Le este frică de eșec și asta poate fi în multe aspecte ale ființei, în realitatea lor de zi cu zi, în procesul lor de ascensiune și creștere spirituală. Poate fi în dobândirea de lucruri noi; împlinirea viselor și dorințelor în relații, chiar și în relația cu voi înșivă.   

Imaginați-vă pentru o clipă că în relația voastră cu voi înșivă ați putea avea blocată această energie fie că vă gândiți că dați greș, fie că vă este frică să nu cumva să eșuați. 

Când contemplăm eșecul, ne putem conecta cu energii cum ar fi: să nu ducem la bun sfârșit ceva, să nu cădem, să nu fim pe deplin echipați sau de pregătiți să dobândim ceva, să nu fim pregătiți sau în stare, să ne lipsească ceva. Într-adevăr, ne refuzăm împlinirea, desăvârșirea și succesul și, prin urmare, această frică de a eșua există. Poate are legătură cu felul în care veți arăta dacă dați greș sau poate vă este frică de felul în care se va simți atunci când dați greș. 

Îl putem recunoaște și ca pe o frică de finalizare, o frică de împlinire și succes. Vă îndoiți de voi înșivă. Vă spuneți că nu sunteți vrednici de finalizare, împlinire și succes și astfel, creați deja granițe și limitări. Creați un element de neliniște și îngrijorare și o lipsă de încredere în capacitățile voastre, creând în același timp convingerea că deși ați putea încerca, nu veți reuși. 

Dacă porniți într-o călătorie cu aceste energii, vă puteți imagina că acea călătorie va fi extrem de provocatoare. 

Fiecare ființă deține această energie a fricii și a eșecului, poate doar un minut, sau într-o mai mare măsură. Într-o oarecare măsură, vă asigură că sunteți în siguranță – rămâneți în împrejurimi, în întruparea pe care o înțelegeți și pe care o cunoașteți deja – și totuși vă negați legătura cu Creatorul, deoarece putem recunoaște că împlinirea, finalizarea și succesul sunt, de asemenea, o conectare cu Creatorul și, când frica este prezentă... frica de eșec... vă negați conectarea cu Creatorul și cu Creatorul din voi, pentru călătorie. 

Prin urmare, încercați să mergeți pe un drum sau într-o călătorie fără susținere și încercați să finalizați ceva fără prezența susținerii, iubirii și conectării. 

Așadar, cum depășiți asta pentru că s-ar putea să dețineți aceste energii dintr-o altă viață sau din această viață – poate ceva ce s-a întâmplat în copilăria voastră? 

Cel mai potrivit și mai benefic lucru de făcut este să recunoașteți frica și să recunoașteți frica de eșec. Doar recunoscând-o, acceptând-o, explorând-o, gândindu-vă la ea și lăsând cuvintele fricii și eșecului să vă vorbească – spunându-vă cum este – atunci veți avea o mai mare înțelegere. 

Apoi este potrivit să mergeți, prin intenție, în spațiul inimii voastre... Chakra Inimii și Chakra Inimii Mai Înalte, aflată deasupra Chakrei Inimii... să simțiți iubirea care este prezentă și susținerea... imensa susținere care este prezentă pentru voi din propria ființă, esența voastră, ghizii voștri, sufletul vostru, grupul vostru de suflet și Creatorul. Simțiți acea energie a susținerii și a iubirii și înconjurați frica și eșecul cu acea iubire și susținere până când se dizolvă. 

S-ar putea să fie nevoie să faceți asta în fiecare zi sau poate o dată pe săptămână sau de fiecare dată când  vă vine în minte o situație sau o experiență. Treptat, veți descoperi că frica dă înapoi și vă treziți finalizând lucrurile. Finalizarea nu înseamnă că este sfârșitul. Se poate pur și simplu să fi ajuns la un punct în care sunteți în măsură să recunoașteți progresul pe care l-ați făcut. 

Cu această înțelegere veți descoperi că eșecul pur și simplu se dizolvă, nu numai în zona pe care v-ați concentrat, ci și în alte zone. Treptat, vă dați seama că totul începe să înflorească... să curgă cu ușurință... că vă simțiți mai încrezători, mai siguri pe voi și că lucrurile se manifestă pentru voi. 

În timp ce sunteți în acea stare în care simțiți frica de eșec, este ca și cum v-ați bloca și v-ați ține strâns de ea. Fără frica de eșec, aveți încredere în intuiția voastră, faceți salturi în încredere... s-ar putea să nu funcționeze întotdeauna. Vă puteți vindeca pe voi înșivă, puteți schimba direcția și puteți drege lucrurile. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să contemplați cuvintele mele și să vă contemplați propriul sentiment interior de frică de eșec. 

Unde se manifestă cel mai mult? 

Unde o recunoașteți cel mai mult? 

Poate că există experiențe blocate pentru că vă este frică de eșec. Ce puteți descoperi despre voi acum? 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi. Vă mulțumesc.

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.