joi, 19 septembrie 2024

O demarcare și alegerea părților

Mesaje de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Ați putea numi ziua de azi o demarcare. 

Bună și îți mulțumesc. Ce vrei să spui? 

Este, sau va fi considerat, un moment în timpul liniar, o ”dată” dacă vreți, care a marcat închiderea matricei. Controlul matricei nu mai este ținut ferm în mâinile proprietarilor anteriori. Le-a fost luat. Acum este în mâinile bărbaților și femeilor care vă vor îndruma către libertate. 

Mai sunt agățături și lupte care trebuie duse. Dar bătăliile pentru controalele majore au fost duse deja. Lumina a preluat controlul. Pe măsură ce aceste vești se răspândesc în rândul populației, s-ar putea să o facă într-un mod care să vă frustreze. Deoarece ați prefera, fără îndoială, o singură măturare curată și decisivă. 

Amintiți-vă că fiecare aspect al societății voastre a fost infiltrat și direcționat să producă ascultare și supunere. Populația a crescut cu aceste atribute încorporate în psihicul său, de parcă ar fi componente necesare. Acest lucru este menționat acum pentru a ilustra timpul necesar ”de-programării” minților și metodelor populației. 

Sclavia, închinarea, câștigarea existenței, datoria și lupta sunt considerate fapte ale vieții aici. Ele sunt, în schimb, caracteristici ale matricei. Sunt atât de diferite de faptele vieții. Populația va trebui să învețe și să accepte această diferență. Apoi, va depinde de ea să o înlocuiască cu altceva, ceva nou, ceva liber. 

Frica va dispărea. Cu toate acestea, deoarece frica este un răspuns emoțional la amenințare, iar ideile noi și neîncercate sunt adeseori considerate amenințări... puteți înțelege problema. Frica va scădea treptat pe măsură ce crește în oameni încrederea într-un nou mod de viață. Toate acestea necesită timp, timp liniar. 

Acum, sunteți ajutați cu frecvențe mai înalte, precum și cu Iubire direcționată de la familiile și prietenii voștri din afara planetei. Asta va ajuta la accelerarea lucrurilor. Cu toate acestea, tot oameni rămâneți și rasa învață prin asociere. Devine crucial să construiți sisteme și metode noi cu care să poată fi apoi asociată. 

Aceste noi metode și sisteme trebuie să fie fundamentate pe libertate și egalitate, precum și pe abundență și vitalitate. Pe aceste lucruri, în loc de frică. 

Înțelegeți că să fii om este un rol aflat la mare căutare. Întotdeauna există un surplus de suflete dornice și nerăbdătoare să-l accepte. 

Să faci parte din re-imaginarea, precum și din construirea noii tale societăți este un fior de neegalat. ”Timpul”, acel construct liniar care vă conduce zilele în acest moment, va părea irelevant prin comparație. 

Vei vedea, om drag, vei vedea. Ești pregătit pentru un astfel de răsfăț. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Lucrurile rămân divizate; divizate între oameni. Este ca și cum părțile au fost alese – separate. Totuși am mai vorbit despre asta și înainte. Toate părțile luptă, de fapt, împotriva controlorilor – nu una cu cealaltă. 

Acesta este Adevărul care trebuie dezvăluit; amenințarea comună la adresa libertății. Odată identificată, este un lucru simplu de divizat. Totuși, identificarea nu a avut loc încă, și astfel încă există confuzie; confuzie la această dată târzie. 

Va fi corectată. Odată ce Adevărul va fi dezvăluit fără echivoc, va exista o alegere fizică și conștientă. 

Acest lucru se va întâmpla. 

Nu toată lumea va alege libertatea, deoarece au acceptat ideea că un bărbat sau o femeie nu sunt potriviți să decidă singuri ce este bine pentru ei. Aceștia sunt oameni care au acceptat și înghițit sistemul de control ca fiind necesar pentru o viață ordonată și sigură. 

Acești oameni nu sunt dușmanii libertății. Ei pur și simplu văd libertatea ca fiind posibilă doar în anumite condiții și controale. 

Acestea sunt diferențele de opinii pe care va trebui să le rezolvați. Pentru că oamenii de pe Pământ sunt acum aici ca să participe la această trezire și reînnoire. Fiecare dintre ei a ales să fie aici. Această călătorie urmează să fie finalizată de fiecare dintre ei. Cu toate acestea, destinația va diferi. 

În primul și în primul rând, Pământul este o zonă a liberului arbitru. Fiecare dintre voi va decide independent de celălalt. Așa evoluează viața pentru voi, cu promisiunea liberului arbitru. Veți vedea acum mulți oameni care își exercită alegerea în moduri care v-ar putea părea discutabile. 

Nu este treaba voastră să puneți la îndoială alegerea altuia. Treaba voastră este să mențineți Lumina. Lumina este cea care vă va ghida pe fiecare dintre voi și Lumina este cea care vă va unifica. Lumina voastră. Ea reprezintă iluminarea esenței Adevărului vostru interior – care este Iubirea. 

Țineți-vă de ceea ce știți a fi Adevărat și asta vă va purta către destinația aleasă cu bucurie și entuziasm. De aceea vă aflați aici acum – așa începe eliberarea voastră. 

Nu sunteți doar spectatori la asta – ci generatori ai ei. Sunteți o singură forță a Iubirii, o sursă de Lumină și o voce a Adevărului, menită să trezească o rasă. Sunteți de neegalat în toată Creația. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Ramiro Torrents Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.