luni, 30 septembrie 2024

Rămâneți conectați... mult mai multe urmează

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus; suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Suntem aici să vă învățăm ceea ce știm, să vă instruim și să vă împărtășim ideile noastre despre cum ați putea să vă trăiți viața într-o aliniere mai bună cu Sursa, cu Unimea și cu cine sunteți cu adevărat. Simțim că este un bun punct de plecare să începem chiar acum această învățătură despre locul în care vă aflați și de ce vă aflați acolo. Aceia dintre voi care primiți acest mesaj ați fi clasificați ca fiind ”treziți” și vă aflați pe o planetă și într-o dimensiune unde s-ar putea să simțiți că nu-i aparțineți. S-ar putea să vă întrebați: ”De ce sunt aici?”   

Adevărul este că sunteți acolo să ajutați. Sunteți acolo să aduceți o conștiință mai înaltă acelei conștiințe colective și cel mai bine faceți asta atunci când sunteți voi înșivă. Prin urmare, chiar dacă aceia dintre noi care suntem Maeștri Ascensionați am trăit vieți pe Pământ, asta nu înseamnă că ar trebui să fiți la fel ca oricare dintre noi. Sunteți meniți să fiți voi înșivă, nimeni altcineva. Fiind voi, oferiți o energie colectivului și îi ajutați și pe alții să se simtă mai confortabil în pielea lor. 

Amintiți-vă că nu ați fi niciodată undeva dacă nu v-ar servi vouă și celorlalți să fiți acolo. Prin urmare, aceia dintre voi care doresc doar să se întoarcă acasă sau să iasă din corpurile lor trebuie mai întâi să accepte unde și când se află. Asta este singura cale să ajungeți unde vreți să fiți și, fiind voi înșivă, veți ajuta mai mulți oameni să ajungă în planul de existență cinci dimensional împreună cu voi. 

Credeți-ne când vă spunem că, dacă ați trece acum în a cincea dimensiune, v-ați simți ca și cum ați fi abandonat miliarde de oameni, și nu doriți să aveți acel sentiment. Prin urmare, relaxați-vă acolo unde vă aflați chiar acum și fiți mulțumiți. Amintiți-vă că primiți idei și impulsuri inspirate spre diverse acțiuni tot timpul. Sunteți acolo să creați Raiul pe Pământ și sunteți acolo să ancorați acele energii galactice în care sunteți atât de dornici să vă mutați. 

Când vreți să schimbați ceva, orice, în realitatea voastră, primul pas este întotdeauna acceptarea a ceea ce este. Amintiți-vă, totodată, că voi sunteți deja maeștri și ceea ce măiestriți acum este cum să fiți acolo și cum să fiți voi înșivă. Nu trebuie să dovediți nimic nimănui, niciodată, mai ales nu nouă, care vă privim întotdeauna prin ochi lipsiți de judecată. 

De asemenea, vrem să recunoașteți că prin faptul că vă aflați în corpurile voastre, că sunteți împământați, aveți oportunitatea să simțiți mai mult extaz, mai multă beatitudine, mai multă bucurie, mai multă iubire, mai multă emoție. Prin urmare, relaxați-vă în corpurile voastre, fiți împământați, fiți prezenți și fiți cât se poate de centrați pe inimă și știți că instrucțiunile și oportunitățile vor urma. Nu vorbim doar de cele care vin de la noi sau de la alte entități și colective canalizate. Vorbim despre propria voastră comunicare directă care vine la voi într-o varietate de moduri de la ghizii voștri, de la sinele vostru mai înalt și de la toate ajutoarele voastre. Rămâneți conectați, pentru că mult mai multe urmează.

 

Asta e tot pentru acum. Noi suntem Thymus și suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.