sâmbătă, 14 septembrie 2024

Primiți mai mult ajutor de la Creatorul acestui joc

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Observăm că aveți momentele voastre de luptă, momentele voastre de nemulțumire și când vă vedem în acele momente de disperare ne întrebăm cum am putea ajunge la voi când aveți acele momente. Acesta este tipul de provocare cu care te confrunți în dimensiunea a douăsprezecea. Cum să ajuți? Cum să atragi atenția cuiva când este atât de concentrat pe luptă, concentrat pe problemă? 

Încercăm să vă distragem atenția. S-ar putea să vă trimitem o adiere blândă, dar iubitoare, sunete de ciripit de păsărele. S-ar putea să vă trimitem o idee care va rămâne în câmpul vostru energetic până când sunteți pregătiți pentru ea, până când vă puteți deschide ei. Încă mai găsim moduri în care să vă ajutăm și să ajungem la voi în cele din urmă, dar iată încurajarea noastră pentru voi în această transmisie. Data viitoare când vă aflați într-o situație aparent imposibilă, dați-i drumul. Dați drumul nevoii să aflați atunci și acolo care este soluția. Dați drumul fricii pe care o aveți față de acea situație, fricii că lucrurile ar putea să se înrăutățească. 

Dați drumul și lăsați să intre ceea ce va veni spre voi atunci când vă acordați un moment de relaxare să fiți într-o stare de non-rezistență sau, și mai bine, într-o stare de bucurie, o stare de împlinire. Veți avea din nou acele experiențe indiferent de ceea ce credeți că este adevărat în momentul luptei voastre, al disperării voastre. Trebuie să vă amintiți cumva că cererile voastre primesc răspuns și că nu trebuie să faceți totul singuri cu mâinile voastre omenești și cu gândurile care pot fi percepute de creierul vostru fizic. 

Începeți să lucrați cu toate resursele acestui univers și acest lucru este adevărat indiferent care este problema. Întotdeauna există o soluție. Întotdeauna există mai mult potențial de creștere în fiecare situație problematică pe care o întâlniți, dar trebuie să vă amintiți acest lucru. Trebuie să vă amintiți că nu depinde totul de voi și, cu siguranță, nu depinde de voi în acel moment să veniți cu cea mai bună abordare posibilă a ei. 

Trebuie să aveți încredere în imaginea de ansamblu și în acel eu mai mare al vostru ca să puteți naviga prin experiențele voastre de viață cu toată puterea pe care o dețineți cu adevărat. Nu vă puteți baza doar pe acțiune și pe intelect, nu mai și mai ales nu în acest moment în care elementele se schimbă rapid în lumea voastră, în societatea voastră. Ați fi mult mai bine serviți dacă ați da drumul nevoii să vă dovediți vouă și altora că sunteți suficient de buni făcând totul de unul singur. În schimb, amintiți-vă că jucați doar un joc și că acesta este personajul vostru din acest joc. 

Când dați drumul limitărilor cu care se confruntă personajul care pretindeți că ați fi, atunci creatorul jocului poate interveni și vă poate arăta că există o cale de ieșire din situația în care vă aflați și este o modalitate frumoasă. Este o cale mai bună și va face ca crearea problemei în sine să pară o idee foarte bună atunci când ajungeți la ea. Asta este altceva ce să luați în considerare. Totul duce la ceva mai bun, indiferent cum pare în primul moment. Scopul existenței este să conducă la ceva mai bun, dar, totuși, trebuie să vă predați uneori lăsând lucrurile să fie așa cum sunt pentru momentele pe care le experimentați. Și când o faceți, atunci sunteți inundați cu soluții.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.