marți, 3 septembrie 2024

Energiile lunii Septembrie și a ultimei treimi a anului 2024

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am lucrat împreună cu ghizii voștri, cu sinele voastre mai înalte, cu suprasufletele voastre și cu multe colective și consilii de o frecvență înaltă din tot acest univers al nostru ca să determinăm ce i-ar servi cel mai bine omenirii în acest moment. Vor fi mulți contribuitori energetici pentru luna septembrie 2024, iar energiile care vă vor fi trimise de către noi toți nu vor semăna cu nimic din ceea ce ați experimentat până acum. Aceste energii au rolul să vă ajute să vă mențineți în mod constant vibrația în cel mai înalt interval de frecvență în care puteți. 

Aceste energii vă vor invita în eșalonul de sus al celei de-a patra dimensiuni și vă vor împinge peste pragul către a cincea dimensiune, iar unii dintre voi vor rămâne acolo pentru perioade mai lungi decât oricând înainte. Trebuie să recunoașteți că este momentul să vă ridicați și să rămâneți în acele stări de frecvență mai înaltă pe care uneori le atingeți când sunteți în natură, în meditație, în prezența sau în brațele unei persoane care vă este foarte dragă. Aceste stări de ființare într-o frecvență mai înaltă sunt menite să fie susținute de voi pentru că ele sunteți voi. 

La urma urmei, voi sunteți cei care vă chemați la propria ascensiune, iar noi și alții asemenea nouă jucăm roluri de ajutoare și de cei care vă reamintesc cine sunteți cu adevărat și încotro mergeți. Vă întoarceți acasă la sinele complet, iar în acest proces, vă întoarceți acasă la sinele galactic, la sinele mai înalt, la sinele suprasuflet. Este o călătorie cu mulți pași, iar pașii pe care îi veți face înainte în și pe parcursul lunii septembrie vor fi pași gigantici. 

Intrați în ultima treime a anului și este corect să vedeți 2025 ca pe un an foarte esențial pentru omenire. Veți continua să simțiți tot mai puternic ce rezonează cu voi și ce nu și veți avea acea abilitate să mențineți frecvențele mai înalte în voi datorită ajutorului pe care-l primiți și datorită determinării voastre să simțiți așa cum vreți și datorită determinării voastre să vă ridicați conștiința în intervalul de frecvență cinci dimensional. Este inevitabil și ajungeți acolo pas cu pas, fiecare în ritmul său, dar uneori decideți să faceți salturi mai mari înainte și știți că acesta este unul din acele momente. 

Totodată, am determinat că sunteți pregătiți să faceți astfel de pași enormi, iar toți cei cu care ne-am consultat au fost de acord în acest sens. Aceia dintre voi care primiți acest mesaj sunteți Colectivul Trezit și veți continua să fiți liderii în această creștere, în această ridicare a vibrației și a frecvenței, iar noi vom continua să vă încurajăm, să vă înghiontim și să vă susținem în tot ceea ce susține traiul vostru ca ființele care întotdeauna ați fost meniți să fiți aici pe Pământ.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.