duminică, 8 septembrie 2024

Găsiți-vă cea mai mare bucurie

Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson 

Salutări și binecuvântări angelice eu, Arhanghelul Mihail, extind acum spre voi. Vă aduc o bucurie care este atât de pură și de-o vibrație înaltă din Tărâmul Angelic. O las să curgă prin și peste ființa voastră. Fie să o primiți în adâncul ființei voastre – în zonele pe care le simțiți blocate sau confuze. 

Fie să vă accelereze vibrația energetică. Fie să crească mișcarea energiei voastre și să vă lase să accesați în ființa voastră o bucurie care este atât de plină de iubire, împlinire și adevăr, încât să vă dea voie să experimentați mulțumire și plenitudine în ființa voastră și împreună cu Creatorul. 

În acest moment, Creatorul împărtășește o vibrație înaltă. Este o vibrație foarte subtilă și totuși de impact, pe care mulți ar putea să o rateze. S-ar putea să nu o recunoască, dar, totuși, Creatorul împărtășește această energie înalt vibrațională ca să creeze un impuls în ascensiunea celor care sunt pregătiți și acceptă această vibrație înaltă. 

Vibrația înaltă este bucurie pură din esența/miezul Creatorului – sursa creatoare a bucuriei. 

Această vibrație pură a bucuriei curge în întregul Univers al Creatorului. Vă este disponibilă să o accesați... să o descărcați în ființa voastră... și să vă susțină în descoperirea propriei bucurii interioare; cea mai înaltă, cea mai pură vibrație a propriei bucurii interioare. 

Vibrația bucuriei ar putea părea luxuriantă. Este ceva de care sufletul vostru are nevoie. Este, totodată, o energie foarte eliberatoare și susține vindecarea în ființa voastră. Vă permite să experimentați o legătură mai profundă cu Creatorul și cu voi înșivă. Ea înlătură obstacolele, granițele, limitările care nu vă servesc și atrage bunătatea Creatorului și a Universului în ființa voastră. 

Prin bunătate, vrem să spunem aproape ca mineralele, vitaminele, hrana pentru sufletul și corpul vostru, precum și susținere, securitate, putere, iubire, o înțelegere mai profundă a adevărului și o mai mare împământare. 

Când acceptați o bucurie de o vibrație înaltă și pură, aceasta deține, de fapt, o imensă senzație de împământare, pentru că experimentați vibrații înalte; le lăsați să se integreze și să sintetizeze cu întreaga voastră ființă. Ele vă ancorează în corpul vostru fizic și în realitatea voastră fizică, dar vă ancorează și adevăratul sine/esența voastră în corpul fizic și în realitatea voastră, dându-vă voie astfel să ființați ca un aspect al Creatorului pe acest Pământ. 

Asta înseamnă, în esență, ascensiunea; să ființezi cât mai mult posibil ca o exprimare a Creatorului pe Pământ. 

Mulți oameni ar putea simți că bucuria/împlinirea/mulțumirea și chiar succesul nu fac parte din exprimările Creatorului, cu toate acestea, când vă conectați la o vibrație pură a Creatorului, adeseori acestea sunt calitățile pe care le experimentați. 

Scopul vostru, ca o exprimare a Creatorului, este să experimentați bucurie, iubire, mulțumire, împământare, succes și abundență în realitatea voastră fizică, lăsând ca realitatea fizică să vă oglindească sinele vostru spiritual divin. 

Când vă accesați bucuria interioară sau bucuria mai înaltă, experimentați bucurie și fericire fără un motiv anume. Pur și simplu experimentați bucurie/fericire/succes/mulțumire/iubire... toate aceste energii divine. 

Le experimentați pentru că sunteți o întrupare a lor fără nici un alt motiv. Această energie este continuă; o puteți accesa oricând. 

Nu este nevoie de lucruri fizice ca să vă creați bucuria, totuși, când accesați o bucurie din interiorul ființei voastre sau din tărâmuri mai înalte, aceasta va crea, în realitatea voastră fizică, bucurii fizice care vă oglindesc bucuria interioară, umplându-vă, prin urmare, realitatea fizică cu bucurii fizice de numeroase tipuri, situații și scenarii. 

Aceasta acționează ca o înțelegere și o confirmare frumoasă că vă lăsați bucuria interioară... frumusețea, iubirea, pacea voastră interioară... să fie exprimate prin corpul vostru, prin câmpul vostru auric, prin chakrele voastre, prin mintea/gândurile voastre, prin vocea voastră și chiar prin ochii voștri. 

Este imposibil să fiți încontinuu într-un spațiu de bucurie, deoarece adeseori, când apare bucuria și vă umple ființa ca o vibrație și un flux extatic, ea scoate la suprafață și reziduurile, murdăria, lucrurile de care v-ați ținut și care nu mai sunt necesare. 

Acestea vă solicită atenția, dar atunci când le acordați atenție și vă concentrați în continuare pe bucurie... ca și cum v-ați ține ușor de bucurie dar vă dați voie să experimentați ceea ce apare... acestea se vor rezolva foarte repede și ușor. 

Ca să vă găsiți cea mai înaltă vibrație a bucuriei, puteți cere să fiți conectați la cea mai pură natură a vibrației bucuriei care curge acum de la Creator. Lăsați-o să curgă în fiecare aspect al ființei voastre; în celulele voastre, în câmpul vostru auric, în chakrele voastre. 

Inspirați și expirați bucuria astfel încât să vă umple câmpul auric și tot ceea ce vă înconjoară. 

Stați și scăldați-vă în vibrația bucuriei Creatorului, ca și cum ați fi într-o piscină cu bucurie. Puteți să vă scăldați în această piscină atât cât doriți, absorbind energiile bucuriei. 

S-ar putea să creeze fricțiuni în voi, aspecte ale voastre care spun că nu doresc să experimenteze bucuria. Acceptați aceste aspecte cu o bucurie iubitoare. Îmbrățișați-le. Lăsați-le să fie auzite. Se vor transforma curând. 

În timp ce vă scăldați în bucuria Creatorului, îi puteți cere sufletului vostru să descarce bucurie din cea mai înaltă vibrație a bucuriei ființei voastre sacre, în sufletul și corpul vostru fizic. Observați cum această bucurie se descarcă în ființa voastră; de unde vine, unde se odihnește, unde simțiți că este nevoie să o răspândiți.

Care sunt calitățile bucuriei? 

Cum vă influențează ființa? 

Amintiți-vă că asta este bucuria voastră personală. Va avea o influență personală asupra voastră – o influență semnificativă și plină de scop.

Dați-vă voie să petreceți timp să vă cunoașteți bucuria... găsind-o, explorând-o, emanând-o... pentru că bucuria este dreptul vostru divin. 

Orice ați experimenta și prin orice provocări ați trece, bucuria vă va aduce o ridicare și o vindecare.

 

Eu sunt Arhanghelul Mihail, vă mulțumesc.



Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Martin Podt Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.