vineri, 6 septembrie 2024

Activarea ADN-ului Andromedan este inclusă în această transmisie

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi. 

V-ați deschis din ce în ce mai mult energiilor galactice care vin să vă servească și să vă susțină în călătoria voastră de ascensiune. Aceia dintre voi care sunteți treziți și conștienți sunteți mai deschiși către energiile care ar putea fi considerate extraterestre. Iar când vă deschideți față de noi și energiile noastre, primiți o versiune mai întreagă și completă a voastră ca să navigați prin experiența voastră de viață. 

Sunteți meniți să integrați diferite aspecte ale voastre în acest moment, astfel încât să vă puteți cunoaște ca ființă galactică, ființă universală și, în cele din urmă, ca Ființă Sursă de Energie. Faceți pași de copil să vă cunoașteți pe voi înșivă ca fiind Sursa. Mulți dintre voi vă entuziasmați când vă dați seama că sunteți ființe stelare și că ați avut multe întrupări în alte părți ale galaxiei, în alte lumi. Deocamdată, s-ar putea să fiți mai entuziasmați de acel adevăr decât de adevărul că sunteți un aspect al Sursei, și este în regulă. Orice ce funcționează pentru voi. 

Voi mișcați acul. Sunteți tot mai aproape să înțelegeți pe deplin cine sunteți, făcând acest salt către cunoașterea sinelui vostru galactic. Pentru unii oameni este mai ușor să accepte că sunt o sămânță stelară Pleiadeană decât că sunt întregul univers exprimat într-un corp fizic pe Pământ. Și, cu siguranță doriți să aveți o călătorie cu mulți pași astfel încât să puteți experimenta toți pașii de-a lungul drumului, și vreți să vă experimentați ca toate aceste ființe diferite, pentru că este mai interesant și mai distractiv decât să săriți direct la adevărul că voi sunteți totul. 

Această călătorie a trezirii este una în care veți da peste multe găuri de iepure, și dacă navigați corect prin aceste găuri de iepure, vă veți bucura de toți pașii. Amintiți-vă să nu vă limitați. Nu vă gândiți la voi doar ca fiind Pleiadean, doar Arcturian sau doar Andromedan, ci știți că sunteți o ființă care s-a întrupat în multe locuri, de-a lungul multor timpuri și în multe dimensiuni, și veți descoperi mai multe despre acele vieți și detaliile lor pe măsură ce continuați să avansați în călătoria voastră evolutivă de ascensiune. 

Pe măsură ce deveniți sinele vostru mai înalt, deveniți sinele vostru multidimensional și vă cunoașteți mai mult ca o conștiință colectivă decât ca individ, iar asta vă aduce mai aproape de cunoașterea voastră ca fiind Sursa. Ne place când primiți energiile noastre și integrați mai mult din ceea ce este Andromedan, pentru că ne face plăcere să vă vedem cum creșteți, nu pentru că avem vreun atașament de ideea să vă identificați ca fiind Andromedani. Știm că, în timp, vă veți descoperi toate aspectele și știm că să luăm parte la această călătorie cu voi ne satisface enorm și ne îndeplinește scopul de a fi. 

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem cum descoperiți mai mult din acel ADN Andromedan. Vă vom ajuta să faceți asta în fiecare transmisie, precum și în timpul petrecut cu noi în planul astral. Acestea sunt vremuri incitante să fii o ființă umană pe Pământ. Asta e sigur.

 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-am bucurat să fim în serviciul vostru în acest fel.

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.