luni, 16 septembrie 2024

Semințe ale Recunoașterii

Arhanghelul Rafael prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Rafael. Vin cu iubirea, adevărul și vibrațiile vindecătoare angelice. Sunt aici să trezesc aducerea aminte. Sunt aici să activez adevărul și să reconectez aspecte ale ființei voastre. 

În ființa voastră sunt acum întrebări. Dați-vă voie să recunoașteți aceste întrebări. Pot fi întrebări despre evoluția voastră spirituală. Pot fi întrebări despre viitorul vostru, întrebări despre lucruri pe care vreți să le manifestați sau chiar despre corpul vostru fizic. 

Știm că sunt multe întrebări în ființa voastră când vă întrebați cum să faceți lucrurile, sau poate doriți să dobândiți înțelepciune sau îndemânări și abilități care v-ar fi de folos în realitatea voastră actuală. Când vă dați voie să recunoașteți toate întrebările pe care le dețineți în ființa voastră în fiecare zi, începeți să recunoașteți direcția în care ființa voastră... trupul, mintea, emoțiile și sufletul... tânjesc să călătorească.

Începeți să recunoașteți teme, teme în care există răni care este nevoie să fie vindecate. Ar putea exista și alte teme, cum ar fi o mai mare încredere sau nevoia de a experimenta un sentiment mai mare de libertate. 

Pe măsură ce recunoașteți întrebările/temele pe care vi le aduc sau conștientizarea/direcția pe care vi le împărtășesc, este important să vă dați seama că răspunsurile pe care le căutați sunt de fapt reconectări, prin urmare, întrebările voastre sunt deconectări. Experimentați o deconectare într-o parte a ființei voastre. Asta necesită o reconectare pentru a îndeplini și completa întrebarea; ca să obțineți răspunsul necesar și dorit. 

Este o reconectare pentru că răspunsurile pe care le căutați sunt păstrate în ființa voastră și nu numai în ființa voastră, ci și în celelalte vieți; viețile pe care le-ați experimentat pe Pământ, în planurile interioare și pe alte planete. Fiecare dintre aceste vieți este ca o carte sau manual de înțelepciune și cunoaștere, înțelegere și conectare. 

Așadar, întrebările pe care le aveți în acest moment sunt legate de încercarea voastră să vă reconectați cu ceva dintr-o altă viață. Când acea reconectare are loc, experimentați o mai mare împlinire în realitatea voastră actuală; permiteți și experimentați totul curgând cu o mai mare ușurință, manifestându-se cu o mai mare ușurință și perfecțiune. 

Aceste reconectări sunt necesare. Aduceți mai mult din sinele vostru în întruparea voastră actuală și mai mult din întregul vostru sine în această viață. Când intrați în corpul vostru fizic, aveți o listă de aspectele voastre pe care vreți să le întrupați în această viață și adeseori întrebările pe care le aveți, în orice etapă a vieții voastre, vă ajută să creați acea întrupare. Îl trageți din alte vieți pentru că în acele vieți ați câștigat întruparea acelui aspect al ființei voastre. 

De exemplu, poate în această viață este nevoie de iubire de sine și, într-o altă viață, ați obținut întruparea iubirii de sine, astfel încât, acum doriți să aduceți acea întruparea în realitatea voastră actuală. Acum, s-ar putea să vă întrebați de ce ar fi nevoie să o aduceți în această viață dacă ați întrupat-o deja într-o altă realitate? 

Fiecare realitate, fiecare experiență și viață pe care o aveți, crează o combinație diferită și un tipar diferit al plenitudinii/completitudinii voastre; caracteristici și calități diferite. Atunci când aceste caracteristici și calități diferite fuzionează, ele crează o nouă scânteie de lumină. 

Prin întruparea acestor calități pe care le-ați întrupat deja și, în multe feluri, le-ați stăpânit în alte vieți, vă creați o nouă energie în această viață; o nouă energie, scânteie, vibrație și integrarea calităților pe care nu le-ați experimentat niciodată până acum. 

Asta înseamnă că înțelepciunea pe care ați dobândit-o este diferită de cea de dinainte. Este o nouă înțelegere, o nouă recunoaștere, o nouă aducere aminte a Creatorului, o nouă recunoaștere a voastră/adevărului vostru/sufletului vostru în esență și de aceea fiecare viață este atât de interesantă pentru sufletul vostru, pentru că este o căutare a descoperirii de sine. 

Fiecare întrebare pe care o aveți în ființa voastră... oricât de fizică s-ar simți, sau banală, sau oricât de spirituală s-ar simți... este sămânța recunoașterii voastre înșivă; recunoașterea unei noi combinații, a unei noi sinteze a voastre/adevărului vostru, care aduce cu sine o mai mare înțelepciune/cunoaștere/înțelegere a voastră înșivă și, de asemenea, a Creatorului și a Universului Creatorului. 

Recunoașterea și parcurgerea acestui proces aduce o mulțime de beneficii. Nu numai că găsiți rezolvări la întrebările pe care le aveți, dar accesați răspunsuri care vă aduc împlinire și ușurință realității voastre și, totodată, vă împliniți în această viață; o nouă fuziune și sinteză a esenței voastre care aduce noi descoperiri. Este o călătorie de descoperiri pentru voi înșivă și pentru sufletul vostru. 

Acest lucru vă crește vibrația. Totodată, crește vibrația Mamei Pământ și a întregului Univers al Creatorului. Când descoperiți mai multe despre voi înșivă, fiecare suflet din Univers și fiecare suflet de pe Pământ beneficiază de asta. 

Deci, cum reușiți să obțineți această practică? 

Recunoașteți că fiecare întrebare pe care o aveți este ca o sămânță care promovează o sămânță a recunoașterii. Dați-vă voie să experimentați întrebarea, să o absorbiți și, prin acceptare, puteți recunoaște că în ființa voastră răspunsul este prezent și puteți chema acel răspuns ca să vă reconectați. 

Acum este momentul să cereți acea reconectare și să o experimentați și întrupați în ființa voastră.

 

Eu sunt Arhanghelul Rafael și vă mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Kilian Schoenberger Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.