marți, 17 septembrie 2024

Lunile finale ale lui 2024 și lunile de început ale lui 2025

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ați depășit atât de multe așteptări cu privire la punctul în care s-ar afla omenirea în acest moment al procesului vostru de evoluție. Acum, primiți ajutor de la aceia dintre noi care vă observă, iar ceea ce faceți cu acel ajutor este atât de impresionant. Ați depășit într-o asemenea măsură nevoia să fiți văzuți ca fiind mai buni decât oricine altcineva încât îmbrățișați acel adevăr că toată lumea este în egală măsură o Ființă Sursă de Energie. Acum, desigur, ne referim la aceia dintre voi care faceți parte din Colectivul Trezit. 

Dar vrem să recunoașteți și faptul că atunci când îi vedeți pe semenii voștri ca Ființe Sursă de Energie și îi țineți în acel spațiu în care sunt egali cu voi, acesta devine un mesaj care este transmis întregii conștiințe colective umane. Îi afectați pe toți prin disponibilitatea voastră de a-l ține pe un altul în lumina adevărului despre cine este cu adevărat. 

Când primiți ajutor de la ființe și colective precum suntem noi, acel ajutor nu este destinat în primul rând ca voi, la nivel individual, să obțineți ce vreți, ci, mai degrabă, este ajutorul de care aveți nevoie ca să ridicați conștiința colectivului din care faceți parte. Cu toate acestea, sunteți și voi incluși în acel colectiv, așa că, tot ceea ce faceți pentru omenire faceți și pentru voi înșivă. Nu sunteți acolo să fiți martiri, să fiți altruiști. Sunteți acolo să-i includeți și pe alții în sentimentul vostru de sine. Sunteți acolo să vă extindeți ideile cu privire la cine și ce sunteți cu adevărat. 

Pe măsură ce extindeți acel concept de sine, și îi includeți și pe alții în el, începeți apoi să gândiți, vorbiți și să acționați cu colectivul în minte, în loc să vă gândiți că veți obține doar pentru voi înșivă, iar toți ceilalți pot să se înghesuie și să se mulțumească cu ceea ce rămâne. Acum, acesta a fost punctul de vedere predominant pe care mulți oameni l-au adoptat de ceva timp acolo pe Pământ, pentru că era un loc în care supraviețuirea nu era garantată. Acum, că trăiți într-o societate modernă, mulți mai caută încă să-și trăiască cea mai bună viață, dar de mult timp nu s-au gândit la posibilitatea să nu supraviețuiască din cauza unei ierni aspre sau a lipsei de hrană. 

Acum, desigur, au apărut în ultimii câțiva ani, temeri cu privire la lipsa de alimente și dacă ați avea suficient de multă energie să vă alimentați dispozitivele în lunile de iarnă, iar acele temeri au apărut ca să vă arate peste ce ați trecut, ce ați depășit. Desigur, aceste tipuri de rapoarte trebuiau să apară. A trebuit să vă confruntați cu acele temeri pentru ultima dată, iar acum ați trecut dincolo de instinctul vostru de supraviețuire și puteți prospera și îi puteți încuraja pe alții să prospere în prosperitatea voastră în timp ce-i ajutați cu ceea ce au cu adevărat nevoie, adică să știe cine sunt ei cu adevărat și că, într-adevăr, pot crea ceea ce își doresc și ceea de ce au nevoie. 

Vă vedem pe tot mai mulți dintre voi din comunitatea noua eră făcând asta și vedem și simțim impactul pe care îl aveți asupra întregii omeniri. Vrem să vă felicităm pentru asta și să vă aducem la cunoștință că veți continua să faceți acei pași foarte mari, foarte pozitivi înainte pe măsură ce intrați în lunile finale ale lui 2024 și aveți tot dreptul să fiți entuziasmați de 2025 și ceea ce urmează datorită vouă și a ceea ce faceți și perspectivelor pe care le dețineți ca Colectiv Trezit.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala  


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.