duminică, 1 septembrie 2024

Mesaj de la Grupul Arcturian 18 August 2024

Prin Marilyn Raffaele 

Dragi cititori, vă aducem acest mesaj cu iubire și încurajare într-un moment în care o mare parte din lume pare să se înece în creațiile false ale unui colectiv adormit spiritual. Nu uitați niciodată că fiecare persoană este creatorul lumii sale, deoarece fiecare persoană este o exprimare vie, care respiră a unei și singurei realități creatoare – Dumnezeu, Conștiință Divină, Sursa sau cum doriți să O numiți. 

Conștiința colectivă a Pământului a creat, menținut și susținut sistemul de credințe trei dimensional pentru o perioadă foarte îndelungată de timp, dar, pe măsură ce tot mai mulți indivizi se trezesc la adevăr, ea devine treptat mai iluminată, ceea ce, la rândul său, îi permite lumii un acces mai mare la ideile de adevăr și unitate, schimbând în același timp energia Pământului la nivele noi și mai înalte. Acesta este procesul de ascensiune. 

Cu mult timp în urmă, maestrul învățător Isus a spus: ”Eu sunt calea, adevărul și lumina”, dar conștiința neiluminată a celor mai mulți de atunci, chiar și acum, a crezut că el vorbea despre el însuși, de el personal ca fiind calea, adevărul și Lumina. ”Eu” este numele lui Dumnezeu, singurul nume pe care Dumnezeu îl are sau îl poate avea, deoarece asta este adevărata identitate a fiecărei persoane. 

Maestrul Isus, precum și mulți alți maeștri spirituali de-a lungul timpului, au încercat să explice că ”Eu” nu se referă la o persoană umană, ci este, mai degrabă, identitatea Eu reală a fiecărei persoane, care guvernează,  menține și susține infinit plenitudinea Eu-lui însuși în sine și ca ei și toate celelalte exprimări ale Sale. Majoritatea nu sunt încă în măsură să experimenteze calitățile de guvernare ale propriului lor Sine Divin, deoarece le-au blocat prin crearea propriei lor lumi personale de separare dintr-o conștiință plină de credințe despre dualitate, separare și două puteri. 

Metafizica presupune schimbarea unei imagini rele într-una bună prin rituri și ritualuri, rugăciuni, ceremonii, instrumente etc. Misticismul presupune conștientizarea că nimic nu trebuie schimbat. Cei care trăiesc dintr-o conștiință a lui ”eu sunt” sunt mistici. Cei mai mulți se gândesc la un mistic ca la cineva care trăiește departe și singur, meditând 24/7. Această imagine, la fel ca multe alte concepte, reprezintă o interpretare trei dimensională foarte limitată a spiritualității care se bazează pe credințele separării de Dumnezeu. Unde este nevoia de a căuta locuri sfinte, de a urma vreun guru, de a practica rituri și ritualuri etc. dacă Dumnezeu este deja pe deplin prezent în interior? Nu ar avea mai mult sens să-L caut pe Dumnezeu acolo unde este Dumnezeu??? 

Fiecare persoană este un mistic care trăiește o viață mistică atunci când trăiește dintr-o conștiință a UNimii. Misticii merg la muncă, mătură podelele, gătesc cina, spală rufe, predau, îngrijesc, repară calculatoare și duc gunoiul. Un mistic pur și simplu știe cine este și trăiește această realitate. 

Mulți sunt treziți în sensul că cunosc intelectual principiile adevărului, dar le consideră ceva interesant de discutat, dar prea nepractic să fie luate în serios sau trăite. Adevărul trebuie cunoscut și practicat până când, în cele din urmă, prin har, devine starea ta de conștiință, în care apoi curge ca cine și ce ești în fiecare moment al fiecărei zile și în fiecare circumstanță. Un mistic trăiește în lume, folosindu-i darurile și proprietățile după cum este necesar, dar nu este parte din ea. 

Lumea, așa cum a fost cunoscută și acceptată, se schimbă rapid, deoarece energiile de frecvență înaltă care curg acum pe Pământ deschid mai mulți indivizi către idei bazate pe adevăr. Energiile dense care se manifestă ca lume materială trebuie să se dizolve în prezența energiei Luminii mai înalte, deoarece Lumina este reală, în timp ce energiile de o rezonanță mai joasă care constituie conceptele, nu sunt. Conceptele create din credințe despre dualitate, separare și două puteri nu au nimic care să le mențină sau să le susțină, înafară de credința în ele. Fiți dispuși să eliberați trecutul și programarea care-l însoțește, deoarece ați ajuns într-un punct în care cea mai mare parte din ele nu vă mai servesc. Întrebați-vă: ”Ce cred despre asta? În lumina a ceea ce știu acum, este adevărat?” 

Lumea, în general, continuă să promoveze dualitatea, frica și un sentiment de sine ca fiind separat de Dumnezeu, oameni și alte forme de viață. Relațiile sunt promovate ca ideea că fiecare persoană este jumătate dintr-un cuplu, inteligența este limitată la unii, dar nu la alții, anumite persoane sunt mai bune, mai inteligente, mai îndreptățite decât altele, iar moartea și boala sunt după colț pentru toată lumea, dacă nu... mănânci asta, dar nu aia, faci asta, dar nu aia, arăți sau te îmbraci astfel, ai atâția bani, etc. etc.

Rămâneți prezenți, atenți și conștienți de infinitatea de sugestii false care curg către voi din colectiv zi și noapte ca să fie acceptate sau respinse. Conținutul colectivului este disponibil tuturor, dar numai voi puteți alege ce să acceptați și cu ce să vă aliniați. Dacă în lume ar rămâne doar o singură persoană care crede în dualitate, separare și două puteri, fiecare persoană ar avea totuși acces la ea pentru că există doar O conștiință. 

Lumea pe care cei mai mulți au experimentat-o ​​și au ajuns să o accepte datorită faptului că au trăit sute de vieți în ea, nu este lumea creată de Dumnezeu, ci este mai degrabă manifestarea conștiinței individualizate a lui Dumnezeu condiționată de credințele în dualitate, separare și puterii asupra, alta decât de SINGURA putere. Este timpul, timpul trecut, să încetați să încercați să peticiți și să susțineți lumea iluzorie și să începeți să recunoașteți lumea reală. 

Fiecare persoană a acumulat și continuă să poarte energie veche din trecut. Pentru ca indivizii să se alinieze cu frecvențele mai înalte ale noii lumi, aceste energii trebuie să fie curățate și adeseori se vor manifesta fizic, emoțional, mental și spiritual în timp ce o fac. De aceea atât de mulți, chiar și cei treziți spiritual, experimentează probleme dificile în viețile lor în acest moment. 

Sunteți transformați în adevăratul vostru sine, asemeni omizii care trebuie să se dizolve complet într-un cocon înainte de a reapărea ca fluture. Mulți s-au trezit în mod neașteptat aduși la începuturi, cu tot ce era vechi și familiar dispărut și cu un gol interior care este traumatic din punct de vedere fizic, emoțional, mental și spiritual. Dacă aceasta este sau a fost experiența voastră, să știți că această fază a procesului vostru de ascensiune a fost necesară, dar este temporară – nu opuneți rezistență, ci mai degrabă descoperiți lecțiile experienței, fără să uitați vreodată că Sinele vostru mai înalt vă aduce ceea ce aveți nevoie doar atunci când sunteți pregătiți. 

Lăsați procesul să se desfășoare. Nu vă concentrați pe încercările continue să vindecați, schimbați sau corectați lucrurile exterioare care au făcut parte din călătoria voastră, ci mai degrabă căutați să găsiți lecțiile pe care le aduc și aveți încredere că totul decurge conform unui plan divin. Trăiți fiecare moment de acum din cel mai înalt sentiment de corectitudine, fără să tânjiți după trecut sau să anticipați un viitor imaginat. 

Amintiți-vă că, în ciuda oricăror experiențe sau situații în care vă puteți afla, nu puteți fi niciodată separați de adevăratul vostru sine/SINELE – Dumnezeu, Conștiința Divină individualizată.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 8/18/2024

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.