miercuri, 18 septembrie 2024

Tot ceea ce aveți nevoie să știți este aici

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Ne străduim să trezim în voi mai mult din cunoașterea și înțelepciunea care zace adormită în voi. Nu accesați înțelepciune și cunoaștere doar prin învățarea din cărți, videoclipuri și de la alți oameni. Accesați tot ceea ce aveți nevoie recunoscând că este în voi și apoi căutând-o. Când vă este oferită o transmisie de energie de înaltă frecvență, cum ar fi asta, este mai probabil să accesați ceea ce a fost adânc îngropat în voi. Și ați putea chiar să ne atribuiți nouă această cunoaștere și înțelepciune nouă, dar noi nu avem nici măcar un strop de merit în asta. 

Totul este în voi, și face parte din voi, iar noi suntem doar facilitatori. Suntem cei care inspiră, dar vrem, de asemenea, să vă recunoașteți pe voi înșivă ca fiind cei care conțin tot ceea ce aveți nevoie în interiorul vostru. Așadar, ce trebuie să știți? Trebuie să știți cine sunteți cu adevărat și trebuie să știți că totul se află în voi. Uneori vă simțiți pierduți în această lume, în această mare de posibilități. Uneori vă simțiți confuzi cu privire la ceea ce urmează să faceți în continuare, în ce direcție să o luați în viață. Recomandarea noastră este ca, atunci când vă aflați într-o astfel de răscruce, pur și simplu să închideți ochii, să vă relaxați, să respirați și să așteptați. 

Așteptarea este cea mai grea parte, pentru că în așteptare se poate strecura îndoiala. Când se strecoară îndoiala, este ca și cum v-ați întoarce la credința care spune că nu aveți toate răspunsurile în interiorul vostru și poate ar trebui să vă consultați cu cineva, poate ar trebui să-i cereți unei alte ființe umane părerea despre viața voastră. Dar asta vă poate, în cele din urmă, deruta mintea și ceea ce voi vreți este mai puțină confuzie. De aceea este atât de important să vă închideți mintea pentru un timp și să vă dați voie să primiți înțelepciunea și cunoașterea, înghiontirea intuitivă pe care o primiți din interior. 

Lăsați-o să se ridice la suprafață. Dacă nimic nu se întâmplă și ați stat cincisprezece, treizeci sau chiar patruzeci și cinci de minute, nu disperați. Nu presupuneți că ați pierdut timpul. Nu ați pierdut timpul. Ați meditat și v-ați afirmat încrederea în voi înșivă și în ceea ce este conținut în interiorul vostru. Nu trebuie să pretindeți că mintea voastră fizică, logică, are toate răspunsurile tot timpul și, de asemenea, nu trebuie să disperați că nu știți nimic. În schimb, găsiți ambianța fericită și recunoașteți că veți ști ceea ce trebuie să știți atunci când va trebui să știți. 

Nu aveți nevoie de informații care nu vă sunt necesare. Așadar, relaxarea și încrederea, să aveți răbdare și credință devin o parte esențială a acestei călătorii pentru voi toți la un moment dat. Cel răbdător știe că ceea de ce are nevoie va ieși la suprafață. Este o dovadă de încredere. Este o încredere în adevăratul sine, în întregul sine și nu trebuie să vă întoarceți în îndoială ca și cum îndoiala ar avea toate răspunsurile. Amintiți-vă asta data viitoare când începeți să simțiți că alunecați înapoi în ideea că răspunsurile trebuie obținute dintr-o sursă din afara voastră. 

Ascultați-vă inima și sentimentele. Stabiliți pentru voi dacă ceva rezonează cu voi, cu adevăratul vostru sine. Și aveți încredere că ceea ce nu ați deblocat încă în voi, va fi deblocat și, cel mai probabil, va fi pentru că nu ați făcut nimic altceva decât să vă concentrați pe ceva ce vă pune într-o stare de vibrație mai înaltă.

 

Asta e tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.