marți, 10 septembrie 2024

Alinierea pentru Creație

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Metatron. Este o bucurie să fiu în prezența voastră astăzi și să vă aduc înțelepciune, lumină și iubire de la Creator, care să vă aducă aminte de prezența Creatorului în ființa voastră. 

Fiecare pas pe care-l faceți pe pământ este o aducere aminte. Nu atât de mult o amintire a trecutului, ci o amintire a Creatorului... care este prezent în ființa voastră... precum și a relației voastre cu Creatorul – o relație unică care crează binecuvântări abundente pentru voi, pentru toată lumea și pentru întreg Universul Creatorului. 

Eu, Arhanghelul Metatron, doresc să vin astăzi să vă împărtășesc o inspirație. Vă invit să vă îngăduiți să fiți senzitivi la întreaga voastră ființă și să vă întrebați în interior despre alinierea voastră. 

În timp ce vă puneți întrebări cu privire la alinierea voastră, puteți începe să vă reechilibrați și să vă reprogramați ființa; să vă conectați cu vibrații mai înalte ale luminii aducând în ființa voastră frecvențe care vă servesc în crearea a ceea ce doriți să experimentați și să întrupați. 

Haideți să ne imaginăm mai întâi o zonă a ființei voastre. Puteți alege, de fapt, orice zonă a ființei voastre. Haideți să alegem Chakra voastră Coroană. 

În timp ce vă îndreptați atenția asupra Chakrei Coroană și începeți să vă întrebați... să ascultați/deveniți senzitivi la zona Chakrei Coroană aflată în creștetul capului vostru... este ca și cum ați sta și ați asculta prezența Chakrei Coroană. 

Îi puteți cere Chakrei Coroană să vă arate sau să vă demonstreze alinierile pe care le deține în prezent. S-ar putea să experimentați o aliniere cu iubirea sau cu tărâmul angelic, poate cu sufletul vostru, cu Creatorul sau un ghid. De fapt, ar putea fi orice. 

Puteți întreba care este scopul acestei alinieri? Ce crează? 

Puteți întreba și de ce aliniere are nevoie Chakra voastră Coroană pentru cea mai înaltă și potrivită întrupare a Creatorului. Și ce va crea asta în realitatea mea? 

Îi puteți cere sufletului vostru, grupului vostru de suflet sau Creatorului să vă asiste în acest sens. 

Orice intră în conștientizarea voastră, chiar dacă este doar o culoare, un cuvânt sau o senzație, mențineți intenția ca alinierea să fie creată și ca creația să fie descărcată în Chakra voastră Coroană. 

Puteți trece prin toate chakrele voastre făcând același lucru; aliniindu-le la cel mai înalt potențial, întrebându-vă ce va crea asta în acea chakră și în întreaga voastră ființă. 

Puteți să vă mișcați prin corpul vostru fizic/aspectele corpului fizic/câmpul vostru auric cerând să recunoașteți ce aliniere dețin deja și cerând apoi să recunoașteți cea mai înaltă/mai mare aliniere potențială și ce va crea asta în realitatea și în ființa voastră. 

Vă puteți conecta cu o zonă a corpului vostru care este blocată sau experimentează durere sau o rană. Vă puteți conecta cu o zonă a minții voastre care este tulburată sau cu emoțiile voastre neliniștite. Vă puteți conecta cu întreaga voastră ființă sau cu întregul vostru corp energetic. 

Puteți, de asemenea, păstra în minte ceva ce doriți să creați în realitatea voastră și apoi să întrebați cu ce zonă a ființei voastre trebuie să vă conectați? Cu ce zonă a ființei voastre trebuie să vă conectați ca să fiți conștienți de alinierea celui mai înalt potențial care trebuie creat astfel încât să puteți descărca energia creației – alinierea care crează ceea ce doriți să experimentați – în acea zonă ca să creați ceea ce aveți în mintea, conștientizarea, visele sau dorințele voastre. 

Aveți puterea să vă realiniați toate aspectele ființei voastre cu cel mai înalt potențial sau cu o idee de creație – ceva ce doriți să experimentați în realitatea voastră. 

Oriîncotro vă îndreptați atenția, puteți crea alinieri noi. Puteți aduce energia creației într-o aliniere care vă servește în crearea a orice doriți să experimentați. 

Sunteți în scaunul șoferului alinierii voastre și al creațiilor voastre. Dați-vă voie să vă creșteți senzitivitatea față de ceea cu ce doriți să vă aliniați. 

Îmi puteți cere mie, Arhanghelul Metatron, să vin și să vă dezvolt senzitivitatea astfel încât să puteți experimenta, recunoaște și înțelege alinierile pe care le dețineți în ființa voastră și în corpul vostru. Asta vă va servi și vouă. 

Este o onoare să fiu în prezența voastră. Vă mulțumesc.

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Roy Medina


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.